رویداد
شمسالدین حسینی: تعامل اقتصاد ایران با اقتصادهای جهان ادامه مییابد
به گزارش خبرگزاری مهر، سیدشمسالدین حسینی در جمع خبرنگاران، اقتصاد ایران را اقتصادی پرظرفیت و متنوع عنوان کرد و افزود: ایران در سال گذشته با حدود ۱۵۰ کشور جهان مراودات اقتصادی داشته و ۸۰ کشور دنیا نیز محصولات خود را از خاک ایران ترانزیت کردند.
سخنگوی اقتصادی دولت گفت: هرچند مانع تراشیهایی برای اقتصاد ایران انجام میشود، اما تعامل اقتصاد ایران با اقتصادهای جهان ادامه مییابد.
به گزارش خبرگزاری مهر، سیدشمسالدین حسینی در جمع خبرنگاران، اقتصاد ایران را اقتصادی پرظرفیت و متنوع عنوان کرد و افزود: ایران در سال گذشته با حدود ۱۵۰ کشور جهان مراودات اقتصادی داشته و ۸۰ کشور دنیا نیز محصولات خود را از خاک ایران ترانزیت کردند. سخنگوی اقتصادی دولت با بیان اینکه با وجود مانعتراشیها، اقتصاد ایران به دلیل جذابیت به تعاملات خود ادامه میدهد، افزود: برخی کشورها بر روند انتقال کالا به ایران فشار میآورند، اما تولیدکنندگان داخلی تلاش دارند جای تولیدات خارجی را پر کنند.
حسینی ادامه داد: فکر میکنم زحمتها زیاد میشود، اما اقتصاد ایران مقتدرانه و با توجه به جذابیتهایش به کارش ادامه خواهد داد و ما هم تلاش میکنیم تا این امر محقق شود و البته از ظرفیتهایمان بهتر از دیروز استفاده خواهیم کرد. طبیعی است وقتی که آنها در نقل و انتقال پول یا کالا فشار میآورند، تولیدکننده ما تلاش میکند تا جای تولیدکننده خارجی را بگیرد و مصرفکننده ما و مردم کشورمان نیز سعی میکنند تا بیش از گذشته به مصرف کالاهای داخلی اقدام کنند و در واقع قدرت جذب داخلی اقتصاد ایران افزایش پیدا میکند. وزیر اقتصاد گفت: اگر در نحوه اداره موسسات مالی و تجاری چون بانک جهانی و صندوق بینالمللی پول نگاه کنیم میبینیم که اگر چه حدود ۱۸۶ کشور عضو مجمع اینگونه نهادها هستند، ولی متاسفانه به دلیل میزان سهام در بدو تاسیس و تشکیل اکثریت سهام مدیریتی-کنترلی در اختیار آمریکا و چند کشور اروپایی قرار گرفت، لذا آنها یک حضور برجسته در این نهادها دارند و تصمیمگیریها در جهت منافع اقتصاد جهانی نامتقارن است.
ارسال نظر