جمال میرصادقی در حالی نگارش کتاب «راهنمای رمان‌نویسی»اش را ادامه می‌دهد که از پایان نگارش رمانی غنایی و عاشقانه و همچنین عرضه «داستان‌های شنبه» در نمایشگاه کتاب تهران خبر داد.

این داستان‌نویس پیشکسوت در آستانه تولد ۷۷سالگی‌اش گفت: نام این رمان عاشقانه ۲۰۰صفحه‌ای را «وقتی خبر می‌شوی که عاشق شدی» گذاشته‌ام. او البته به این موضوع اشاره کرد که چون معتقد است رمانش مجوز نمی‌گیرد، فعلا قصد ندارد آن را به چاپ بسپرد. از سوی دیگر، میرصادقی در حالی نگارش کتاب «راهنمای رمان‌نویسی»‌اش را ادامه می‌دهد که بیش از دوسوم آن را به پایان رسانده است و پیش‌بینی می‌کند که سرانجام کار، کتابی ۵۰۰صفحه‌ای شود.


چاپ دوم کتاب‌های «ناکجاآباد و خشونت» و «زندگی به‌رغم تاریخ» و همچنین چاپ سوم کتاب «چرا جنگ؟» ترجمه خسرو ناقد در بیست‌وسومین نمایشگاه کتاب تهران عرضه می‌شود. «ناکجاآباد و خشونت» گزیده‌ای از گفتارها و گفت‌وگوهای کارل پوپر - فیلسوف نام‌دار - است که چاپ اول آن در زمستان ۱۳۸۸ منتشر شد. انتشارات جهان کتاب اکنون چاپ دوم این کتاب را در بهار سال ۱۳۸۹ و برای عرضه در نمایشگاه کتاب منتشر کرده است. این کتاب را ناقد با همکاری رحمان افشاری ترجمه کرده است.
«ناکجاآباد و خشونت» در 210 صفحه‌ شامل بخش‌های مختلفی است از جمله: «جهان اندیشگی کارل ریموند پوپر»، «درباره به اصطلاح منابع شناخت»، «درباره دانایی و نادانی» و «بدون آزادی، نه به عدالت می‌رسیم و نه به امنیت».


کتاب جدید داریوش آشوری در نمایشگاه کتاب تهران عرضه شد. مجموعه مقالات داریوش آشوری به نام «پرسه‌ها و پرسش‌ها» از سوی نشر آگه در بیست‌وسومین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران عرضه شده است. این مجموعه مقاله قرار بود با نام «از هر دری» منتشر شود که به «پرسه‌ها و پرسش‌ها» تغییر نام پیدا کرد. آشوری در توضیحی درباره تغییر نام این کتاب می‌گوید: «از هر دری» نامی بود که من بر این مجموعه مقاله گذاشته بودم. ناشر یادآور شد که این عنوان پیش از این برای کتابی از محمود به‌آذین به کار رفته است. این بود که نام آن «پرسه‌ها و پرسش‌ها» شد. کتاب «زبان باز» (پژوهشی درباره زبان و مدرنیت) این نویسنده و پژوهشگر نیز در سال 87 منتشر شد.


آثار محمدرضا شفیعی کدکنی در بیست‌وسومین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران حضور دارند. از آثار این شاعر و استاد زبان و ادبیات فارسی، کتاب «شاعر آینه‌ها»، بررسی سبک هندی و شعر بیدل، با 8 چاپ، «صور خیال در شعر فارسی» با 12 چاپ و «موسیقی شعر» با 11 چاپ در شمار آثار پرمخاطب او هستند که از سوی نشر آگه تجدید چاپ و در نمایشگاه کتاب عرضه شده‌اند. همچنین تصحیح «اسرارالتوحید» (چاپ هشتم)، کتاب «در اقلیم روشنایی»، تفسیر چند غزل از حکیم سنایی (چاپ پنجم) و «تازیانه‌های سلوک»، نقد و تحلیل چند قصیده از سنایی، (چاپ ششم) از سوی نشر یادشده در نمایشگاه عرضه شده‌اند. از دیگر آثار شفیعی کدکنی، کتاب‌های «زبور پارسی»، نگاهی به زندگی و غزل‌های عطار، (چاپ دوم) و «شاعری در هجوم منتقدان»، نقد ادبی در سبک هندی، پیرامون شعر حزین لاهیجی، (چاپ دوم) از سوی نشر آگه در نمایشگاه کتاب تهران حضور دارند. محمدرضا شفیعی ‌کدکنی برای گذراندن یک فرصت مطالعاتی و تحقیق درباره فرقه کرامیه در دانشگاه پرینستون، به آمریکا سفر کرده است.