کتاب «نزدیک ته خیار» شامل گزیده‌ای از نثر‌ها و شعرهای طنز ناصر فیض در نمایشگاه کتاب تهران عرضه می‌شود. «نزدیک ته خیار» گزیده‌ای از آثار پیشین فیض و شعرهای جدید چاپ‌نشده اوست که در این دفتر، تعدادی از شعرهای مجموعه شعر طنز «املت دسته‌دار» در کنار شماری از مطالب انتقادی که در سال 85 در نشریه کتاب هفته و روزنامه جام جم منتشر شده، به‌چاپ رسیده است.

فیض می‌گوید: در هر دو کتاب «املت دسته‌دار» و «نزدیک ته خیار» سعی کرده‌ام به موضوعاتی که دستمایه طنز در آثار قبلی طنز‌پردازان معاصر بوده است، نپردازم، جز در مواردی که گزیر و گریزی از آن نداشته‌ام.


مجموعه شعر «زخم و نمک» شامل سروده‌های سیدعبدالجواد موسوی در نمایشگاه کتاب تهران عرضه می‌شود. در ابتدای شعرهای این مجموعه، رضا داوری اردکانی مقدمه‌ای را با عنوان «شعر درد و دریغ» ارائه کرده و بعد از آن یادداشتی از یوسفعلی میرشکاک با عنوان «نیمی کودک، نیمی دیوانه» آمده است. علی معلم دامغانی هم برای این کتاب مقدمه‌ای با عنوان «شهادت‌نامه کسی از ما» نوشته است. کتاب «زخم و نمک» شامل پنج فصل با نام‌های کبود رو به مرگ، زیر تیغ، تقدیر خاموشی، از درون چاه و صراط مستقیم است که ذیل هر فصل چندین شعر در قالب‌های مختلف آمده است.
کتاب «ایران‌شناس مجله‌نگار» (زندگی و کارنامه مطبوعاتی ایرج افشار) نوشته سیدفرید قاسمی در نمایشگاه کتاب تهران عرضه می‌شود. این کتاب در فصل‌هایی همچون زندگی، کارنامه ادواری‌نگاری، آثارشناسی، گوناگون و تجلیل به زندگی و فعالیت‌های ایرج افشار می‌پردازد که نام شناخته‌شده‌ای در دنیای ایران‌شناسی و زبان فارسی دارد. کتاب «ایران‌شناس مجله‌نگار» در 1199 صفحه با شمارگان 2200 نسخه و قیمت 35هزار تومان به تازگی از سوی خانه فرهنگ و هنر گویا و نشر امرود به چاپ رسیده است.
چاپ پنجم رمان «سرزمین گوجه‌های سبز» نوشته هرتا مولر در بیست و سومین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران عرضه شد. این کتاب که توسط غلامحسین میرزاصالح به فارسی ترجمه شده است، اولین اثری به شمار می‌رود که از این نویسنده برنده نوبل در ایران به چاپ رسیده است. «سرزمین گوجه‌های سبز» سرگذشت گروهی دانشجو است که هر یک در اوج رژیم نیکلای چائوشسکو کشور خویش را به امید زندگی و آینده‌ای بهتر ترک می‌کنند و به شهر می‌آیند، اما آمال و آرزوهای حال و آینده‌شان در شهری بر باد می‌رود که مصیبت‌بارتر از کشورشان تحت سیطره این رژیم به خود می‌پیچد. هر یک از دوستان راوی کتاب «سرزمین گوجه‌های سبز» یا راه خیانت به او را در پیش می‌گیرند یا دست به خودکشی می‌زنند. نویسنده این کتاب که خود از جان به در بردگان حکومت چائوشسکو بوده اینک ماجرای زندگی خود را بازگو می‌کند و با کلامی گزنده و شاعرانه، صحنه به صحنه منظری از جامعه و نسلی را پیش روی ما می‌گشاید که ترس دمار از روزگارشان درآورده بود.
جواد محقق گفت: برگزاری نمایشگاه کتاب در محل مخصوص و دائمی، مشکلات را حل می‌کند. این شاعر عنوان کرد: مسوولان مربوطه تلاش کرده‌اند با حداقل امکانات، نمایشگاه کتاب را برگزار کنند تا از نظر امنیتی و خدمات ارتباطی و غیره مشکلی نداشته باشد و به بهترین نحو برگزار شود؛ اما به هرحال تا ساخته ‌شدن نمایشگاه اصلی و اختصاصی، این امر بی‌مشکل نخواهد بود. او در ادامه متذکر شد: به‌دلیل حجم بالای کار و جمعیت زیاد شرکت‌کنندگان، بروز برخی از مشکلات طبیعی است. محقق همچنین اظهار کرد: نمایشگاه کتاب محل خوبی است تا ناشران کتاب‌های‌شان را به‌راحتی عرضه کنند و به فروش برسانند.