با برگزاری انتخابات شورای مرکزی دور پنجم خانه احزاب در مجمع عمومی عادی این نهاد مدنی اصلاح‌طلبان اکثریت مطلق را تصاحب کردند. به گزارش ایلنا مجمع عمومی عادی سالانه خانه احزاب، صبح روز پنج‌شنبه با حضور ۱۲۷ گروه و حزب سیاسی در خانه شهریاران برگزار شد و بر اساس رای‌گیری انجام شده اعضای شورای مرکزی و بازرسی دوره پنجم این تشکل انتخاب شدند. بنا بر این گزارش اعضای اصلی و علی البدل شورای مرکزی دور پنجم خانه احزاب و بازرسان این تشکل را محمد تبرایی، مهدی علیخانی، محمد مهدی مظاهری، احمد حکیمی‌پور، محمد میرمحمدی، محمد جواد حق‌شناس، محمد اشرفی اصفهانی، قدرت‌الله حشمتیان، فاطمه راکعی، اصغرعفتی، صابرمیرعطایی، نجفقلی حبیبی، حمید قزوینی، هادی کحال‌زاده، حسین کاشفی، شهربانو امانی، عباس میرزا ابوطالبی، فرج کمیجانی، حسین کنعانی‌مقدم، احمد شریف و امیر اسلامی‌تبار تشکیل می‌دهند. همچنین محمد برزگر، علی توحیدلو، خان محمدزاده، روح الامینی، اکبرزاده، پورنامدار، خانم ناصری، غفوری‌فرد و فرح خسروی به عنوان اعضای علی‌البدل شورای مرکزی دور پنجم خانه احزاب انتخاب شدند. هم چنین اعظم طالقانی، محمدعلی ولایتی و بهادر ولی‌زاده به عنوان بازرسان خانه احزاب انتخاب شدند.

کناره‌گیری موسوی ‌تبریزی از ریاست

در همین حال روز پنج شنبه حجت‌الاسلام حسین موسوی تبریزی که به مدت هشت سال دبیرکل خانه احزاب بود در انتخابات شورای مرکزی خانه احزاب کاندیدا نشد و براساس اساسنامه خانه احزاب یک ماه پس از انتخابات، شورای مرکزی باید تشکیل جلسه دهد و هیات‌رییسه و دبیرکل را انتخاب کند. با این حال، اما پنج شنبه گذشته سیدحسین موسوی‌ تبریزی در مجمع عمومی خانه احزاب خطاب به حاضران افزود: این حضور نشانگر این است که ما با جدیت به ادامه‌ فعالیت احزاب سیاسی و تعامل با یکدیگر توجه داریم و احساس می‌کنیم کشور و آینده ما به مدیریت نیاز دارد که از طرف احزاب مختلف با مطالعات، پیشنهادها و جبهه‌گیری‌های مختلف اداره شود تا برای آینده کشور مفید باشد.

به گزارش ایسنا، وی همچنین در این نشست از ابراهیم امینی که هم‌اکنون در بازداشت به سر می‌برد یاد کرد و گفت: امیدواریم کشورمان به جایی برسد که با اجرای عدالت واقعی و قانون، دیگر حتی یک فعال سیاسی زندانی نداشته باشد و قانون برای ما یک فصل‌الخطاب باشد و همه به این امر امیدوار باشیم که می‌توانیم در چارچوب و پناه قانون حرف بزنیم و امنیت داشته باشیم و پیشرفت کنیم. موسوی تبریزی همچنین با اشاره به حضور عبدالحسین روح‌الامینی در این جلسه گفت: به هر ترتیب حادثه ناگواری برای ایشان اتفاق افتاده و ما امیدواریم کشور آن‌چنان در مسیر قانون و اجرای عدالت پیش برود که دیگر شاهد چنین حوادث ناگواری نباشیم. به هرحال این‌ حادثه برای همه تلخ بود، اما آقای روح‌الامینی در جریان این حادثه، منافع و امنیت ملی را بر منافع شخصی خود مقدم دانستند. موسوی تبریزی در ادامه با بیان این‌که در یک جامعه یک گروه نباید در مورد حفظ مصالح تصمیم‌گیری کند، گفت: همه باید با هم تعامل داشته باشند و نباید این طور باشد که همدیگر را طرد کنیم؛ چرا که در این صورت از مشکلات کوچک، مشکلات بزرگ‌تر به وجود خواهد آمد. وی گفت: در حال حاضر روزگار، روزگاری است که برای هیچ‌کدام از ما خوش نیست و هیچ کدام از شرایط فعلی راضی نیستیم و می‌خواهیم موقعیت بهتری داشته باشیم. به هرحال در بین امت واحد، طرفداران حضرت امام (ره) و قانون اساسی نباید بگومگوی تلخ داشته باشد. دبیرکل سابق خانه احزاب همچنین در گفت‌وگو با ایلنا در پاسخ به این سوال که دلیل کناره‌گیری‌اش از نامزدی ریاست خانه احزاب چیست؟ اظهار کرد: با توجه به سکونت من در قم، رفت‌وآمدها سخت شده است و دوستان زیادی هم هستند که جانشین من شوند.وی با بیان اینکه تدریس در قم برای من اهمیت بیشتری دارد، تاکید کرد: این کناره‌گیری هیچ دلیل سیاسی ندارد.