باهنر: بهارستان نباید دنبال پاستور بدود

نایب‌رییس فراکسیون اصولگرایان مجلس در عین رد این امر که یک عده خود را منحصرا طرفدار دولت بدانند و بقیه را از این دایره بیرون کنند، یادآور شد: فراکسیون اصولگرایان معتقد است که بهارستان نباید دنبال پاستور بدود. محمدرضا باهنر، در گفت‌وگو با ایسنا، در ارزیابی از عملکرد یک سال گذشته فراکسیون متبوعش گفت: حدود ۲۲۰ نفر از نمایندگان در این فراکسیون اسم نوشته‌اند و به همین دلیل نیز طیف‌های وسیعی در این فراکسیون عضویت دارند و اساس شرط عضویت در این فراکسیون، اعتقاد به نظام جمهوری اسلامی، قانون اساسی، ولایت فقیه و مبانی اسلام و شرع است. وی با بیان این‌که عملا در زیرمجموعه فراکسیون اصولگرایان سه فراکسیون خرد قرار دارد و در اساسنامه فراکسیون مجوز این کار داده شده است، افزود: شرط این امر آن است که این فراکسیون‌های خرد باید در مواقعی که فراکسیون اصولگرایان به طور کلی تصمیم می‌گیرد، خود را با فراکسیون اصلی هماهنگ کنند و در غیر این صورت می‌توانند مواضع مستقل خود را داشته باشند و کار کنند.

نایب رییس مجلس شورای اسلامی ادامه داد: بحثی مطرح بود مبنی بر این‌که چون تعداد اعضای فراکسیون زیاد است و‌گرایش‌های متفاوتی نیز در آن حضور دارند، فقط تلاش کنند که در مسائل کاملا مهم‌ و برتر که اجماع و وحدت وجود دارد، موضع گیری کنند و وارد بحث‌های تخصصی، کارشناسی و لوایح و طرح‌های معمولی نشوند، زیرا در این موارد، اختلاف‌نظرات کارشناسی در ابعاد اقتصادی، سیاسی و فرهنگی وجود دارد.

طیف‌های تندرویی معتقد بودند که باید با همه توان و بدون شرط از همه رفتارهای دولت حمایت کرد.

به گفته باهنر یک‌گروه تاکید داشتند که فراکسیون اصولگرایان حساس باشد و روی بسیاری از مسائلی که در جامعه اتفاق می‌افتد، موضع‌گیری کند، اما مخالفان این نظر معتقد بودند که این اعلام مواضع متعدد ممکن است باعث شود که اختلافات داخلی فراکسیون که طبیعی نیز می‌باشد، فضای کلی هماهنگی و وحدت فراکسیون را مخدوش کند.

عضو هیات‌رییسه فراکسیون اصولگرایان تصریح کرد: در مجموع فراکسیون در طول سال گذشته، تلاش خود را پیرامون این وحدت انجام داد. البته طیف‌های تندرویی در هر دو طرف فراکسیون وجود داشتند که برخی از آنها که تعدادشان محدود بود، معتقد بودند که باید با همه توان و بدون شرط از همه رفتارهای دولت حمایت کرد. در سوی دیگر نیز نظر برخی دیگر از اعضای فراکسیون وجود داشت که عمدتا منتقد رفتارهای دولت بودند و ما به عنوان هیات رییسه فراکسیون سعی کردیم نظریه وحدت‌گرا را در فراکسیون اعمال کنیم و بر مسائلی که به آن وحدت نظر وجود دارد، تمرکز کنیم.