در جمع مسوولان بسیج دانشجویی ۳۱۳ دانشگاه بیان شد:
واکنش فرمانده سپاه به طرح وحدت
فرمانده کل سپاه پاسداران در واکنش به طرحهای مطرح درباره وحدت ملی گفت: هرگز با قانون شکنان و مخالفان آرای ملت نمیتوان طرح وحدت ریخت. این افراد اول باید از ملت عذرخواهی و به آرای مردم تمکین کنند. هدف از مطرح کردن چنین طرحهایی توقف روشنگریها است.
خواصی که بعد از انتخابات به اشتباه سکوت کردند، الان نیز سکوت کنند و دم از وحدت نزنند
فرمانده کل سپاه پاسداران در واکنش به طرحهای مطرح درباره وحدت ملی گفت: هرگز با قانون شکنان و مخالفان آرای ملت نمیتوان طرح وحدت ریخت. این افراد اول باید از ملت عذرخواهی و به آرای مردم تمکین کنند. هدف از مطرح کردن چنین طرحهایی توقف روشنگریها است. به گزارش خبرگزاری فارس، سردار سرلشکر محمدعلی جعفری در گردهمایی دو روزه مسوولان بسیج دانشجویی ۳۱۳ دانشگاه کشور که در مجتمع فرهنگی دانشجویی ۱۳ آبان (لانه جاسوسی سابق) برگزار شد با اشاره به هفته دفاعمقدس اظهار کرد: امروز شاهد عزت و اقتدار بیش از پیش جمهوری اسلامی ایران هستیم که این اقتدار و عزت را مدیون ایثار و از خودگذشتگی ملت ایران در ۸ سال جنگ تحمیلی هستیم.
جعفری با بیان اینکه امروز صحبت از تهدید نرمیمیشود که در سالهای اخیر همواره به آن اشاره شده بود، یادآور شد: سالهاست که از سوی رهبر معظم انقلاب به این مورد اشاره میشود و امروز شاهدیم که معظمله از این تهدید به عنوان «جنگ نرم» یاد میکنند، اما هنوز بسیاری به این مساله با این شفافیت باور ندارند.
وی مشکل اصلی مبارزه در میدان جنگ نرم را احساس نشدن خطر آن خواند و گفت: در جنگ سخت این خطر به راحتی احساس میشود و به همین دلیل به راحتی میتوان با آن مقابله کرد، چون به خوبی این خطر دشمن و حمله و تجاوز آن به خاک کشور احساس میشود در نتیجه غیرتمندان برای مقابله با دشمن در میدان حاضر میشوند، عدهای در پشت جبهه به حمایت میپردازند و تعداد محدودی نیز از دشمنان حمایت میکنند.
فرمانده کل سپاه در ادامه خاطرنشان کرد: مشکل جنگ نرم این است که معمولا در غفلت به سر میبریم و به همین دلیل پیشروی دشمن و تصرف برخی از اهداف توسط دشمن طولانی میشود، یعنی ممکن است ما سالها در حال مقاومت باشیم، اما این مقاومت کافی نباشد.
وی سخت شدن شناسایی حق از باطل را یکی از خصوصیات فتنه خواند و گفت: نفاق از مهمترین ویژگیهای جریان فتنه است که تشخیص حق از باطل را برای مردم مشکل میکند.
فرمانده کل سپاه در ادامه با اشاره به جنگ جمل اضافه کرد: مهمترین وظیفه ما در مقطع کنونی روشنگری بعد از این فتنه عمیق است چون ضربهای حیثیتی به نظام وارد و با احساسات مردم در بستر انتخابات بازی کرد.
جعفری با اشاره به حوادث ۱۸ تیر ۷۸ یادآور شد: چون بستر در این حوادث انتخابات نبود، بسیاری از مردم وارد آن نشدند و نهایتا چند هزار نفر با آن درگیر بودند، اما در ماجراهای مخملی که همواره از بستر انتخابات در کشورهای تازه به دموکراسی رسیده انجام میشود، مردم وارد داستان میشوند. جعفری با بیان اینکه ولیفقیه با استفاده از اختیارات خود مراقب جمهوریت و اسلامیت نظام است، یادآور شد: برخی میخواستند اختیارات رهبری را محدود کنند و آن را به جایگاهی تشریفاتی تبدیل کنند تا به مرور زمان در محتوای نظام انحراف و تغییر ایجاد شود و اینها مواردی هستند که این افراد در جلسات خود علنا آن را بیان کرده، اما امروز برای همگان مشخص و روشن شده است. فرمانده کل سپاه در ادامه اظهار داشت: تمام این اتفاقات پیش از انتخابات، در قالب جنگ نرم رخ داد، اما بعد از انتخابات به حالت نیمهسخت تبدیل شد و چند روز بعد از انتخابات آشوبهای خیابانی به شدت کاهش پیدا کرد، درحالی که حدود ۱۵ روز بعد متوجه شدیم که از خارج از کشور دستور رسیده که آشوبهای خیابانی تمام شود.
جعفری با بیان اینکه این جریان در ادامه به دنبال تظاهرات آرام بود، گفت: در این راه از شعارهایی مانند «الله اکبر تا ابطال انتخابات» نیز استفاده کردند که توسط برخی از روحانیون مخالف وضعیت امروز حاکمیت جمهوری اسلامی طرح شد، درحالی که همین افراد مدعی خط امام نیز هستند. فرمانده کل سپاه پاسداران در واکنش به طرحهای مطرح درباره وحدت ملی گفت: هرگز با قانونشکنان و مخالفان آرای ملت نمیتوان طرح وحدت ریخت. این افراد اول باید از ملت عذرخواهی و به آرای مردم تمکین کنند. هدف از مطرح کردن چنین طرحهایی توقف روشنگریها است.
وی با ابراز تاسف از اینکه مدعی مشخصی برای اعاده اعتبار و حیثیت نظام در این حوادث وجود ندارد، اظهار داشت: در این مسیر مشکلات فراوانی وجود دارد که نبود خط قرمز برای فعالیتهای سیاسی در کشور یکی از این موارد است که برخی از آن در اتفاقات اخیر سوءاستفاده کردند.
جعفری با تاکید بر اینکه باید حقایق برای آحاد مردم روشن شده و مردم سران فتنه را بشناسند، تصریح کرد: امروز برخی ندای وحدت سر میدهند درحالی که ما نیز اعتقاد داریم که اصل وحدت بسیار خوب است، اما بیان آن در این شرایط ایجاد شبهه میکند، چون مطرحکنندگان آن به گونهای دیگر عمل میکنند.
وی ادامه داد: در جنگ سخت زمانی که دشمن در وضعیت ضعف و شکست قرار میگیرد دم از مذاکره و صلح میزند، اتفاقی که بعد از آزادی خرمشهر در جنگ تحمیلی نیز رخ داد و در شرایطی که بسیاری خواهان پذیرفتن صلح بودند امام خمینی(ره) درس تاریخی بزرگی به ما دادند و پیام صلح صدام را نپذیرفتند.
فرمانده کل سپاه با اشاره به اینکه برخی بعد از اتفاقات رخ داده در روزهای بعد از انتخابات و خسارتهای وارد شده به کشور، دم از وحدت میزنند، یادآور شد: باید مشخص شود که این وحدت بر سر چه چیزی و با چه کسانی است، چون نمیتوان اصول و مبانی را در این مورد نادیده گرفت. وی افزود: هرگز نمیتوان با فردی که به آرای مردم تمکین نمیکند و به خاطر اشتباهاتش حاضر به عذرخواهی نیست به دنبال وحدت بود چون این افراد باید پاسخگوی همه خسارتهای وارد شده به کشور باشند و این نکتهای است که برخی از آقایان خودی به آن توجه نمیکنند.
فرمانده کل سپاه ادامه داد: این افراد اول باید از ملت عذرخواهی کنند و تقصیرات خود را بپذیرند و بعد به آرای مردم تمکین کنند، تا عطوفت نظام جمهوری اسلامی شامل حال آنها شود؛ چون آنها قانونشکنی کردهاند.
جعفری در ادامه با اشاره به نقش ویژه خواص در جنگ نرم تصریح کرد: کسی که در جایگاه خواص نتوانسته به خوبی تحلیل کند و در حوادث بعد از انتخابات سکوت کرده بود، اکنون نیز باید سکوت کند و دم از وحدت نزند، چون مطرح کردن این مباحث با هدف متوقف کردن روشنگریها صورت میگیرد. درحالی که باید مسیر درست را تشخیص داده و بدانیم که چه رسالتی بر عهده ما است.
وی با یادآوری فرمایشات مقام معظم رهبری در خصوص فتنه به نقش دانشجویان در حوادث اخیر اشاره کرد و گفت: اکنون دانشگاهها مجددا بازگشایی شدهاند و جریان مقابل به این فضای دانشجویی دلخوش کرده است و متاسفانه بسیاری از ابهامات نیز در همین قشر نخبه و به خصوص در تهران بوده است. جعفری در پایان در پاسخ به سوال یکی از دانشجویان در خصوص ارتباطات سید محمد خاتمی با بنیاد سوروس اظهار داشت: این مورد نیز مانند بسیاری از تخلفات دیگری است که وی انجام داده است، اما گذشت زمان بسیار تعیینکننده خواهد بود و امیدواریم شرایطی برای اجرای حق و عدالت در کشور فراهم شود.
ارسال نظر