ضرغامی: در ونزوئلا هم قتل مشابهی مانند مرگ «ندا» را به اجرا گذاشتند

رییس سازمان صدا و سیما با بیان اینکه انتخابات ۲۲ خرداد ۸۸، انتخابات استثنایی بود گفت: این رای خیره‌کننده و حضور چشمگیر و استثنایی مردم در پای صندوق‌های رای، بسیاری از خیال‌های خام دشمنان را نقش بر آب کرد. «سید عزت‌اله ضرغامی» روز پنج‌شنبه در مراسم افتتاح پروژه‌های صدا و سیمای مرکز گلستان در گرگان افزود: حضور ۴۰میلیونی مردم در این انتخابات و مشارکت ۸۵درصدی آنها و همچنین اشتیاقی که مردم برای شرکت در این انتخابات از مدت‌ها پیش از برگزاری آن داشتند، نشان‌دهنده حقانیت و جایگاه رفیع انقلاب اسلامی دارد.

به گفته وی، ۴۰میلیون رایی که با حضور همه افراد و از همه گروه‌ها رقم خورد و هیچ‌ شک و شبهه‌ای را در خصوص شرکت ۴۰میلیونی به جای نگذاشت، از مهم‌ترین ویژگی‌های این دوره از انتخابات بود و اگر نبود برخی بی‌مهری‌ها و بی‌صفایی‌های برخی دوستان انقلاب که مقداری این را به کام ملت ایران تلخ کرد، دنیا همان پس از انتخابات سر تعظیم در مقابل ایران فرود می‌آورد.

وی تصریح کرد: همراهی عظیمی که مردم در پای صندوق‌های رای از انقلاب اسلامی کردند، پشتوانه بزرگی بود که برای ملت ایران خلق شد.

ضرغامی در ادامه خاطرنشان کرد: معتقدم برخی از اتفاقات ناگواری که پس از انتخابات رخ داد ، همه در آینده موجب موفقیت کشور خواهد شد و مردم هم در رای کمی خود در انتخابات و هم با رای کیفی خود در جمعه پس از انتخابات، نشان دادند که آماده‌اند با همه وجود از نظام و انقلاب خود دفاع کنند و تا سر حد جان برروی عقیده خود بایستند.

رییس رسانه ملی یادآور شد: دنیا در این انتخابات مشاهده کرد که دشمنان با بهانه‌ای که فراهم شد، تمام مدل‌هایی که برای نابودی انقلاب داشتند را هزینه و خرج کردند، اما موفق نشدند و در همین یکی دو روز نیز بسیاری از این دشمنان عقب نشینی کردند و پیغام دادند که ما قصد دخالت در امور داخلی ایران را نداشتیم و در مدت کوتاهی دست آنها رو شد.

وی با بیان اینکه دشمنان فکر می‌کردند با رسانه‌هایی مانند صدای آمریکا، صدای انگلیس و فیس‌بوک و نظایر آن و با چهار تا آشوبگر در میدان‌ها می‌توانند به انقلاب صدمه بزنند، گفت: اما فضای واقعی همان صندوق‌های رای است و دشمنان اشتباه تصور می‌کردند که می‌توانند با استفاده از فضای رسانه‌ای و مجازی تاثیر و خللی در ارکان انقلاب ایجاد کنند.

رییس سازمان صدا و سیما با بیان اینکه مقام بالای وزارت خارجه آمریکا اعلام کرد که این انقلاب انقلاب موبایل است، افزود: آنها با استفاده از نرم‌افزارها و تمام فناوری‌های نوین خواستند چهار تا کوچه ایران را تحت پوشش قرار دهند که بگویند این تمام خیابان‌های ایران است و بعد تمام شبکه‌های شان بسیج شدند و میز مخصوص ایران در رسانه‌های خود ایجاد کردند وBBC و CNN یک به یک برخی تصاویر ساختگی مثل مرگ همان خانم (ندا آقا سلطان) را به نمایش گذاشتند و بعد آقایی به نام آرش حجازی در این زمینه جوسازی کرد و اکنون نیز گم و گور شده و پیدایش نیست را به راه انداختند.

وی با بیان اینکه سفیر ونزوئلا نیز تعریف می‌کرد که در دور دوم انتخابات این کشور نیز همچنین صحنه‌ای نظیر مرگ آن خانم را در آن کشور به راه انداختند و این سناریو هم در آنجا پیاده شد و می‌خواستند بگویند که رای آقای چاوز هم ساختگی است اما موفق نشدند.

وی این کار را مدل‌های تکراری نامید و افزود: ملت ما خیلی خوب بر این بحران‌ها فائق آمد و ما هم در تلاش هستیم تا هفته آتی در خصوص عملکرد خودمان (عملکرد صدا و سیما در زمینه انتخابات و اقدامات قبل و بعد از آن را ) تشریح کنیم.

وی برگزاری مناظره‌ها را کاری استثنایی دانست و اضافه کرد: این مناظره‌ها در دنیا و در فضای رسانه‌ای جزو استثنائات بود و نامزدهای انتخابات می‌توانستند به راحتی همه حرف‌های خود را بزنند و مردم هم انتخاب کنند.

رییس سازمان صدا و سیما تصریح کرد: پس از انتخابات نیز رسانه ملی وظیفه آرام سازی و جمع کردن تنش‌ها را به روش حرفه‌ای و متعهدانه پیش گرفت تا بتواند فضای آرام را به ملت بازگرداند.

وی یادآور شد: حتما رسانه ملی با توجه به تمامی جهات، عملکرد دقیق و متعهدانه خود را تشریح کرده و در آینده نزدیک با حضور همه طرفین و همه سطوح، ابعاد همه حوادث و نظرات پیرامون انتخابات را مورد بررسی قرار می‌دهد.

وی با اشاره به حوادث پس از انتخابات ادامه داد: تلاش ما بر این بود که مشکل عمومی در کشور پیش نیاید، اما برخی در ایجاد حوادث آگاهانه نقش بازی کردند و برخی ناآگاهانه در این حوادث نقش داشتند.