16 روز؛ 313,5‌میلیون تومان
درباره الی... ( اصغر فرهادی)
کارگردان: اصغر فرهادی- بازیگران: ترانه علیدوستی، گلشیفته فراهانی، مانی حقیقی، شهاب حسینی، مریلا زارعی، رعنا آزادی ور، احمد مهرانفر، صابر ابر و پیمان معادی - بازیگران خردسال:

فرزین صابر بهلولی، متین فتورچی، آینار آناهید و فاطمه شورمج
شروع فیلمبرداری: ۷ اردیبهشت ۱۳۸۷، سال اکران: ۱۳۸۸ (۱۶ خرداد ۱۳۸۸)
خلاصه داستان: چند خانواده جوان برای تفریح به شمال می‌روند. «الی» (ترانه علیدوستی) مربی مهد کودک فرزند «سپیده» (گلشیفته فراهانی) هم با این جمع همراه می‌شود. قرار است «الی» با «احمد» (شهاب حسینی) که از آلمان برگشته و به تازگی از همسرش جدا شده، آشنا شود.
این جمع پس از جست‌وجو سرانجام ویلایی کنار دریا اجاره می‌کنند ... احمد از الی خوشش می‌آید. روز بعد «الی» در کمال ناباوری ناپدید می‌شود و ...
«درباره الی» پس از فیلم‌های «رقص در غبار» (1381)، «شهر زیبا» (1382) و «چهارشنبه سوری» (1384) چهارمین ساخته سینمایی اصغر فرهادی است. فرهادی دو فیلمنامه مشترک را نیز در کارنامه دارد: «ارتفاع پست» (ابراهیم حاتمی کیا، 1380) و «کنعان» (مانی حقیقی، 1386). در ضمن فیلمنامه «دایره زنگی» نیز نوشته او است.
در فیلم «درباره الی» برای اولین بار مانی حقیقی (کارگردان فیلم‌های «آبادان»، «کارگردان مشغول کارند» و «کنعان») و پیمان معادی (نویسنده فیلمنامه‌های آواز قو، عطش و ...) به عنوان بازیگر ایفای نقش می‌کنند.
ترانه علیدوستی پس از فیلم‌های «شهر زیبا» و «چهارشنبه سوری» سومین همکاری‌اش با اصغر فرهادی را تجربه کرده است.
اولین تجربه همکاری ترانه علیدوستی و گلشیفته فراهانی به عنوان دو چهره برتر دهه هشتاد سینمای ایران.


جوایز و افتخارات: برنده خرس نقره ای بهترین کارگردان از پنجاه و نهمین جشنواره برلین ۲۰۰۹،- برنده جایزه بهترین فیلم بلند داستانی از جشنواره تریبکا - ۲۰۰۹،- برنده سیمرغ بلورین بهترین کارگردانی از بیست و هفتمین جشنواره فیلم فجر برای اصغر فرهادی - ۱۳۸۷- برنده سیمرغ بلورین فیلم منتخب تماشاگران به طور مشترک با «بی پولی» از بیست و هفتمین جشنواره فیلم فجر - ۱۳۸۷- برنده سیمرغ بلورین بهترین صدا از بیست و هفتمین جشنواره فیلم فجر برای حسن زاهدی و محمدرضا دلپاک - ۱۳۸۷- تقدیر از بازی شهاب حسینی از بیست و هفتمین جشنواره فیلم فجر - ۱۳۸۷- کاندید سیمرغ بلورین بهترین فیلم، بهترین فیلمنامه، بهترین بازیگر نقش مکمل مرد (صابر ابر)، بهترین بازیگر نقش مکمل زن (مریلا زارعی)، بهترین فیلمبرداری، بهترین تدوین، بهترین چهره پردازی از بیست و هفتمین جشنواره فیلم فجر - ۱۳۸۷.
سینماهای نمایش دهنده: آفریقا، جوان، آزادی، ماندانا، فلسطین، پردیس زندگی، پردیس ملت، ایران، پایتخت، کانون، مرکزی، گلریز، ملت، اریکه ایرانیان، پارس، سپیده، فرهنگ، شاهد، پردیس تماشا، موزه سینما، فرهنگسرای نیاوران و ایرانیان.

پاتو زمین نذار (ایرج قادری)
۳۷ روز؛ ۱۲۰,۳‌میلیون تومان
کارگردان: ایرج قادری، بازیگران: ایرج قادری، شیلا خداداد، مهرانه مهین ترابی، مهدی سلوکی، میرطاهر مظلومی و سحر ریحانی
شروع فیلمبرداری: ۱۱ اسفند۱۳۸۶، پایان فیلمبرداری: ۲۹ فروردین؛ ۱۳۸۷، شروع اکران: ۲۳ اردیبهشت ۱۳۸۸.


خلاصه داستان: فیلم، داستان مردی است که قدرت و پول زیادی دارد؛ اما اتفاق کوچکی باعث متحول شدن زندگی او می‌شود.
«پاتو زمین نذار» پس از فیلم‌های «آکواریوم» (۱۳۸۳) و محاکمه» (۱۳۸۵) چهلمین ساخته ایرج قادری در مقام کارگردان است. قادری پس از انقلاب فیلم‌هایی چون «محاکمه»، «آکواریوم»، «چشمان سیاه»، «سام و نرگس»، «شهرت»، «طوطیا»، «پنجه در خاک»، «نابخشوده»، «می‌خواهم زنده بمانم» و ... را در کارنامه دارد. ایرج قادری نزدیک به ۱۵ سال از سنین میانسالیش را در دوری و ممنوعیت و توقیف تصویر و حضور گذراند و در آستانه دهه هشتاد دوباره فعالیت سینمایی اش را به شوق صدای دوربین از سر گرفت. باید گفت هدایت فیلم و مرتضی شایسته سهم به‌سزایی در بازگشت ایرج قادری به سینمای کنونی ایران دارند. حضور دوباره قادری و نام او در سر در سینماها، تضمین کننده فروش فیلم‌هایش بوده و هست و خواهد بود، اما هرگز نتوانسته بازیگر جوان و میانسال قدیمی را صرفا به کارگردانی فیلم وا دارد و خاطره بازی و بازیگری را از یاد او بزداید ... پس از گذشت ده سال از حضور مجدد در پشت دوربین، قادری دل به دریا زد و در فیلم قبلی‌اش آکواریوم به نقش کوتاهی مقابل دوربین فرج حیدری حاضر شد؛ با چشمانی پر از درد و تحمل زجر سکوت و کسوتی پیرتر از آنچه که فراخور سال‌های نبودنش باشد. تماشاگران سالیان دور بارها و بارها برای دیدن همین چند سکانس کوتاه و دیدن قادری امروزی به سینما رفتند و آکواریوم را دیدند ...
سینماهای نمایش دهنده: عصر جدید، آزادی، جوان، ایران، پردیس ملت، اریکه ایرانیان، پردیس زندگی، گلدیس، ماندانا، بهمن، مرکزی، تهران، ملت، پایتخت، حافظ، جی، شاهد، فرهنگسرای خانواده، رازی و تماشا.

هرچی تو بخوای (محمد متوسلانی)
۱۲ روز؛ ۱۵,۹میلیون تومان
کارگردان: محمد متوسلانی، بازیگران: لادن مستوفی، مجید صالحی، حسن شکوهی، ساعد هدایتی، بهمن دان، علی کاظمی، سعید پیردوست، زهره صفوی، ابراهیم آبادی، محمد ابهری، سال ساخت: 1387، شروع اکران:
۲۰ خرداد ۱۳۸۸
خلاصه داستان: ماشین راننده جوانی توسط دختری به سرقت می‌رود. جوان اگر ماشین را که متعلق به صاحب کارش است ظرف 24 ساعت نتواند پیدا کند، کار و اعتبار و آبرویش را از دست می‌دهد.


«هرچی تو بخوای» پس از «دو روی سکه» (۱۳۷۱) و پس از ۱۶ سال جدیدترین ساخته محمود متوسلانی در مقام کارگردان است. محمد متوسلانی هنرپیشه، فیلم‌نامه‌نویس، تهیه‌کننده و کارگردان ایرانی است. او به همراه منصور سپهرنیا و گرشا رئوفی سه نخاله معروف سینمای ایران در دهه چهل خورشیدی را به وجود آورد. در ۱۳۳۷ با بازی در فیلم «طوفان در شهر ما» به کارگردانی ساموئل خاچیکیان وارد سینما شد. آخرین بار که جلوی دوربین رفت در فیلم «شب روباه» به کارگردانی همایون اسعدیان بود. سال ۱۳۶۸ در هشتمین دوره جشنواره بین‌المللی فجر برای فیلم‌نامه «جستجوگر» دیپلم افتخار گرفت و برای همین فیلم نامزد دریافت بهترین کارگردانی شد. محمد متوسلانی در ۱۷ مهر ۱۳۱۴ در تهران به دنیا آمد. در رشته زبان و ادبیات انگلیسی در دانشگاه تهران فوق دیپلم گرفت در همین دانشگاه زیر نظر بلچر دوره‌ تئاتری را گذراند. محمد متوسلانی در گفت‌وگویی عنوان کرد: خوشحالم بعد از سال‌ها با فیلمی به سینما برگشتم که به طرف ابتدال نرفته و روی پای خودش ایستاده است. بعد از «دوروی سکه» نمی‌خواستم با هر شرایطی به فیلمسازی‌ام ادامه بدهم و منتظر شدم تا شرایط بهتر شود، اما بدتر شد و دیدم زمان زیادی است که فیلم نساخته‌ام و داره حرفه‌ام از یادم می‌رود. «هرچی تو بخوای» با سینمای مورد نظرم فاصله زیادی دارد و به حداقل خواسته‌ام رضایت دادم.
سینماهای نمایش‌دهنده: آزادی، پردیس ملت، پردیس رازی، مرکزی، اریکه ایرانیان، جوان، پردیس تماشا، تهران، فرهنگسرای خانواده و رازی.

خروس جنگی (مسعود اطیابی)
۱۲ روز؛ ۷۳,۷ میلیون تومان
کارگردان: مسعود اطیابی، بازیگران: رضا عطاران، مریلا زارعی، احمد پورمخبر، کیومرث ملک مطیعی، کیانوش گرامی، شهربانو موسوی. سال ساخت: 1387‌، شروع اکران: 20 خرداد 1388
خلاصه داستان: قصه فیلم درباره زن و شوهری است که یک روز جایشان با یکدیگر عوض می‌شود و این جابه‌جایی باعث ایجاد حوادثی می‌شود که‌...
- «خروس جنگی» پس از «مصائب دوشیزه» دومین ساخته سینمایی مسعود اطیابی است‌.

رضا عطاران مطرح ترین بازیگر این فیلم است. رضا عطاران (زاده ۲۰ اردیبهشت ۱۳۴۶) کارگردان‌، فیلمنامه نویس و بازیگر سینما و تئاتر ایرانی است. در ۲۰ اردیبهشت ۱۳۴۶ در مشهد به دنیا آمد. با اینکه او مشهدی است؛ اما اصلیتش به شهر کاخک که یکی از بخش‌های گناباد در استان خراسان رضوی است، می‌رسد. او دیپلم خود را در رشته اقتصاد در مشهد گرفت و برای ادامه تحصیل در رشته طراحی صنعتی در دانشکده هنرهای زیبای دانشگاه تهران به تهران آمد. با وجود علاقه به رشته تحصیلی‌اش، به بازیگری، فیلم‌نامه‌نویسی و کارگردانی روی آورد. عطاران در سال ۱۳۷۳ ازدواج کرد. وی کار اصلی خود رادر دهه ۱۳۶۰در تئاتر مشهد با مرحوم حسن حامد شروع کرد‌، در این دوران او تماما نقش‌های غیر کمیک بازی کرد، این همکاری تا مرگ حسن حامد در سال ۱۳۷۱ ادامه داشت. درسال ۱۳۷۳ با مجموعه ساعت خوش به کارگردانی مهران مدیری در کنار بازیگرانی چون رضا شفیعی جم‌، نصرا... رادش‌، ارژنگ امیرفضلی‌، نادر سلیمانی کارهای کمدی خود رادر تلویزیون آغاز کرد‌. در میانه سال ۱۳۷۷ به همراه مجید صالحی و یوسف تیموری در گروه کودک و نوجوان شبکه یک تلویزیون، مجموعه «مجید دلبندم» و در سال ۱۳۷۹ مجموعه «قطار ابدی» را عرضه کرد . در سال ۱۳۸۳ وارد عرصه تولید سریال‌های مناسبتی ماه رمضان شد و سریال «خانه به دوش» را ساخت.
سینماهای نمایش دهنده: قدس، ایران، پردیس زندگی، پردیس ملت، اریکه ایرانیان، ماندانا، فلسطین، مرکزی، آزادی، جوان، عصر جدید، بهمن، پایتخت، تهران، حافظ، شاهد، پردیس تماشا، پیوند، جی، پیام، فرهنگسرای دختران.

امشب شب مهتابه (محمدهادی کریمی)
12 روز؛ 49,2میلیون تومان
کارگردان: محمدهادی کریمی، بازیگران: مهناز افشار، دانیال عبادی، امیرحسین آرمان، مهوش افشارپناه، ایمان حضرتی، شیوا خنیاگر، آرش تاج سال ساخت:‌،۱۳۸۷‌، پایان فیلمبرداری: ۷ تیرماه ۱۳۷۸ شروع اکران:۲۰ خرداد ۱۳۸۸
خلاصه داستان: یک آهنگساز در زندگی‌اش دچار مشکلاتی می‌شود.


«امشب شب مهتابه» پس از «غیرمنتظره» دومین ساخته سینمایی محمدهادی کریمی است که پیش از این به فیلمنامه نویس شناخته شده بود. دانیال عبادی پس از «غیرمنتظره» دومین فیلم سینمایی‌اش را به عنوان بازیگر تجربه می‌کند. دومین ساخته دکتر محمد‌هادی کریمی، فیلمنامه‌نویس نام آشنای سینما را نمی‌توان به عنوان دومین تجربه یک فیلمساز به قضاوت نشست؛ چرا که خلق و نگارش قصه‌هایی که در کارنامه سازندگانشان جزو بهترین و متفاوت‌ترین آثار آنها قلمداد می‌شوند، این انتظار را به وجود می‌آورد که کریمی برای خود چه کرده است. بعد از دیدن امشب شب مهتابه اولین چیزی که به ذهن می‌آید، جدای از همان مولفه‌های همیشگی آثار او پرسوناژهای اندک، روابط نامتعادل انسانی، طنز تلخ و گزنده و رستگاری و فرجامی که در عین خوش بودن باسمه‌ای و کلیشه ای نیست، به یک نکته اساسی برمی‌خوریم، لطایف و وقایع روان شناختی به زندگی یک زوج جوان که نمونه‌ای از بی‌شمار زوج‌های جامعه امروز ایران هستند، شاید این نگاه باعث می‌شود که فیلم در جایگاهی فراتر از یک ملودرام صرف قرار بگیرد و از اینکه او این بار قصه خوبش را خود به اجرا درآورده، خوشحال باشیم. کریمی در گفت و گویی گفته است: قسمت اعظم ممیزی‌های ما عرفی است و وقتی مشمول مرور زمان می‌شود، از دایره ممیزی بیرون می‌آید. به نظرم آن بخش‌هایی را که سلیقه‌ای و عرفی است، می‌توان یک بازنگری کلی کرد. ضمن آنکه نویسنده‌ای که فرهنگ جامعه خود را می‌شناسد و قصد اصلاح آن را دارد، خود تا حدودی درباره ممیزی آشنا است.
سینماهای نمایش دهنده: سینماهای گروه استقلال.