وزیر تعاون تاکید کرد
گسترش تعاونیهای اعتباری برای جلوگیری از انباشت نقدینگی
مزیت تشکیل تعاونیهای اعتبار این است که خلق پول نمیکند و بابت ارائه خدمات خود و تسهیلات ارزان قیمت، سود نمیگیرد،از این رو درخواست ما از بانک مرکزی حمایت از گسترش تعاونیهای اعتبار در جامعه است. محمد عباسی، وزیر تعاون در گفتوگو با ایسنا، تقویت و حمایت از تعاونیهای اعتبار را از جهاتی مورد تشویق سیاستهای اصل ۴۴ دانست و اظهار کرد: تعاونیهای اعتبار، یکی از پشتوانههای مالی کشور هستند و در تمام بخشها و گرایشهای تعاونی میتوانند ورود پیدا کنند.
وی ادامه داد: قبلا به دلیل آن که نظارت بر تعاونیها کمرنگ بود، از ضوابط و مقررات بانک مرکزی هم تبعیتی صورت نمیگرفت و عدهای موارد انضباط مالی را رعایت نکردند و با فعالیت غیر قانونی مشکلاتی را برای سایر تعاونیها بوجود آوردند.
عباسی متذکر شد: این امر سبب شد که بانک مرکزی نسبت به تعاونیهای اعتبار موضعگیری کند و به همین خاطر در نشستهای متعددی که با رییس کل بانک مرکزی داشتیم، مشکلات و موانع موجود را مطرح و راهکارهای حل آن را ارائه کردیم.
ایجاد تعاونیهای بورس
حسین رحمانی نیا، معاون نظارت و بهرهبرداری وزارت تعاون نیز درباره امکان توزیع سود سهام عدالت توسط تعاونیها گفت: بورس موضوع جدیدی است که وزارت تعاون در برنامههای محوری و رئوس کاری خود آن را دنبال میکند و طبعا هر مقوله جدیدی که مطرح میشود قابلیت بررسی دارد و باید مکانیزمها و راهکارهای اجرای آن با دقت شناسایی و بررسی شود.
وی افزود: خوشبختانه سازمان بورس در بحث راهاندازی صندوقهای سرمایهگذاری در استانها، پیشنهاد ایجاد و تشکیل تعاونیهای بورس از سوی وزارت تعاون را پذیرفته و آن را قابل بررسی دانسته است، از این رو امیدواریم بتوانیم تعاونیهای بورس را فعال کنیم.
رحمانی نیا، با تاکید بر این که موفقیت بورس مستلزم ورود به قالب تعاونی است، اظهار کرد: اگر قالب تعاونی در بورس راه یابد، یکی از بسترهای مشارکت مردم در فعالیتهای اقتصادی فراهم می شود و حضور آحاد جامعه در بورس رونق میگیرد.
ارسال نظر