مقام معظم رهبری:
شرایط حساس کشور به معنای وجود خطر و بحران نیست
رهبر معظم انقلاب اسلامی، گذار کشور از مرحلهای حساس را یادآور شدند و افزودند: البته این حساس بودن شرایط و نشانههای آن بعد از پیروزی انقلاب اسلامی همواره وجود داشته است و این مساله به معنای وجود خطر و بحران نیست. مقام معظم رهبری:
شرایط کشور حساس است اما بحرانی نیست
حضرت آیتا... خامنهای رهبر انقلاب اسلامی روز گذشته در آخرین روز سفر به استان یزد در دیدار مسوولان اجرایی و جمعی از قشرهای مختلف مردم استان یزد با تاکید بر اینکه مسوولان در سطوح مختلف باید فرصت خدمتگزاری به مردم را قدر بدانند، مهمترین دستاورد انقلاب اسلامی را رهایی کشور از بیماری سنگین و تاریخی استبداد و سلطهپذیری دانستند و تصریح کردند: نفس گرم امام خمینی (ره) که توانست یک ملت را بعد از قرنها رکود و سستی از استبداد و سلطهپذیری نجات دهد و به زندهترین ملت دنیا تبدیل کند، همچنان با قدرت دمیده میشود و در روح و جان ملت جاری است.
رهبر انقلاب اسلامی، گذار کشور از مرحلهای حساس را یادآور شدند و افزودند: البته این حساس بودن شرایط و نشانههای آن بعد از پیروزی انقلاب اسلامی همواره وجود داشته است و این مساله به معنای وجود خطر و بحران نیست.
حضرت آیتا... خامنهای در تبیین این مساله افزودند: بزرگترین و اساسیترین کار انقلاب اسلامی که به برکت نفس گرم امام خمینی (ره) انجام شد، تغییر جوهری در مسیر تاریخ کشور و رهایی ملت ایران از بلای استبداد و سلطهپذیری بود که سالهای متمادی و از زمان حکومت قاجار تا پایان دوره پهلوی، سایه سیاه آن بر این کشور سنگینی میکرد.
ایشان تاکید کردند: به همین علت است که بعد از پیروزی انقلاب اسلامی همواره شرایط کشور حساس بوده و نشانههای آن هم طراحی جنگ تحمیلی علیه ملت ایران و توطئههای گوناگون از جمله طراحی یک برنامه ۱۰ ساله بعد از رحلت امام (ره) است.
رهبر انقلاب اسلامی، با تشریح برخی جزئیات برنامه ۱۰ ساله دشمن بعد از رحلت امام (ره)، خاطرنشان کردند: دشمن تصور میکرد، بعد از رحلت امام خمینی (ره) به عنوان یکی از ستونهای اصلی حفظ نظام، میتواند با یک برنامهریزی دقیق، پایههای فرهنگی و اعتقادی مردم را سست کند و با تغییر ذهنیت مردم نسبت به انقلاب اسلامی، زمینه بازگشت مجدد استبداد و سلطهپذیری را فراهم کند.
حضرت آیتا... خامنهای از تهاجم فرهنگی گسترده، تهاجم سیاسی داخلی، تهاجم سیاسی بینالمللی، برجستهسازی برخی افراد ضدانقلاب و پررنگ کردن حضور سیاسی برخی افراد غیرمعتقد به نظام اسلامی به عنوان محورهای اصلی برنامه ۱۰ ساله دشمن بعد از رحلت امام (ره) نام بردند و افزودند: دشمن به خیال خود تصور میکرد، بعد از اجرای این محورها در مدت ۱۰ سال، با یک جرقه میتواند قشرهایی از مردم را بر ضد نظام بشوراند و ماجرای تیرماه سال ۱۳۷۸ در همین چارچوب قابل تحلیل است.
ایشان خاطرنشان کردند: دشمن در طراحی خود حتی تلاش کرد افرادی از عناصر فعال در عرصه فکری کشور و برخی از کسانی را که در بعضی مسوولیتها بودند، به سوی خود بکشاند؛ اما در مجموع به دلیل بنیه بسیار قوی انقلاب اسلامی و هوشیاری مردم و مسوولان، در طراحی خود موفق نشد.
رهبر انقلاب اسلامی تاکید کردند: با وجود همه این توطئهها، اکنون بعد از گذشت ۲۸ سال از پیروزی انقلاب اسلامی، احساسات مردم و دلبستگی آنها به نظام بسیار پرشور و قوی است و همه اینها به دلیل عشق و علاقه آحاد مردم به اسلام و انقلاب است.
حضرت آیتا... خامنهای، تصریح کردند: دشمن از این پس نیز در تلاش خود برای تغییر ذهنیت مردم نسبت به انقلاب اسلامی موفق نخواهد شد.
ایشان یکی دیگر از نشانههای حساس بودن شرایط کشور را بهانهتراشیها، مخالفتها و رفتارهای دوگانه دشمن با دستیابی ملت ایران به انرژی هستهای دانستند و تاکید کردند: در چنین شرایطی مهمترین وظیفه، شناخت خطرهای اصلی است و امروز مهمترین خطر، سستشدن عزم و اراده، غفلت و گرفتار هدفهای کوچک دنیایی شدن، است.
رهبر انقلاب اسلامی خاطرنشان کردند: همواره باید مراقب خطر بازگشت استبداد و سلطه بیگانگان بود و شاید دهها سال دیگر ملت ایران باید مراقبت کند تا جریان مردمسالاری دینی که هم ضد استبداد و هم ضد سلطه است، به یک فرهنگ عمیق و ماندگار در میان مردم تبدیل شود.
حضرت آیتا... خامنهای تأکید کردند: به همین دلیل است که اصل مساله انتخابات مجلس هشتم، سلامت آن، فرهنگ انتخابات، و افرادی که قرار است در انتخابات به مجلس راه یابند، بسیار مهم است.
ایشان در همین خصوص افزودند: حساسیت رهبری در مورد انتخابات به این دلیل است که مبادا افرادی با گرایش به سلطهپذیری و احساس ضعف در برابر قدرتها و منفعل در مقابل هوچیگریهای بینالمللی به مجلس راه یابند.
رهبر انقلاب اسلامی مهمترین وظیفه مسؤولان را در شرایط کنونی کار و تلاش بیوقفه و خدمت به مردم دانستند و تأکید کردند: مردمیبودن مسؤولان و ارتباط نزدیک آنان با مردم و خود را خدمتگزار مردم دانستن و دچار غرورنشدن و حفظ پاکدامنی و مسوولیتشناسی از جمله وظایف سنگین مسوولان در ردههای مختلف است.
مسوولان قدر نخبگان را بدانند
همچنین جمع زیادی از برگزیدگان و نخبگان استان یزد در بخشهای مختلف قرآنی، علمی، فرهنگی، هنری، صنعت، ورزش، کارگری، اصناف، اقتصادی و کشاورزی شنبه شب به مدت سهساعت و نیم با حضرت آیتا... خامنهای، رهبر معظم انقلاب اسلامی دیدار و ۱۷نفر از برگزیدگان استان دیدگاههای خود را بیان و پیشنهادهایی نیز ارائه کردند.رهبر انقلاب اسلامی حضور در جمع نخبگان و برگزیدگان استان یزد را همانند سایر دیدارها با نخبگان شیرین و لذتبخش دانستند و افزودند: برگزاری چنین نشستهایی یک جنبه واقعی و کاری و یک جنبه نمادین دارد که جنبه واقعی آن تشکر از قشر نخبه و قدرشناسی از آنان است.
حضرت آیتا... خامنهای خاطرنشان کردند: جنبه نمادین این نشست، حامل این پیام است که اگر ملت ایران و جوانان و همچنین مسوولان خواهان پیشرفت و حرکت پرشتاب کشور به سوی آرمانهای ترسیم شده هستند باید قدر نخبگان را بدانند و جایگاه آنان را در کشور حفظ کنند.
ایشان استفاده از امتیاز نخبگی برای سود رساندن به مردم و جامعه را موجب جلب رضایت خداوند دانستند و تاکید کردند: نخبگان در عرصههای مختلف باید با اتکا به تواناییها و حفظ استقلال و عزت خود، حرکت در مسیر پیشرفت را بدون مایوس شدن در برابر سختیها ادامه دهند و متوقف نشوند.
رهبر انقلاب اسلامی تصریح کردند: ملت و کشور ایران در مسیر پیشرفت و حرکت به سوی آرمانها قرار گرفته است و نخبگان باید سهم و وظیفه خود را در این مسیر ادا کنند.
حضرت آیتا... خامنهای همچنین از خدمات و آثار ارزشمند فرهنگی استاد مهدی آذریزدی تجلیل کردند.
عکس:خبرگزاری مهر
ارسال نظر