رویداد
آیتالله علم الهدی: کاندیداهای انتخابات ۸۸ را فتنهگر نمیدانیم
خبرگزاری فارس نوشت: آیتالله علمالهدی، امام جمعه مشهد گفت: در فتنه ۸۸ در واقع سه گروه و سوژه اصلی داشتیم. گروه اول همان عوامل اصلی یعنی فتنهگران و فتنهانگیزان بوده که عوامل و جریان خارجی و استکباری هستند. دسته دوم ابزارها و افرادی بودند که ابزار فتنه شدند و با فتنه هماهنگ بوده و به گونهای عوامل اجرایی فتنه قرار گرفتند. دسته سوم در فتنه هم کسانی بودند که بستری برای فتنه شدند؛ شاید هم به صورت ناخودآگاه بستر شدند و با تصمیم و اراده خود و با هماهنگی با فتنهگران نبوده است؛ ولی در عین حال به صورت جریان ناخودآگاه و جریان انفعالی بستری برای فتنه قرار گرفتند. این سه دسته را باید از یکدیگر جدا دانست؛ چراکه حتی مقام معظم رهبری هم برخوردشان با این سه دسته متفاوت بوده و به صورت یکسان با آنها برخورد نکردند. جریانهای داخلی را فتنهگر نمیدانیم
وی افزود: جریانهای سیاسی داخلی متاسفانه در عرصه انتخابات در حوزه رقابت کاندیدا بستر اجرایی برای فتنه شدند و راه را برای عوامل خارجی، جریانهای ضد انقلاب و عناصر وابسته در داخل باز کردند. البته باید توجه داشت که این جریانهای سیاسی و عناصر کاندیداها را نباید فتنهانگیز و فتنهگر بدانیم. امام جمعه مشهد تصریح کرد: پس از مطرح کردن مساله تقلب در انتخابات، باز این افراد بستری برای عوامل خارجی و فتنهگران شدند تا از همین کانال آنها وارد هیجانات عمومی شوند. این حرکتهای زننده تا جایی پیش رفت که دیدیم شعارهای ضدانقلابی هم سر داده و ایستگاههای صلواتی و پرچم امام حسین(ع) را به آتش کشیدند و به ساحت مقدس سیدالشهدا(ع) اهانت کردند.
آن دو نفر اهل پاره کردن عکس امام نبودند
وی اضافه کرد: پس از این جریانات دوباره دیدیم که در روز دانشجو وارد دانشگاهها شده و عکس امام (ره) را پاره کردند؛ در حالی که نه کروبی و نه میرحسین موسوی هیچ یک اهل عکس امام پاره کردن نبودند حتی اهل توصیه به این کار هم نبودند. بنابراین قصد نداریم به این افراد فتنهگر و فتنهانگیز لقب دهیم؛ چراکه مسلمان هستیم و نمیخواهیم به مردم لقب و نسبت ناروا داده و تهمت بزنیم ولی به هر حال آنها راه را برای عوامل خارجی و استکبار باز کردند و بستری برای فتنه شدند.
خواص جزو فتنهگران نیستند
علم الهدی همچنین گفت: نمیتوان ساکتین و خواص را جزو فتنهگران دانست؛ در انقلاب سیدالشهدا(ع) هم عدهای به میدان آمدند ولی مردد شده و شک و تردید داشتند؛ ولی در لشکر امام حسین(ع) بودند لذا نمیتوان آنها را جزو سپاه عمرسعد عنوان کرد. در عین حال این افراد برای ما به عنوان عناصر زاویهدار با رهبری مطرح بوده و اعتماد ما از این افراد سلب شده است.
وی ادامه داد: بنای حضرت آقا بر حذف جریانها و عناصر و انسانها نیست؛ رهبری تنها قصد دارد در مردم بصیرت ایجاد کند، اگر مردم بصیرت نداشته باشند دوباره همان عواملی که بستری برای این فتنه شدند باز هم بستر میشوند. ولی خب در همین حد که جلوی این افراد گرفته شود کافی است. اینها آدمهای بیبصیرت و ضعیفی هستند که بستر میشوند.
او درباره احتمال حضور انتخاباتی برخی گروهها نیز گفت: ساکتین فتنه با رهبری زاویه داشتند، اگر هم این افراد در انتخابات کاندیدا شوند مردم نباید به آنها رای دهند. اصلاحطلبان هم آنهایی را که با رهبری زاویه داشتند، مردم باید توجه کنند و به آنها رای ندهند. همچنین از مردم میخواهیم که چشمشان پشت پای مقام معظم رهبری باشد و آنهایی را که پشت ایشان حرکت میکنند، مدنظر داشته باشند.
ارسال نظر