وزیر علوم به یک مطالعه میدانی در خصوص تمایل خانواده داوطلبان ورود به دانشگاه اشاره کرد و گفت: در این مطالعه میدانی ۸۲ درصد والدین با ضرورت ساماندهی محیط‌های جداگانه برای فرزندانشان موافق بودند.

به گزارش خبرگزاری مهر، کامران دانشجو در جمع روسای دانشگاه‌های کشور با تاکید بر اعمال تفکیک جنسیتی در دانشگاه‌ها، با بیان اینکه در این مطالعه میدانی که در یکی از استان‌های کشور صورت گرفته بود، ۴۶ درصد والدین پدر و ۵۴ درصد والدین مادر بودند، ادامه داد: ۵۲۶ نفر از فرزندان این والدین دختر و ۱۸۴ نفر دارای فرزند پسر، ۹۵ درصد والدین شهری و ۵ درصد روستایی بودند. به گفته وزیر علوم نخستین سوالی که از والدین این داوطلبان پرسیده شد این بود که ضرورت ساماندهی برای دختران و پسران در دانشگاه‌های تک جنسیتی چقدر است، که ۸/۳۸ درصد گزینه خیلی زیاد، ۱/۱۶ درصد گزینه زیاد، ۶/۲۷ گزینه متوسط را انتخاب کردند که در کل ۵/۸۲ درصد نظرشان این بود که این ضرورت‌ها باید باشد.

دانشجو سوال بعدی از والدین را اینگونه مطرح کرد که تا چه میزان تحصیل در دانشگاه‌های تک‌جنسیتی به پیشرفت تحصیلی فرزندانشان کمک می‌کند، که ۵/۳۶ درصد گزینه خیلی زیاد، ۱/۲۰ درصد گزینه زیاد و ۲۴ درصد گزینه متوسط را انتخاب و در کل ۸۰ درصد والدین معتقد به این پیشرفت تحصیلی در دانشگاه‌های مجزا بودند. پاسخگویی به این سوال که تا چه میزان تحصیل در محیط‌های جداگانه مشارکت در مباحث کلاسی را زیاد می‌کند از دیگر سوالاتی بود که به گفته وزیر علوم توسط والدین به آن پاسخ داده شد. در این میان ۴/۷۶ درصد گزینه خیلی زیاد را انتخاب کرده بودند.

دانشجو در ادامه به نتایج تحقیقی در یکی از دانشگاه‌های کشور در خصوص جداسازی کلاس‌ها اشاره کرد و گفت: تعداد دانشجویان مشروطی این دانشگاه در نیمسال تحصیلی دوم ۸۹-۸۸ حدود هزار و ۲۰۰ نفر بود که این آمار در نیمسال دوم سال تحصیلی ۹۱-۹۰ به ۶۰۰ نفر رسیده و احکام صادره از کمیته‌های انضباطی نیز در این مدت از ۷۰ مورد به ۲۰ مورد رسیده است.