پیش خوان
نظریههای جهانی شدن
عکس :نظریههای جهانی شدن
دیوید هلد- آنتونی مک گرو
ترجمه مسعود کرباسیان
نشر چشمه
چاپ اول:۱۳۸۸
۱۵۰۰ نسخه
قیمت: ۸۰۰۰ تومان
محمد صادق جنان صفت
عکس :نظریههای جهانی شدن
دیوید هلد- آنتونی مک گرو
ترجمه مسعود کرباسیان
نشر چشمه
چاپ اول:۱۳۸۸
۱۵۰۰ نسخه
قیمت: ۸۰۰۰ تومان پایداری و تمرکز مسعود کرباسیان بر روی پدیده جهانی شدن از مزیتهای این مترجم تیزهوش و ورزیده است. مسعود کرباسیان مترجم کتاب «نظریههای جهانی شدن»، پیش از این کتابهای «دفاع از جهانی شدن»، «نگاهی نو به جهانی شدن»، «جهانی شدن و مخالفان آن»، «جهانی شدن»، «صفحه نمایش بعدی جهانی» و «تجارت منصفانه»، اکنون یک جهانشناس کارآمد است ترجمههای او موجب شده است که نخبگان ایرانی با دیدگاههای گوناگون درباره جهانی شدن آشنایی پیدا کنند. تازهترین کتاب ترجمه شده مسعود کرباسیان کار «دیوید هلد» و «آنتونی مک گرو» است که از جمله متخصص مشهورند.
مترجم کتاب در مقدمهای که نوشته یادآور شده است: «ویژگی کتاب حاضر این است که شامل مطالب جمعآوری شده از دیدگاههای مختلف و متفاوت صاحبنظران حوزه جهانی در یک مجموعه واحد است. این موضوعات حاوی مطالبی است که نویسندگان با توجه به قلمرو تخصصی خود در آن به دنبال تدوین نظریه بودهاند، متفکران حوزه جهانی شدن چکیده نظرات خود را مطرح کردهاند که منبعث از دیدگاههایشان است که به تفضیل در کتب دیگر خود بیان کردهاند.»
کتاب «نظریههای جهانی شدن» شامل دو بخش «شکلگیری جهانی شدن» با ۷ فصل «خشونت سازمان یافته در ساخت جهانی شدن» نوشته آنتونی مک گرو، «جهانی شدن بهعنوان سلطه آمریکا» نوشته جی جان ایکنبری، «جهانی شدن، امپریالیسم و نظام جهانی سرمایهداری» نوشته الکس کالینیکاس، «مکانها و فضای جهانی» نوشته ساسکیاساسن، «اقتصاد سیاسی جهانی شدن» نوشته لینامازلی، «برخورد ساخت گرایی اجتماعی یا جهانی شدن» نوشته تا مس ویس و «جهانی شدنی و بررسی فرهنگی» نوشته چان تاملینسون است.
بخش دوم کتاب نیز با عنوان «بازسازی جهانی شدن» شامل فصلهای «بازنمایی جامعه بینالمللی و اجتماع جهانی»، «صلح لیبرال، پاسخگویی دموکراتیک و چالش جهانی شدن»، نوشته مایکل، و دویل، «بازآرایی امنیت اقتصادی و عدالت جهانی» نوشته تامس پاک، «بازسازی حکومت جهانی: ۸ ابتکار» نوشته اندروکاپرو و «تجدیدنظر ساختار حکومت جهانی: اقدام فوری یا اصلاحات!» است.
ارسال نظر