انتقاد جوانفکر از سکوت مجلس نسبت به برخی سخنان!؟

علی‌اکبر جوانفکر، مشاور مطبوعاتی رییس‌جمهور، در مطلبی در وبلاگ خود از آنچه آن را تایید تلویحی دیدگاه یکی از نمایندگان مجلس با این مضمون که «دستگاه‌ها و ارکان مختلف اداره کشور از جمله دولت، دارای حقوقی مستقل از مردم هستند و حقوق آنها ممکن است در تضاد با حقوق مردم باشد.» از سوی مجلس، انتقاد کرده است. در بخشی از این مطلب آمده است: «ما نمایندگان حافظ حقوق مردم هستیم نه دولت.» این جمله را دبیرکل یک حزب سیاسی اصلاح‌طلب و نماینده مجلس هشتم، در بیان تذکر آیین‌نامه‌ای ایراد کرد و بعدا به تیتر و سوتیتر برخی رسانه‌ها تبدیل شد. سکوت رییس محترم مجلس و سایر نمایندگان در برابر این ادعا، به طور طبیعی به منزله تایید آن از سوی مجلس تلقی می‌شود.

معنی و مفهوم این سخن، آن است که دستگاه‌ها و ارکان مختلف اداره کشور از جمله دولت، دارای حقوقی مستقل از مردم هستند و حقوق آنها ممکن است در تضاد با حقوق مردم باشد. وی ادامه داد: شکل‌گیری چنین باور و برداشتی در میان نمایندگان مجلس، آسیب‌های فراوانی را به دنبال دارد؛ چنان که در ادوار گذشته، شاهد رفتارهای غلطی بوده‌ایم که متاثر از همین بدفهمی و برداشت سوء بوده است. از جمله این رفتارهای غلط آن است که نمایندگان مجلس با هدف و بعضا به بهانه حمایت از حقوق مردم به صف‌آرایی در برابر دولت بپردازند و لوایح و برنامه‌های دولت را عقیم بگذارند و با مصوبات خود دست دولت را در مقام اجرا و انجام وظایف خود ببندند.

جوانفکر در مطلب خود آورده است: رییس‌جمهور احمدی‌نژاد خود را نوکر و خادم مردم می‌داند و اعضای هیات وزیران نیز هیچ شان و منزلتی جز خدمتگزاری برای خود قائل نیستند و هیچ هویت و اعتباری مستقل از مردم برای دولت در نظر ندارند و در چنین شرایطی، انعکاس برخی سخنان هجو و خلاف واقع از تریبون‌های عمومی نظیر مجلس شورای اسلامی، آرامش فکری و روانی را از جامعه سلب می‌کند. شاید نتوان به دبیرکل فلان حزب اصلاح‌طلب که با استفاده از تریبون مجلس شورای اسلامی به طرح سخنان بی‌اساس و غیرمنطقی علیه دولت نهم می‌پردازد، خرده گرفت و او را در این زمینه مورد پرسش قرار داد، اما به راستی، سکوت و همصدایی مجلس شورای اسلامی با این‌گونه سخنان چه پیامی را به جامعه منتقل می‌کند؟