گزارش- قائم مقام معاونت خدمات شهری:
شاخصهای طرح منطقه سبز در مناطق شهری بررسی میشود
قائم مقام معاونت خدمات شهری شهرداری تهران از بررسی شاخصهای موردنیاز برای اجرای طرح منطقه سبز در شهرداری تهران خبرداد و گفت: منطقه هفت پتانسیل بسیار خوبی برای اجرای این طرح داراست.
به گزارش خبرنگار سما، دکتر محمد عیدیان با بیان این مطلب با حضور در جلسه بررسی الگوی اجرایی منطقه سبز که در سوله بحران شهرداری منطقه هفت برگزار شد، اظهار داشت: اعتقاد دارم که منطقه هفت به دلیل دارا بودن نیروی انسانی توانا میتواند الگوی مناسبی برای اجرای طرح منطقه سبز باشد.
وی با اشاره به اینکه با توجه به اطلاعات به دست آمده شهرداری منطقه هفت در میان مناطق ۲۲ گانه تهران از فضای سبز کمتری برخوردار است، خاطرنشان کرد: شهرداری تهران در صدد است تا سرانه فضای سبز را در سطح منطقه هفت افزایش دهد.
عیدیان همچنین در ادامه با اشاره به اجرای استانداردهای ایزو ۱۴۰۰۱ در منطقه هفت گفت: از منطقه هفت به دلیل اقدامات بسیار موثری که در این باره انجام داده است، تقدیر وتشکر میکنیم.
قائم مقام معاون خدمات شهری شهرداری تهران خواستار تعامل هرچه بیشتر کارکنان شهرداری با شهروندان برای حل مشکلات آنها شد ودر خصوص رسیدگی به معضلاتی که برخی از ادارات در سطح شهر ایجاد میکنند گفت: حل مشکلات ومعضلات شهری که توسط ادارات دولتی ایجاد میشود قابل برطرف شدن است اما شهرداریها باید توجه داشته باشند که با تعامل مشکلات شهروندان را در سطح شهر برطرف کنند.
وی با اشاره به اهمیت وجایگاه شهرداری در اداره شهر گفت: دو نهاد پلیس وشهرداری به عنوان مقامات مهم اجرایی در سطح جهان مطرح هستند که با توجه به این جایگاه باید سعی در اقدامات اجرایی بیشتری داشته باشیم.
عیدیان در ادامه با انتقاد از قوانین مربوط به سد معبر نیز گفت: در حال حاضر ما هنوز از قوانین ۱۳۳۴ برای جلوگیری از سد معبر استفاده میکنیم که برای بهبود این روند در حال تدوین اصلاحیه هستیم.
وی با اشاره به اینکه وظایف ادارات ساماندهی در شهرداری فقط محدود به مبارزه با جانوران موذی نیست، اظهار داشت: یکی از مهمترین وظایف این ادارات در کلیه مناطق مبارزه با مشاغل مزاحم در سطح شهر است که به دلیل عدم همکاری سایر نهادهای مسول این اقدام اجرایی نشده است.
وی همچنین با انتقاد از رشد بی رویه واحدهای صنفی در سطح شهر تهران گفت: در زمان قبل از انقلاب به جای هر ۵۶ نفر یک واحد صنفی وجود داشت، این در حالی است که هم اکنون به ازای هر ۲۶ خانوار یک واحد صنفی وجود دارد و بیم آن میرود که این رقم به هر ۱۸ خانوار یک واحد صنفی برسد.
عیدیان خاطرنشان کرد: با ادامه روند افزایش تشکیل واحدهای صنفی خرده فروشی هزینههای شهری با رشد زیادی مواجه خواهد شد که باید در این باره اقدامات اساسی در دستور کار قرار گیرد.
قائم مقام معاون خدمات شهری شهرداری تهران اظهار داشت:ما باید سعی کنیم تا تعامل خود را با مردم افزایش دهیم چرا که اگر آنها دچار اشتباهی میشوند به این دلیل است که آموزشهای لازم را ندیدهاند.
مجتبی عبداللهی، شهردار منطقه هفت نیز در این جلسه گفت: تمام تلاش من و همکارانم در مجموعه شهرداری منطقه اجرای استانداردهای ایزو ۱۴۰۰۱ در سطح منطقه است، به طوری که تاکنون ۸۰ درصد این راه را پیمودهایم.
وی همچنین با اشاره به اجرای طرح منطقه سبز در منطقه هفت گفت: چنانچه شهرداری تهران شاخصهای لازم را برای اجرای این طرح در اختیار ما قرار دهد، به طور حتم با برنامه ریزی مدون خواهیم توانست آن را در سطح منطقه اجرایی کنیم.
وی با اشاره به اینکه توانایی افزایش سرانه فضای سبز درمنطقه هفت و جود دارد، خاطرنشان کرد: در این راستا مذاکراتی را با پادگانهای نظامیموجود در منطقه انجام دادهایم که مکانهای خود را برای توسعه فضای سبز در اختیار ما قرار دهند، به طوری که به نتایج خوبی در این زمینه رسیدهایم.
عبداللهی همچنین از عنایت قائم مقام معاون خدمات شهری شهرداری تهران به دلیل انتخاب منطقه هفت به عنوان منطقه سبز تقدیر وتشکرکرد.
گفتنی است، در این جلسه که با حضور محمد عیدیان، قائم مقام معاونت خدمات شهری شهرداری تهران، دهکردی، مدیر کل هماهنگی و برنامهریزی معاونت خدمات شهری و شهرداران نواحی منطقه هفت برگزار شد، بحث و بررسیهای مختلفی در خصوص الگوی اجرایی منطقه سبز صورت گرفت و پس از پایان جلسه حضار از قسمتهای مختلف سوله بحران شهرداری منطقه هفت بازدید کردند.
ارسال نظر