آغاز طرح «انضباط اجتماعی» در پایتخت
مقابله با بینظمیهای اجتماعی، ارتقای امنیت، نظم و انضباط و ساماندهی عبور و مرور شهری، برخورد با تخلفات ساکن رانندگی، تخلفات عابران پیاده و تخلفات موتورسیکلتها و رانندگان از اهم موارد طرح «انضباط اجتماعی» است که به زودی پس از پایتخت در سر تا سر کشور اجرا خواهد شد.
عکس: خبرگزاری فارس، علی رفیعی
مقابله با بینظمیهای اجتماعی، ارتقای امنیت، نظم و انضباط و ساماندهی عبور و مرور شهری، برخورد با تخلفات ساکن رانندگی، تخلفات عابران پیاده و تخلفات موتورسیکلتها و رانندگان از اهم موارد طرح «انضباط اجتماعی» است که به زودی پس از پایتخت در سر تا سر کشور اجرا خواهد شد. از روز گذشته آغاز شد
طرح «انضباط اجتماعی» در پایتخت
دنیای اقتصاد- نخستین مرحله از طرح «انضباط اجتماعی» با حضور عوامل انتظامی راهور، یگان امداد، یگان ویژه، اجرائیات شهرداری تهران و برخی از سازمانهای مرتبط از صبح دیروز آغاز شد.
در پی اعلام قبلی مقامات نیروی انتظامی این طرح که با هدف ارتقای امنیت، نظم و انضباط و ساماندهی عبور و مرور شهری و مقابله با بینظمیهای اجتماعی برنامهریزی شده بود، از ساعت ۷:۳۰ صبح روز گذشته در میدان ونک به اجرا درآمد. تاکنون نیروی انتظامی طرحهای مختلف امنیت اجتماعی را در فصول مختلف سال به اجرا گذاشته است. به گزارش خبرگزاری فارس، فرمانده انتظامی تهران بزرگ روز گذشته درباره اجرای طرح جدید انضباط اجتماعی اظهار کرد: با آغاز این طرح ایستگاههای سیار پلیس در تمام مناطق و محلات تهران مستقر شده و با تجهیزات کامل به منظور دسترسی آسان مردم و همچنین استفاده در ماموریتهای پلیسی ۱۱۰ افتتاح میشوند. فرمانده انتظامی تهران بزرگ با تاکید بر اهمیت مشارکت مردم در این طرح گفت: ۸ پلیس تخصصی در اجرای این طرح به ما کمک میکنند. امیدواریم پس از اجرای آزمایشی این طرح آن را به مرور در همه شهر تهران اجرایی کنیم.
سردار رجبزاده با اعلام اینکه پیشگیری از وقوع جرم وظیفه پلیس است، گفت: با تمام توان وظایفمان را در این زمینه انجام خواهیم داد. نظم بخشی به شهر، ساماندهی پیادهروها، برخورد با تخلفات ترافیکی موتورسیکلتسواران و رانندگان خودروها از دیگر جزئیات این طرح است.
وی با تاکید بر اینکه نیروهای پلیس برای اجرای این طرح آموزش دیدهاند، اظهار کرد: نیروهای پلیس در اجرای این طرح با ادب با مردم برخورد خواهند کرد. منشور اخلاقی حرفهای پلیس تدوین و در تمامی کلانتریها و ادارات مرتبط در دید عموم قرار گرفته است. رجبزاده در پاسخ به پرسشی درباره زمان اتمام طرح تصریح کرد: این طرح تا روزی که فرمانده انتظامی تهران باشم، تداوم دارد.
وی در پاسخ به پرسش دیگری درباره پلیسی شدن شهر تهران گفت: اینکه این طرحها را اجرا میکنیم، برای ایجاد امنیت است. با حضور پلیس در سطح شهر فقط مجرمان احساس ترس خواهند کرد.
فرمانده انتظامی تهران بزرگ تاکید کرد: همکاری و مشارکت مردم در اجرای این طرح بسیار مهم و حیاتی است. به پیشنهادهای سازنده شهروندان عمل خواهیم کرد. سردار رجبزاده گفت: موتورسواران و رانندگان وسایل نقلیه قوانین رانندگی را حتما رعایت کنند. پلیس بدون اغماض با متخلفان برخورد خواهد کرد.
وی در ادامه افزود: با توجه به افزایش حجم تخلفات و برای روانسازی ترافیک شهر به کمک پلیس راهنمایی و رانندگی خواهیم رفت تا پس از آرامسازی و ساماندهی ترافیک، راهور وظایف خود را انجام دهد.
سردار رجبزاده گفت: طرح به مرور اجرا خواهد شد و به صورت مرحلهای در مناطق مختلف شهر اجرا میشود.
وی با اشاره به اینکه تمامی سازمانهای مرتبط در اجرای این طرح حضور دارند، تاکید کرد: قوه قضائیه، دادستان تهران، شهرداری، بهزیستی، وزارت بهداشت و دیگر سازمانها ما را در اجرای این طرح کمک میکنند. وی از جمعآوری معتادان تابلو خبر داد و گفت: مردم در صورت اطلاع از معتادان به ۱۱۰ گزارش دهند. سردار رجبزاده تاکید کرد: در حال حاضر پلیس امنیت عمومی، پلیس مواد مخدر، پلیس اطلاعات و امنیت پلیس آگاهی، پلیس راهنمایی و رانندگی، پلیس پیشگیری و ... در حال اجرای طرح هستند.
وی در پاسخ به پرسشی درباره آزادی و رهایی معتادان پس از جمعآوری گفت: وظیفه ما فقط جمعآوری این معتادان است، آنها پس از ترک دوباره به سطح شهر برمیگردند.
سردار رجبزاده همچنین گفت: گشتهای صنوف برای مقابله با تخلفات صنفی راهاندازی شده است و با جلساتی که با اصناف مختلف برگزار کردهایم، از این به بعد شاهد تخلف نخواهیم بود.
ارسال نظر