چهرهها - ۲ آذر ۸۷
نامهای به پدر از استکهلم
سوسن تسلیمی بازیگر ماندگار سینمای ایران خطاب به پدرش خسرو تسلیمی که در روز ۱۹ آبان درگذشت از استکهلم نامهای به این مضمون نوشت:
نامهای به پدر از استکهلم
سوسن تسلیمی بازیگر ماندگار سینمای ایران خطاب به پدرش خسرو تسلیمی که در روز 19 آبان درگذشت از استکهلم نامهای به این مضمون نوشت:
« پدرنازنینم. این یادنوشته کوتاه اگر چه برای شماست ولی به خوبی میدانم که توان و امکان خواندن آن را هرگز نخواهید داشت. یکشنبه نوزدهم آبان ماه 1387 شما با وجود گرامی مسافر راهی شدید که ازآن بازگشتی نیست. پدر جان شاید خودتان نمیدانید که نوزدهم آبان ماه امسال درست مصادف با آخرین روز دیدارمان در تهران بود. بیست و یکسال پیش در چنین روزی من با شما و سرزمین مادریام وداع گفته و به قصد سرنوشتی نامعلوم به سوی دیگر دنیا سفر کردم. سالهای دوری از شما بسیار بود. دلتنگیتان را داشتم ولی فرصت دیدار هرگز حاصل نشد در عوض قرار همیشگی مان عصر روزهای یکشنبه بود. ... پدرجانم سالهای سال هفتهای یک بار عصر روزهای یکشنبه قرار صحبتهای ما بود روی خط تلفن. روز نوزدهم آبان 1387 آخرین یکشنبه زندگیتان منتظر شنیدن صدای مهربانتان بودم نمیدانستم که در بیمارستان در حال دیگری هستید و ملاقات دیگری را در انتظار دارید. نمیدانستم که خط ارتباط ما برای همیشه گسسته شده است. مرا ببخشید که در لحظات رفتنتان در کنارتان نبودم. آرزوی دیدارتان را داشتم. حاصل نشد. شاید روزی ببینمتان. تا فرا رسیدن آن روز خدانگهدارتان. دست بوس شما. دخترتان سوسن.»
استکهلم، یکشنبه 16 نوامبر 2008
بهروز افخمی
ما ایرانیها مخترع سینما بودیم اگر ...
کارگردان «فرزند صبح» با اشاره به این که بهتر است فیلمسازان ایرانی، خود مسوولیت کار خود را برعهده بگیرند، گفت: ایرانیها ملت با استعدادی هستند همیشه از هیچ، یک چیزی درست میکنند و اگر سینما اختراع نشده بود ما مخترع آن بودیم.
«بهروز افخمی» پنجشنبه در بازدید از غرفه خبرگزاری فارس، گفت: فکر میکنم اگر معاونت سینمایی تعطیل شود و خود فیلمسازان مسوولیت کار خود را برعهده گیرند و از حقوق طبیعی که باید برخوردار شوند، سینمای ایران از خاکستر خود دوباره بلند شده و زنده میشود.این کارگردان سینما و تلویزیون با تاکید بر این که سینمای ما خصوصی نیست اما سلیقهای اداره میشود، گفت: شاید وجود سینما آن قدر هم لازم و جدی به نظر نمیرسد در نتیجه در اختیار کسانی قرار گرفته که به سلیقه خودشان رفتار میکنند.
وی با اشاره به اینکه رسانه ملی وظیفه مهمتری دارد، گفت: در واقع بود و نبود سینما و مرگ سینما برای مسوولان تفاوتی ندارد اما بود و نبود تلویزیون حائز اهمیت است. بهروز افخمی افزود: اگر تلویزیون نباشد مردم به تلویزیونهای ماهوارهای و برنامهها و سرگرمیهای دیگر هجوم میآورند. وی افزود: به نظر میآید سینمایی که کمتر از 10 میلیون بلیت در سال میفروشد، احتیاج به استدلال ندارد و اصرار هم نمیتواند آن را زنده کند و سینمای مرده محسوب میشود ولی اگر کسانی اصرار دارند که سینمای ایران زنده است باید توضیح دهند که چرا هر ایرانی هر 7 سال یک بار به سینما میرود و هر کارگردانی هر 8 سال یک فیلم میسازد.
رضا امیرخانی
به دنبال شغل دیگری هستم
رضا امیرخانی، نویسنده، میگوید که این روزها دنبال شغل دیگری به جز نوشتن است.
«رضا امیرخانی» در پاسخ به این که در حالحاضر مشغول نگارش چه اثری است تصریح کرد: من به معنای حرفهای کلمه نویسنده نیستم هرکارم که تمام میشود میگویم که کار بعدی و بهتر بگویم شغل بعدیم چه خواهد بود. این روزها به دنبال شغل دیگری به جز نوشتن هستم. من در سن وسالی هستم که دیگر شغلها را شرف نمیدانم. آدمها میتوانند خودشان برای شغلها شرافت به ارمغان بیاورند.
ارسال نظر