محسن آرمین در نشست احزاب اصلاحطلب تحلیل کرد:
حمایت بخشی از بدنه جناح راست از خاتمی
عضو شورای مرکزی سازمان مجاهدین انقلاب اسلامی گفت: اصلاحطلبان در دهمین انتخابات ریاست جمهوری با یک کاندیدای واحد شرکت میکنند. به گزارش «ایلنا»، محسن آرمین در نشست یک روزه احزاب اصلاحطلب غرب کشور در همدان افزود: هر حزب نمایندهای برای نامزدی در انتخابات دارد اما با توجه به اینکه اصلاحطلبان به بلوغ اجماع رسیدهاند، میتوانند از این تکثر به یک اجماع واحد رسیده و در انتخابات پیروز شوند.
وی مشارکت مردم و حضور حداکثری آنها در انتخابات را راه پیروزی اصلاحطلبان بیان و اظهار کرد: کاندیدای اصلاحطلبان فردی است که ظرفیت ایجاد اجماع را دارد و از یک پایگاه عظیم اجتماعی در بین مردم برخوردار است که حضور او موجب افزایش مشارکت میشود.
آرمین ادامه داد: این کاندیدا از یک ظرفیت ملی و بینالمللی برخوردار است که میتواند بحرانهای به وجود آمده برای کشور در سطح بینالمللی را در کمترین زمان ممکن حل کند که موفقیت چنین نامزدی در انتخابات به معنی نجات کشور است.
وی تاکید کرد: چنانچه اصلاحطلبان معتقد به ارائه راهکارهای اصلاحطلبی هستند باید با عزم قاطع و با هدف پیروزی وارد عرصه شوند و با شعار ائتلاف برای نجات کشور و پایان دادن به مدیریت ناکارآمد کنونی از تمام ابزارهای صحیح برای موفقیت استفاده کنند که مهمترین این ابزارها اجماع است.عضو شورای مرکزی سازمان مجاهدین انقلاب اسلامی با اشاره به اینکه بسیاری از اصلاحطلبان بر روی سید محمد خاتمی اجماع دارند، تصریح کرد: برخی نیز افراد دیگری را معرفی کردهاند که باید به تمام این افراد احترام گذاشت اما معرفی و اجماع روی یک نامزد دارای یک سری ضوابط و ویژگیها است که با بررسی این ویژگیها به خاتمی میرسیم.
آرمین افزود: هم اکنون ظرفیتی ایجاد شده است که برخی از بدنه جناح راست نیز از خاتمی حمایت میکنند که با داشتن امید برای تغییر وضعیت کنونی نگاه کردن و توجه داشتن به سرمایههای ملی همچون خاتمی، کروبی و خوئینیها همچنین در راس قراردادن و امید به مردم، میتوان در انتخابات پیروز شد.
وی همچنین با اشاره به اینکه هر صحبتی درباره مسائل کشور و به طور مشخص انتخابات نمیتواند بدون توجه به وضع موجود صورت گیرد، اظهار کرد: دولت نهم با شعار مبارزه با مفاسد اقتصادی، تشکیل حاکمیت پاک و طرفدار عدالت، آوردن نفت بر سر سفره و پرداختن به مشکلات مردم، پایان دادن به بیکاری، ایجاد رفاه، اجتناب از درگیریهای سیاسی بیحاصل، مبارزه با مفاسد اقتصادی و مافیای نفت و حفظ عزت و سربلندی کشور در برابر بیگانگان روی کار آمد که هم اکنون پس از گذشت ۳ سال ونیم از این زمان وضعیت به هیچ وجه بهبود نیافته است.
آرمین میزان فروش نفت از سال ۷۶ تا پایان ۸۳ را ۲۱۱میلیارد دلار عنوان کرد و افزود: در ۳ سال و نیم زمان روی کار آمدن دولت نهم ۲۳۸میلیارد دلار درآمد حاصل از فروش نفت است که متوسط رشد سرمایهگذاری در زمان دولت قبل ۸ و هفت دهمدرصد بود در صورتی که هماکنون با این میزان فروش نفت میانگین سرمایهگذاری تا ۴ و هشت دهمدرصد کاهش یافته است.
وی انعطاف داشتن در مدیریت را از ویژگیهای خاتمی بر شمرد و افزود: در زمان ریاست جمهوری خاتمی، برخی به اینگونه مدیریت انتقاد میکردند در صورتی که خاتمی با احترام به خرد جمعی مدیریت میکرد، اما هماکنون با قاطعیت شعاری، شاهد اجرای برنامههایی هستیم که به نفع مردم نیست.
وی تصریح کرد: قانون بومی گزینی دانشگاه و اجرای قانون مالیات برارزش افزوده نمونهای از این قاطعیت در مدیریت دولت نهم است که تنها اجرای قانون مالیات بر ارزش افزوده موجب تحصن بازار شد، بازاری که تنها در ابتدای انقلاب اسلامی و در راستای اهداف نظام تحصن کرده بود.
ارسال نظر