معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران با تاکید بر اهمیت آگاهی مدیران فرهنگی کشور از وقایع روز در حوزه فرهنگ و مسائل اجتماعی جامعه ایران، گفت: اگر بخواهیم در حوزه فرهنگ اصیل و اسلامی‌مان از جمله دفاع مقدس هزینه کنیم نباید دست و دلمان بلرزد.

به گزارش روابط عمومی‌معاونت امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران، احمد نوریان در نشست ادواری معاونین اجتماعی و روسای سازمان‌های فرهنگی، هنری و تفریحی شهرداری کلانشهرها در تبریز طی سخنانی هدف از برگزاری چنین نشستی را آشنایی مدیریت‌های فرهنگی و اجتماعی با فعالیت‌های یکدیگر و انتقال تجربیات و استفاده از ظرفیت‌ها و توانمندی‌های کلانشهرها دانست و تصریح کرد: اثر بخشی فعالیت‌های فرهنگی، اجتماعی و هنری و ایجاد همسویی و هم افزایی به همراه تحلیل شرایط روز و شناخت فرصت‌ها و تهدیدها، ترسیم خط‌مشی و اولویت‌های کلانشهرها از دیگر اهداف برگزاری چنین نشست‌هایی است. وی تاکید کرد: افرادی که در حوزه فرهنگی کار می‌کنند باید اطلاع دقیقی از فرصت‌ها و تهدیدها در حوزه فرهنگ داشته باشند و کلانشهرها نیز باید با تحلیل واحد در حوزه فرهنگ به اجرای طرح‌های مختلف بپردازند.رییس سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران تاکید کرد: افرادی که در حوزه فرهنگی کار می‌کنند باید اطلاع دقیقی از فرصت‌ها و تهدیدها در حوزه فرهنگ داشته باشند و کلانشهرها نیز باید با تحلیل واحد در حوزه فرهنگ به اجرای طرح‌های مختلف بپردازند.

نوریان بر ارزیابی کیفیت زندگی در کلانشهرها تاکید و تصریح کرد: در نشست بعدی باید به این موضوع بپردازیم و ابزار سنجش عدالت در شهر نیز موضوع مهمی ‌است یعنی عدالت توزیعی در بهره‌مندی شهروندان از امکانات شهر و توسعه زیرساخت‌ها باید مورد توجه قرار گیرد.معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران در ادامه با اشاره به اینکه امروز سالروز فتح آندولوس در سال ۹۵ هجری قمری توسط مسلمانان است افزود: مسلمانان پس از۸۰۰ سال حاکمیت خود بر آندولوس را از دست دادند علل سقوط حاکمیت اسلام در آن مقطع رقابت کاذب حکومت‌های محلی و دولت شهرها با تکیه بربیگانگان، ایجاد تفرقه بین مسلمانان، اختلاط نسلی، حرکت خزنده برای ترویج فساد در جامعه، رواج فساد پنهانی، خرید باغات و زمین‌ها از مسلمانان، افزایش روابط نامشروع و... بوده است.

وی تاکید کرد: امروز ایران اسلامی‌ با موضوعاتی مشابه آندولوس زمان حکومت مسلمانان مواجه است و باید مراقبت کرد که وقایعی که برای مسلمانان در آن دوره رخ داده تکرار نشود و ما به عنوان مجموعه‌های فرهنگی یکی از موضوعات اصلی و محوری مباحثمان و اقدامات فرهنگی مان در شهرهای تاثیرگذار کشور باید جلوگیری از بروز این مسائل در جامعه ایران باشد.

وی دغدغه کلانشهرها را با توجه به روند شتابان شهر نشینی - حدود ۷۰‌درصد جمعیت کشور در شهرها زندگی می‌کنند- نزدیک شدن شهرها به یکدیگر، مهاجرت زیاد و... کاهش موانع زندگی مردم و ارتقای کیفیت زندگی در شهرها است و شهر در مقیاس انسانی شکل گیرد و اولویت به انسان داده شود.