خبر - معاون شهردار تهران تاکید کرد:
نظارت مستقیم و مداوم نواحی بر مهندسان ناظر
معاون شهرسازی و معماری شهرداری تهران، با تاکید بر نظارت مستقیم و مداوم بر حضور مهندسان ناظر، تصریح کرد: اگر ناظران ساختمانها احساس کنند کنترل میشوند تخلفی هم صورت نمیگیرد و معتقدیم که ناظر باید فقط شغلش نظارت باشد تا با احساس مسوولیت بیشتری این کار را انجام دهد. به گزارش خبرنگار سما، مهندس نصرتا... کاشانی، معاون شهرسازی و معماری شهرداری تهران، در مراسم پایانی کارگاه آموزشی روسای شهرسازی نواحی، گفت: کنترل ساختوسازها از اصلیترین وظایف نواحی در اجرای طرح ناحیه محوری است.
وی افزود: یک اتفاق ساختاری در حال انجام شدن است و شهرداری قصد دارد با پیاده کردن طرح ناحیه محوری، خدماترسانی و انجام وظایف حاکمیتی خود را به نواحی ببرد.
کاشانی با اشاره به این که روسای نواحی در گذشته فقط مسوولیت خدمات شهری را داشتند، افزود: در بخش ساختوساز، برخورد با تخلفات به معنای کنترل ساختوساز است و وظیفه ما این است که حضور مهندسان ناظر را در ساختمانها کنترل کنیم که به این ترتیب قطعا تخلفات ساختمانی نیز کاهش مییابد.
وی افزود: روسای شهرسازی نواحی از نظر مسوولیتی زیر نظر شهردار ناحیه و از نظر تخصصی زیرنظر معاونت شهرسازی منطقه فعالیت میکنند.
کاشانی با بیان این که ناحیه محوری کار جدیدی است و در آغاز این کار مشکلات زیادی وجود دارد، گفت: ما قصد نداریم ناحیه را تبدیل به منطقه کنیم، کار ناحیه ستادی نیست و ما فقط کار میدانی را توسط ناحیه دنبال میکنیم.
یادآور میشود: دورههای آموزشی شهرسازی طی دو روز با حضور و استقبال مدیران شهرسازی برگزارشد. چهار کلاس از هشت کلاس دورههای آموزش مباحث مختلف شهرسازی برگزار شد.براساس این گزارش در نخستین کلاس از این مجموعه با عنوان آشنایی با طرح ناحیه محوری، نیاز محله محوری توسط منیژه کورش لی، معاون فنآوری اداره کل برنامهریزی و هماهنگی ارائه شد. بر پایه همین گزارش مباحث طرح شده در این کلاس موضوعاتی مانند: سیاستها و ضرورتهای اجرای طرح ناحیه محوری با توجه به سیاست و رویکردهای نوین شهرداری در اجرای طرح جامع شهری، شرح وظایف حوزه معاونت شهرسازی و معماری مرکز و مناطق، شرح وظایف ادارات شهرسازی نواحی و نحوه تعامل اداره برنامهریزی و هماهنگی شهرسازی مناطق در فرآیند اجرا و نظارت و ارزیابی عملکرد ادارههای شهرسازی در ۱۲۲ ناحیه مورد نقد و بررسی قرار گرفت.
در ادامه این دوره آموزشی کلاس «فرآیند اجرای صدور گواهی پایان کار» دومین بخشی بود که توسط غلامرضا حضوری، کارشناس عمران معاونت شهرسازی و معماری ارائه شد. تشریح فرآیند اجرایی صدور گواهی پایان کار، مراحل تشکیل پرونده، بازدید و رسیدگی به خلاف، وظایف کمیسیونهای داخلی و ماده صد، آرای صادره از کمیسیون و نحوه نظارت مهندسین ناظر بر ساختوسازها از جمله محورهای مورد بررسی در این کلاس بودند.
این گزارش می افزاید همچنین مهندس حسین مرادی، کارشناس عمران معاون شهرسازی و معماری شهرداری منطقه ۲۲، به عنوان سومین مدرس این دورهها با ارائه مباحثی به تشریح و نقد موضوعاتی مانند: ضوابط اجرایی احداث بنا به انضمام پروانه ساختمان، مراحل اجرایی تهیه نقشههای معماری و محاسباتی اراضی کمتر از یکهزار مترمربع، کنترل کیفی ساختوسازها و مبحث نوزده از مقررات ملی ساختمان پرداخت. براساس این گزارش «تکریم ارباب رجوع» ارائه شده توسط دکترعلیرضا یوسفی، دکترای مدیریت استراتژیک و بازرگانی آخرین کلاس تشکیل شده از این دوره آموزشی بود که تحلیل مسایلی مانند: خودشناسی پیش از هر اقدام اداری و اجتماعی، توجه به وضعیت عاطفی خود، احترام به دیگران، و لزوم پرداختن و تقویت ابعاد شخصیتی خود قبل از آغاز اجرای طرح ناحیه محوری و شیوه انعکاس مسایل و مشکلات داخلی یک مجموعه به مدیر جدید را در برداشت.
ارسال نظر