مجری پروژه برج میلاد:
برج میلاد نمایشگاهی از نوآوریها در عرصه مهندسی
مدیر عامل شرکت یادمان سازه، گفت: تجربه انباشته شده در مجموعه پروژه برج میلاد نمونهای عینی از توسعه یافتگی، قابلیتها و ظرفیتهای مهندسی کشور است. مهندس سید رضا میرصادقی در گفتوگو با خبرگزاری سما ضمن بیان این مطلب، اظهار داشت: چند وجهی بودن کارکردهای مختلف این پروژه ملی موفقیتها و ظرفیتهای قابلتوجهی برای نظام مهندسی، عمرانی کشور به ارمغان آورده است.
وی در ادامه به بخشی از این موفقیتها اشاره کرد و گفت: ساخت پروژهای ملی و بومی متناسب با معماری ایرانی و اسلامی و بر اساس استانداردهای به روز شده مهندسی، فائق آمدن بر شرایط بینالمللی و تحریمها و محدودیتها، رسیدن به نقطه انتقال فنآوریها و تکنیکها آزمایش شده به سایر کشورها، برخی از این موفقیتهاست و افتخار میکنیم که برج میلاد نمایشگاهی از خلاقیت و نوآوری در عرصه مهندسی را در معرض دید مردم ایران و دیگر کشورها قرار داده است.
مدیر عامل شرکت یادمان سازه گفت: اولین تجارب به دست آمده در اجرای پروژه برج میلاد در قالب کتاب منتشر میشود.
مهندس سیدرضا میرصادقی ضمن بیان این مطلب اظهار داشت: بسیاری از اقدامات در ساخت برج میلاد برای اولین بار در ایران و برخی برای اولین بار در دنیا تجربه شده است که تمامی این تجربیات هم اکنون در حال جمع آوری و آماده سازی برای انتشار کتاب است.
وی در ادامه به برخی از این تجربیات که سابقه انجام در دنیا را تا کنون نداشته اشاره کرد و گفت: بالابری سنگین سازه راس به وزن ۷۰۰ تن و نصب دکل آنتن بدون استفاده از تجهیزات پروازی از جمله این اقدامات بوده است که به منظور در اختیار قرار دادن چگونگی انجام آن و انتقال تجربیات به مهندسان جوان کشور و ثبت این افتخارات این کتاب منتشر خواهد شد.
به گفته میرصادقی این کتاب تا پایان سال جاری منتشر و در اختیار مهندسان و مجامع دانشگاهی قرار خواهد گرفت.
او گفت: برج میلاد نقطه اتصال به تاریخ معماری پر افتخار ایران است.
وی با بیان این مطلب، اظهار داشت: به زودی درهای برج میلاد به روی مردم گشوده میشود تا یکی از عظیمترین آثار معماری معاصر و بلندترین و پیچیدهترین سازه تاریخ ایران با کارکردهای بدیع خود رونمایی شود.
میرصادقی افزود: برج میلاد پروژهای است که سایهاش سالها بر دیگر پروژههای شهرداری سنگینی میکرد و در شرف آن بود تا نه به عنوان نماد توانمندی مهندسی که به نماد تاخیر، ناتوانی و کمبود دانش فنی بدل شود.
میرصادقی، ادامه داد: اما با یک درایت، تصمیم و اراده پولادین در مسیری قرار گرفت که میتوان با احساسی توام با آسودگی و افتخار شمارش معکوس برای پایان یافتن آن را به نظاره نشست.
مدیر پروژه برج میلاد با بیان اینکه عزم و جدیت غیور مردان مهندسی موجب شد تا این پروژه بهرغم تاخیرهای تحمیلی، در سال نوآوری و شکوفایی افتتاح و رزومه شاخصی از دانش فنی مهندسان ایرانی را رقم زده و بروز دهد، گفت: اکنون میتوانیم با افتخار بگوییم تلاش شبانه روزی عوامل دستاندرکار برج میلاد در خلق یک اثر سازهای منحصر به فرد به ثمر نشسته و این میراث معماری، نقطه اتصالی به تاریخ معماری پر افتخار ایران زمین است که طی چند دهه پیش از سوی رژیمهای فاسد شاهان پس از نخستین سفرهای فرنگی و در پی آن بروز خودباختگی فرهنگی دچار انقطاع شده بود.
ارسال نظر