شهردار تهران:
شورای سوم با تصمیمات منطقی کارها را پیش میبرد
شورای سوم نسبت به شورای اول و دوم با پختگی بیشتر و تصمیمات منطقی و به دور از مسائل حاشیهای و سیاسی فعالیت میکند و با آن که کاملا وجود سلایق مختلف سیاسی در این شورا مشهود است، اما انصافا در هنگام کار این سلایق کنار گذاشته شده و همه با وحدت و همدلی به شهر خدمت میکنند.
عکس:حمید جانیپور
شورای سوم نسبت به شورای اول و دوم با پختگی بیشتر و تصمیمات منطقی و به دور از مسائل حاشیهای و سیاسی فعالیت میکند و با آن که کاملا وجود سلایق مختلف سیاسی در این شورا مشهود است، اما انصافا در هنگام کار این سلایق کنار گذاشته شده و همه با وحدت و همدلی به شهر خدمت میکنند. دکتر محمد باقر قالیباف، شهردار تهران، در ضیافت افطار مقامات قضایی و مسوولان شهرداری تهران در تالار ایران زمین ضمن بیان این مطلب همچنین افزود: به عنوان یک شهروند که توفیق خدمت در شهر را دارم، میگویم که مدیریت شهری اعم از شهرداری و شورای شهر به موضوعات شهر کاملا آگاه هستند و با آگاهی و بدون سعی و خطا شهر را اداره میکنند.
وی، افزود: با روند رو به رشدی که حاکم است، روزهای خوبی را برای تهران میبینم و نباید اجازه دهیم کارها انباشته شوند و علاوه بر این تلاش داریم کارهای به زمین مانده از گذشته را حل و فصل کرده و شهر را به خوبی اداره کنیم.
شهردار تهران در ادامه، گفت: شورای سوم نسبت به شورای اول و دوم با پختگی بیشتر و تصمیمات منطقی و به دور از مسائل حاشیهای و سیاسی فعالیت میکند و به همین خاطر مجموعه مدیریت شهری میتواند برای همه کشور الگو باشد، زیرا با آن که کاملا در شورای شهر مشهود است که سلایق مختلف سیاسی وجود دارد اما انصافا در کار این سلایق کنار گذاشته شده و همه با وحدت، همدلی به شهر خدمت میکنند و امیدوارم تجربه دوستان قوه قضائیه نیز کمکی باشد تا با کارآمدی بیشتر بتوان شهر
را اداره کرد.
همچنین در این مراسم مهندس مهدی چمران، رییس شورای اسلامیشهر تهران نیز با اشاره به برخی مشکلات میان شهرداری و دیوان عدالت اداری، از آغاز به کار شوراهای حل اختلاف ابراز خشنودی کرد و افزود: امیدوارم که بر اساس قانون مشکلات موجود برطرف شود و از خدا نیز میخواهم که ما را در این مسیر کمک کند.
در تهران هیچگاه به اندازه امروز اقدامات عمرانی و فرهنگی انجام نشده بود
بر اساس این گزارش، در این مراسم، حجتلاسلام رازینی، رییس دیوان عدات اداری، نیز گفت: این روزها وقتی در مناطق مختلف تهران حرکت میکنیم، میبینیم که کارهای عمرانی با قوت انجام میشود و من به عنوان یک شهروند احساس مباهات میکنم.
وی با بیان این که من دکتر قالیباف را از زمان جنگ میشناسم و همان روحیه که او در جنگ داشت امروز در عرصههای عمرانی و فرهنگی شهر مشهود است، افزود: در شهر تهران هیچ گاه به اندازه امروز اقدامات عمرانی و فرهنگی انجام نشده است. رازینی در ادامه، اظهار کرد: برای تعامل میان قضات و دستندرکاران شهرداری تاکنون راههای بسیاری طی شده و با همکاری متقابل بسیاری از مشکلات حل شده است.
وی با اشاره به شکل گیری شوراهای حل اختلاف، خاطرنشان کرد: آرای ما کمک و ارشادی است که دستگاهها را به سمت اجرای بهتر قانون هدایت میکند و ما سعی کنیم بدون محکومیت بتوانیم مشکلات را حل و فصل کنیم.
بر اساس این گزارش، در این مراسم، آیتا... رازینی، رییس دیوان عدالت اداری، حجتالاسلام یزدانی، حسینعلی امیری، رییس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور، رییس دادسرای ویژه شهرداری، جمعی از اعضای هیات رییسه کانون وکلای دادگستری مرکز و قضات دادگستری و برخی مدیران شهرداری حضور داشتند.
خواستههای شهروندان از مدیریت شهری تغییر کرده است
دکتر محمد باقر قالیباف همچنین با حضور در مسجد امام حسین(ع) در جمع شهروندان محله عبدل آباد در منطقه ۱۹ شهرداری تهران سخن میگفت، افزود: شرایطی که امروز در شهرداری داریم و سختیها و فشارهایی را که تحمل میکنیم در هیچ مقطعی در شهرداری تهران وجود نداشته است ولی ما با همه این حرفها نه لب باز میکنیم و نه کمرمان میشکند و ایستادهایم و کار خود را ادامه میدهیم.
شهردار تهران با بیان اینکه مردم یک زمانی تنها موضوع آسفالت و پرکردن چالهها را به عنوان دغدغه خود اعلام میکردند ولی هماکنون حمل و نقل عمومیو امکانات بهتر میخواهند، گفت: این نشان میدهد که توقع مردم از مدیریت شهری بالاتر رفته، به طوری که در سامانه ۱۳۷، زمانی ۴۳درصد درخواست شهروندان به موضوع آسفالت و سرشاخه اختصاص داشت و امروز این رقم به کمتر از ۵درصد رسیده است.
وی ادامه داد: امروز تمام تلاش ما در مجموعه شهرداری این است که کار را قابل قبول پیش ببریم. البته نمیگویم مشکلی در کار ما نیست ولی شهروندان باید هر هفته، هرماه و هر فصل احساس کنند که وضعشان از قبل بهتر شده و اگر این گونه نباشد کار ما دچار مشکل بوده است.
شهردار تهران با بیان این که از روز نخست توجه زیادی به نقاط جنوبی شهر داشتهایم، گفت: برای مثال بودجه شهرداری منطقه ۱۹ در سال ۸۷ نسبت به سال ۸۴ بیش از ۱۰ برابر افزایش داشته که در این راستا برای ایجاد مراکز ورزشی، فرهنگی و توسعه فضاهای خدماتی و ورزشی اقدامات مناسبی انجام شده و حتی در مواردی مثل آب و فاضلاب، درمانگاه و آموزش و پرورش که از وظایف ما نیست هم تلاش میکنیم.
قالیباف در ادامه، گفت: به همه شهروندان اطمینان میدهم که شبانه روز دغدغه کار آنها را داریم و معتقدیم باید تمام آرمانهای امام (ره) و شهدا را تحقق بخشیم که این کار تنها با حرف زدن انجام نمیشود زیرا خصلت مومن و مسلمان وفای به عهد است.
وی به افتتاح برج میلاد اشاره کرد و گفت: این برج قرار است در روز سه شنبه هفته آینده افتتاح شود. ما در افتتاح آن ۸ماه تاخیر کردیم و توضیح هم دادیم که به علت تحریمها این کار با تاخیر مواجه شد که مردم هم پذیرفتند، اما چرا آن زمان که این پروژه ۱۱ سال زمین مانده بود کسی از مسوولان سوالی نمیپرسید؟ یا چرا تونل رسالت که باید ۳ ساله افتتاح میشد، ۱۲ - ۱۱ سال به طول انجامید کسی سوالی نپرسید؟ اما ما تونل توحید که سه برابر تونل رسالت است را به سرعت پیش میبریم و در زمان بندی مشخص خود به پایان میرسانیم.
وی افزود: ۳۲ زمین چمن در منطقه ۱۹ احداث کردهایم. این در حالی است که ۳ سال قبل در کل شهر تهران به این تعداد زمین نداشتیم.
به گفته قالیباف همه فعالیتهای مدیریت شهری با تفکر مسجدی انجام میشود و مساجد کانون همه فعالیتها هستند.وی، ادامه داد: مطمئن باشید که ما در شهرداری کاملا هوشمندانه و با عقلانیت، تدبیر، خرد جمعی، روحیه علمیو جهادی و بسیجی کار را پیش میبریم.
شهردار تهران در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره بهماه مبارک رمضان، گفت: در اینماه همه میهمان خداوند هستیم و نکته مهم این است که ما آثار قرآن و فرهنگ قرآنی را در رفتار و اعمال خود ببینیم.
وی با گرامیداشت هفته دفاع مقدس، خاطرنشان کرد: اگر در میدان جنگ پیروزی و موفقیت بود به خاطر صفا و صمیمیت و صداقت بود. آنجا جامعهای بود که اعضای آن در رفتار، گفتار و کردار قرآنی بودند.
شهردار تهران، افزود: امروز هم دشمنان ما میخواهند جامعه ما قرآنی نباشد و باورهای دینی مردم ضعیف باشد و فرهنگ جهاد و شهادت را از بین ببرند.
وی با امانت خواندن نظام مقدس جمهوری اسلامی، گفت: این امانتی است که باید از آن خوب نگهداری کنیم و بیشترین مسوولیت امانت داری هم به ما مسوولان بر میگردد که باید کارآمد باشیم زیرا اگر کارآمدی دین در اداره جامعه را در عرصههای اقتصادی، فرهنگی، سیاسی و اجتماعی به اثبات نرسانیم، ظلم به شهدا، امام شهدا(ره) و نظام و رهبری کردهایم و اگر خدای نکرده کسانی به خاطر ناکارآمدی ما دل شکسته شوند، گناه بر گردن ما است.
ارسال نظر