علی لاریجانی خواستار شد
تعامل پرتحرک مجلس هشتم با دولت نهم
علی لاریجانی، رییس پیشنهادی فراکسیون اصولگرایان برای مجلس هشتم درباره برنامهاش برای تعامل با دولت نهم گفت: در این مورد باید مجلس تصمیم بگیرد، من ایدههای خود را میگویم و معتقدم که مجلس باید تعاملی موثر و پرتحرک با قوای دیگر داشته باشد تا با کمک به یکدیگر در جهت بهبود وضعیت مردم حرکت کنند. به گزارش ایسنا، لاریجانی در شنبه شب در حاشیه اولین نشست فراکسیون غدیر مجلس هشتم افزود: به نظر من مجلس به جای مچگیری، باید یک حیات پرتحرک برای ارتباط با سایر قوا به منظور حل مسائل کشور فراهم کند، به این معنا که مجلس مطابق قانون اساسی استقلال خود را داشته باشد و در چارچوب این استقلال بنیه فکری خود را برای کمک به حل مسائل اصلی مردم به میدان بیاورد.
وی درباره اینکه برخی معتقدند اصولگرایان در جلسهای بدون حضور دیگر گرایشهای فکری مجلس از جمله اصلاحطلبان اعضای هیات رییسه را مشخص کردهاند، نیز گفت: اصولا این نوع نگاه به کار مجلس نگاه خیلی دقیقی نیست؛ هر جریانی در مجلس از فراکسیونهای مختلف این حق را دارند که مطابق ایدههای خود در مورد برنامههای مجلس و مسوولان مجلس فکر کنند و فکرشان را به مجلس ارائه دهند و ما نباید مجلس را از فراکسیونهای مختلف محروم کنیم.
وی خاطرنشان کرد: هرچه این نهادها مردمی، سیاسی و بانشاط باشند و افکار خود را ملتزم ارائه دهند، این غنیمتی برای بنده است.
رییس پیشنهادی فراکسیون اصولگرایان برای مجلس هشتم تاکید کرد: گروههای سیاسی مختلف میتوانند نشست داشته باشند، فکر تولید کنند و راجع به اداره مجلس نظر دهند و آخرالامر این نمایندگان مجلس در صحن علنی هستند که در مورد همه امور با رای خود تصمیمگیری میکنند و این اقداماتی که انجام شده، امور مقدماتی است و کار کسی را تنگ نمیکند. ما استقبال میکنیم که گروههای مختلف چنین نشستهایی را داشته باشند و فکر تولید کنند.
وی خاطرنشان کرد: البته نمایندگان گرایشهای سیاسی متفاوت، نظرات خود را در ارتباطی که با دوستان داشتند، منتقل کردند و اینگونه نیست که ارتباطی نباشد. لاریجانی گفت: من با توجه به جلساتی که برگزار شده است، این احساس را دارم؛ آنچه که در ذهن نمایندگان محترم متبلور است، بیشتر نگاه پدیدار شناسانه به موضوعات حکومت است تا نگاه حزبی و سیاسی. در واقع با توجه به این مساله، احساس برداشتن گامهایی در جهت مدیریت ملی در مجلس متصور است تا اینکه نمایندگان بخواهند به کشمکشهای سیاسی دامن بزنند.
وی بار دیگر تاکید کرد: ما استقبال میکنیم که گروههای سیاسی با یکدیگر تعامل داشته باشند و فکر خود را عرضه دهند. وی در پاسخ به این که به عنوان رییس مجلس هشتم بیشتر به مسائل بینالمللی توجه خواهد داشت یا مسائل داخلی، گفت: آنقدر که در توانم باشد در زمینه مسائل بینالمللی برای کمک به آرامسازی و حل مسائل کار میکنم، البته برداشت ما این است که در شرایط فعلی مسائل مهمی در حوزه داخلی وجود دارد و هرچه ما بتوانیم این مسائل را بیشتر حل کنیم، باعث کارآمد شدن وضعیت داخل میشود و سیستم حکومتی ما از نظر حل مسائل فربه میشود. این کمک زیادی در پایداری ملی و حل مسائل بینالمللی خواهد داشت؛ لذا ما اولویتهایی در حوزه مسائل اقتصادی خواهیم داشت و مهم میدانیم با گفتوگوی سازنده با قوای دیگر در جهت حل این مسائل حرکت کنیم، به نحوی که مردم احساس کنند که مجلس دنبال حل مسائل اصلی است نه مسائل حاشیهای و فرعی. وی گفت: البته مسائل بینالمللی نیز مهم است و ما با چنین دیدی سعی میکنیم به حل مسائل بینالمللی نیز کمک کنیم. لاریجانی همچنین در سخنرانی خود در اولین نشست فراکسیون غدیر گفت: برای مجلس هشتم این اسم یک افتخار بزرگ است که قبل از روز آغاز مجلس هشتم در چنین نشستی تبرک پیدا کند و ما سپاسگزاریم که چنین نشستی برگزار شده است. وی افزود: همه نمایندگان محترم افتخار میکنند که عضو چنین فراکسیونی باشند و مطمئنا تمام نمایندگان مجلس هشتم عضو چنین فراکسیونی خواهند بود. وی خاطرنشان کرد: غدیر دارای پیام های زیاد و الگویی برای هدایت مردم است. علاوه بر آن بهترین روش برای حکومتداری در آن مستتر است و برای مسلمانان ضروری است که درک درستی از غدیر داشته باشند.
لاریجانی همچنین با تشکر از فعالیتهای بنیاد بینالمللی غدیر اظهار کرد: این بنیاد باید در غنای فکری هرچه بیشتر جامعه در این راستا بکوشد و در واقع این یک خواست است که فرهنگ غدیر گسترش پیدا کند و بتواند الگوی مناسبی برای بشریت باشد. وی با بیان اینکه مجلس از چنین فعالیتهای فرهنگی استقبال میکند، گفت: مجلس تلاش میکند که با چنین بنیادی ارتباط نزدیک و یک تعامل سیستماتیک داشته باشد و در راستای گسترش فرهنگ غدیر قدم بردارد.
ارسال نظر