نقاشی‌ها و نگاره‌های «یحیی فیوضی» که هم‌نشینی غریبی از هنرهای تجسمی، علم اعداد و موسیقی دیداری است در کنار استقبال اقشار مختلف مردم، با فروش قابل توجهی مواجه شده است. از میان ۱۰۴ تابلوی عرضه شده در این نمایشگاه که تونالیته قیمت آنها از ۳۵۰هزار تومان تا دو میلیون و ۲۰۰هزار تومان است ۲۸ اثر به فروش رفته است. در هفته نخست نمایشگاه مهندس «یحیی فیوضی» ۲۸ تابلو در مجموع به قیمت ۲۸میلیون تومان به فروش رسیده است که در این بین گران‌ترین اثر به فروش رفته «واریانت‌های مختلف روی یک کاغذ ۱۱۰×۱۱۰ است» که در سال ۲۰۰۸ در واشنگتن خلق شده و به قیمت دو میلیون تومان به فروش رسیده است.

آثار مربعات خیال، نقاشی‌ها و نگاره‌های «فیوضی» همان قدر که از منظر خلق شدنشان در فرهنگ عامه و باورهای کهن ایران ریشه دارد، از نگاه چاپ از آخرین تکنیک‌های روز دنیا بهره برده‌اند که هر یک از این آثار را از این منظر منحصر به فرد کرده است. «فیوضی» که به‌کارگیری اعداد برای تناسبات در خلق معماری، نقاشی و موسیقی را همیشه پایه قرار داده است در این نمایشگاه براساس علم اعداد و در قالب نقاشی، تابلوهای ماندالای ایرانی که مربع را نماد زمین و دایره را نماد جهان می‌داند، به تماشا گذاشته که «خیام» در روزگار خود آنها را در معادلات غیرقابل حل می‌دانست. تابلوهای اعداد در نظم حلزونی فضا که کهکشانی منظم و مدرن را ترسیم کرده‌اند، نقاشی‌هایی که بی‌نهایت محدود و بی‌نهایت نامحدود را براساس جداول مشتری در خود دارند، آثاری که بر مبنای ریاضی بازی‌های کودکانه را به تصویر کشیده‌اند و چندین تابلو از موسیقی تجسمی، هندسی تجویدی و جداول خیال به لحاظ فرم نو و مفاهیم بلندی که در خود مستتر دارند، توانسته‌اند مخاطبان و البته خریداران هنری فراوانی را به این نمایشگاه بکشانند. مهندس «یحیی فیوضی» در بخش آغازین نمایشگاهش بر لوحه‌ای نوشته که این آثار نجوایی محرمانه با آفریدگارش بوده است که راز هستی و نیستی در آن نهفته. وی همچنین نوشته است: «بسیاری گفته‌اند که هنر معاصر، چون نقاشی، موسیقی و معماری از مسیر خود منحرف شده‌اند و به دلیل پیچیدگی‌های فزاینده و کثرت عناصر راهی را می‌رود که توده کثیری از بینندگان و مخاطب‌ها را دربر می‌گیرد و مخاطبان فرهیخته‌اش به حساب نیامده و طرد می‌شوند. این آثار ساختاری را انتخاب کرده‌اند که فرهیختگان می‌توانند در لابه‌لای نظم ریاضی آن فلسفه تصنیف موسیقی را بیابند و اعداد را به رنگ تبدیل کنند تا به یک هارمونی و کمپوزیسیون که تجریدی هم شده است، دست یابند.»

نقاشی‌ها و نگاره‌های «یحیی فیوضی» تا دهم خرداد بر روی نگارخانه‌ اصلی فرهنگسرای نیاوران خواهد بود و علاقه‌مندان می‌توانند همه روزه از ساعت ۱۰ تا ۲۰ از آن دیدن کنند.