باید به دنبال برهم زدن نظم کنونی جهان رفت

وقتی به ما گفتند که تحریممان می‌کنند ما استقبال کردیم؛ درست است که تحریم کمی فشار می‌آورد اما برکات زیادی دارد.

این جمله‌ای بود که رییس‌جمهور در جمع کارگران نمونه کشور بر زبان راند. محمود احمدی‌نژاد با بیان این که امروز بیش از هر زمان دیگر نیازمند توسعه فرهنگ کار و تلاش سازنده هستیم گفت: شما می دانید که جهان امروز به سرعت در حال تغییر است و تحولات بزرگی به‌وقوع خواهد پیوست و نظامی که برخی قدرت‌ها طراحی کردند تا همه ملت‌ها را به خود وابسته کنند در حال فروپاشی است.

وی با اشاره به فروپاشی نظام سلطه در جهان افزود: ناکارآمدی نظام سلطه در پاسخگویی عادلانه به نیازهای بشری به اثبات رسیده است و به‌زودی فرو خواهد ریخت؛ اما ریزش آن نیز تلاطم‌هایی را ایجاد خواهد کرد.

وی با بیان این‌که همه ریشه‌های فاسد نظام سرمایه‌داری متلاشی خواهد شد گفت: هم‌اکنون در یک دوره انتقالی و پیچ تند به سر می‌بریم و نه تنها از این پیچ تند باید به سلامت عبور کنیم؛ بلکه باید شرایط امروز را مقدمه تحولات بزرگ و مثبت درآینده اقتصاد کشورمان قرار دهیم.

محمود احمدی‌نژاد در ادامه سخنان خود در جمع کارگران نمونه کشور گفت: وقتی به ما گفتند که تحریممان می‌کنند ما استقبال کردیم؛ درست است که تحریم کمی فشار می‌آورد اما برکات زیادی دارد؛ یکی آن که پیچ لوله‌هایی را که مخازن و سرمایه‌های ما را از داخل به بیرون کشور انتقال می‌دهد، می‌بندد.

وی گفت: مزیت دیگر تحریم آن است که چشمان‌مان را به دستان و انگیزه و توان ملت و کارگران خودمان می‌دوزیم و این معجزه می‌کند.

رییس‌جمهور هم‌چنین در دیداری که به مناسبت روز معلم با استادان نمونه وزارت علوم انجام داد، بار دیگر گفته‌های خود در جمع کارگران را تکرار کرد و با اشاره به رکود اقتصادی امریکا گفت: رکود اقتصادی آمریکا آغازی بر پایان مناسبات امروز جهانی است، ما امروز نیازمند نظریه جدید بر باب مسایل اقتصادی هستیم و تدوین این نظریه برعهده دانشگاهیان است.

رییس‌جمهور با بیان این‌که باید به دنبال تنظیم مناسبات جدید و بر هم زدن نظم فعلی جهان رفت، گفت: اینکه می‌بینید ملت ایران در پرونده‌ هسته‌ای پیروز شد به‌این علت بود که از نظم موجود سیاسی دنیا خارج شد.

وی با بیان این‌که ما دو ماموریت برای دانشگاه‌ها قایل بودیم که اولین ماموریت تولید علم و دومین ماموریت تربیت نیروی انسانی مورد نیاز کشور بود، گفت: من می‌خواهم تغییراتی در این ماموریت‌ها بدهم.

به گزارش خبرگزاری مهر، وی افزود: امروز تولید علم در نوار خوبی قرار گرفته و به خوبی حرکت می‌کند؛ انتظار ما این است که نهضت تولید علم به‌سرعت پیش رود و رتبه ایران در تولید علم نه تنها در سطح منطقه بلکه فراتر از آن ارتقاء یابد، ما این اعتماد و اطمینان را نسبت به جامعه دانشگاهی خود داریم.

احمدی‌نژاد با بیان این‌که هنوز ظرفیت‌ها و استعداد‌های جامعه دانشگاهی کاربردی نشده است، گفت: ما در تربیت نیروی انسانی باید یک گام به جلو برداریم تا به سمت تربیت انسان برویم، انسانی که ما دنبال آن هستیم، انسانی عالم، مومن، خلاق و آرمانی است.

وی با بیان این‌که نظریه‌پردازی ضرورت امروز جامعه بشری است، خاطرنشان کرد: امروز ادبیات و نظریات توسعه که دنیا ۵۰ سال براساس آن اداره می‌شود در بخش‌های مختلف به بن‌بست رسیده است. احمدی‌نژاد افزود: به طور مثال در بخش اقتصادی دره عمیقی بین ثروتمندان و فقرا ایجاده شده و نظامی شکل گرفته است که در آن پول‌ها به جیب ثروتمندان جهانی واریز می‌شود.

وی با اشاره به رکود اقتصادی آمریکا گفت: رکود اقتصادی آمریکا آغازی بر پایان مناسبات امروز جهانی است ما امروز نیازمند نظریه جدید در باب مسایل اقتصادی هستیم و تدوین این نظریه بر عهده دانشگاهیان است.

رییس شورای عالی انقلاب فرهنگی تصریح کرد: اگر ما برمبنای همان ادبیات و نظام کار کنیم بعید است بتوانیم خود را از آن برهانیم.

احمدی نژاد با تاکید بر اینکه در عرصه سیاسی، تئوری انقلاب و نظریه آرمانی اسلام باید برای مدیریت سیاسی جهان تدوین شود، گفت: دموکراسی و حقوق بشر غربی امروز به بن‌بست رسیده است‌، آیا امروز شورای امنیت قادر به حل بحران‌های عراق، افغانستان و لبنان هست؟ آیا این شورا قادر است اختلافات مرزی بین دو کشور را حل کند؟ خیر، چون سوختش به پایان رسیده و از همان ابتدا بزرگش کرده ‌بودند.

وی در ادامه با تاکید بر اینکه امروز نظم موجود جهانی به فضل الهی رو به اضمحلال است، گفت: کار قدرت‌های جهانی تمام است و سرنوشت آنها گرفتاری در مرزهای خودشان است.

رییس جمهور با بیان اینکه ما باید به دنبال تنظیم مناسبات جدید در جهان باشیم، گفت: پیروزی ملت ایران در موضوع هسته‌ای به خاطر خروج از نظم موجود جهان است در غیر این صورت ما تا صد سال دیگر نیز نمی‌توانستیم بر این قضیه پیروز شویم.

احمدی نژاد با بیان اینکه نظم موجود در دنیا باید برپایه عدالت، صلح، دوستی و برادری تبیین شود، خاطر نشان کرد: نظریه تولید علم برای سلطه باید به نظریه تولید علم برای خدمت، صلح و برادری تبدیل شود.

وی افزود: امروز قدرت‌های جهانی دنیا را به دو قسمت تبدیل کرده‌اند، یک اقلیت ۴ هزار نفره و بخش دیگر که باید بردگی آنها را کنند. اینها بر پایه نظرات فرهنگی، دنیا را به اینجا رسانده‌اند.

احمدی نژاد در ادامه تاکید کرد: باور من این است که ما مرزهای منطقه را در تولید علم زودتر از برنامه پنجم توسعه رد خواهیم‌کرد و نمونه آن این است که تعداد اختراعات در سال ۸۶ بیش از کل برنامه سوم توسعه است.

رییس شورای عالی امنیت ملی با بیان اینکه نگاه دولت به جوان همان نگاه به ملت است، تصریح کرد: آینده و خلاصه یک ملت عبارت است از جوان. البته عده‌ای هستند که از بیرون دستور می‌گیرند؛ اما باید آنها را هدایت کرد و بنده نیز موافق تنبیه و برخورد با آنها نیستم.