معاون پارلمانی رییس‌جمهور درباره بررسی طرح تغییر نحوه سوال از رییس‌جمهور در صحن علنی مجلس گفت: در مجموع اشکالاتی را در این نوع برخورد با موضوع سوال از رییس‌جمهور می‌دانیم. به گزارش ایرنا، محمدرضا میرتاج‌الدینی در پایان جلسه دیروز هیات دولت در جمع خبرنگاران گفت: نظام‌های پارلمانی خیلی از کشورها بررسی شده و همه جا به این گونه است که موضوع سوال از رییس‌جمهور جدا از موضوع استیضاح است و در هیچ پارلمانی این دو موضوع را با هم پیوند نداده‌اند. معاون پارلمانی رییس‌جمهور گفت: اما در آیین‌نامه جدید مجلس موضوع سوال از رییس‌جمهور را به استیضاح رییس‌جمهور پیوند داده‌اند؛ به طوری که اگر شش بار سوال از رییس‌جمهور انجام شود و مجلس هم قانع نشود، می‌توانند فرآیند استیضاح رییس جمهور را به جریان بیندازند یا موضوع را به قوه قضائیه ببرند.

میرتاج الدینی در ادامه گفت: این در حالی است که در قانون اساسی وقتی سوال از رییس‌جمهور مطرح شده است، چیزی در خصوص پیوند دادن آن با استیضاح مطرح نشده است. معاون پارلمانی رییس‌جمهور تاکید کرد: در شرایط کنونی جامعه بیشتر به ثبات و آرامش نیاز دارد و طبق قانون اساسی هم استیضاح فرآیند خاص خود را دارد که طرح سوال از رییس‌جمهور نمی‌تواند به آن پیوند بخورد. وی گفت: این گونه مسائل تنش را در جامعه افزایش می‌دهد و به همین خاطر دولت مخالفت خود را با این موضوع اعلام کرده و از این پس باید منتظر نظر شورای نگهبان باشیم.

بررسی بودجه ۹۱ در مجلس بیش از حد نصاب آیین‌نامه طول کشیده است

میرتاج‌الدینی در پاسخ به سوالی درباره روند بررسی لایحه بودجه سال ۹۱ کل کشور در مجلس پیش‌بینی کرد که با روند کنونی بررسی بودجه در مجلس تا آخر دوره مجلس هشتم ادامه داشته باشد. وی گفت: طبق قرائن موجود بررسی‌های مربوط به لایحه بودجه هنوز در کمیسیون تلفیق ادامه دارد و به نظر می‌رسد این لایحه بعد از هفته تعطیلی مجلس به صحن علنی بیاید.

معاون پارلمانی رییس‌جمهور اظهار کرد: به هر حال زمان بررسی بودجه در مجلس طولانی شده است و این نشان می دهد که بررسی بودجه کاری زمان بر است. مجلسی‌ها که به خاطر طول کشیدن بحث بودجه به دولت ایراد می گرفتند، الان نزدیک به چهار ماه است که این لایحه در مجلس است و تقریبا بیش از حد نصاب آیین نامه زمان برده است.