سایت الف، وابسته به احمد توکلی، رییس مرکز پژوهش های مجلس در یادداشتی نوشت: مشهور است که با نزدیک‌تر شدن به موعد انتخابات رجال سیاسی رو به مردم می‌کنند و برای جلب رضایت آنان اقدام می‌کنند؛ اما گویا این بار برعکس شده است و هر چه به انتخابات نزدیک‌تر می‌شویم عوامل ایجاد نارضایتی و طرد مردم بیشتر می‌شود. الف افزود: قطع و وصل شدن دقیقه‌ای و ساعتی اینترنت به روشی عصبی و بلاتکلیف، درست اعصاب و آرامش مردم را زیر پا می‌گذارد و حتی تصمیم قاطعی در این مورد گرفته نمی‌شود تا مردم به برنامه‌ریزی بپردازند. این رفتار ضد مدیریتی اینترنتی در ایران، خود در ذات، درست به مثابه یک رسانه عمل می‌کند و حامل این پیام است که مدیریت در این کشور دارای کفایت کافی برای تصمیم‌گیری نیست.

یادداشت نویس سایت توکلی تصریح می‌کند: حداقل وظیفه مسوولان پاسخگویی به مردم است. حتی اگر ویرانی به خانه مردم می‌برند، توضیح چرایی این امر می‌تواند راهگشا باشد. اما نشستن در اتاق‌های کوچک و تصمیم گرفتن برای میلیون‌ها نفر بدون عنایت به تغییر اوضاع آنان، هرگز مسوولانه نیست. همگان شاهدند که اطراف سیاسی دوست و دشمن، مشکلات عمده‌ای در روش مدیریت اینترنت کشور لحاظ کرده‌اند؛ اما همچنان، هیچ کس پاسخگو نیست و بی‌نظمی و افسارگسیختگی وضع جاری، موجب هر چه بیشتر بی‌اعتماد شدن مردم به دولت و نظام است.

الف می‌نویسد: این رفتار - در خوشبینانه‌ترین شرایط- به مثابه «دوستی خاله‌خرسه» برای نظام است و با اثر ویرانگر خود روی معاش بخشی از مردم، بسیاری آنان را از نظام جدا می‌کند و به فکر راه‌های جایگزین می‌کشاند.