با حضور رییس جمهور در دانشگاه صنعتی مالک اشتر صورت گرفت
رونمایی از ۳ دستاورد جدید دفاعی
احمدینژاد: پاسخ ایران به هر تجاوزی کوبنده خواهد بود
محمود احمدینژاد، رییسجمهور به مناسبت روز صنعت دفاعی طی مراسمی از ۳ دستاورد جدید دفاعی «موشک قادر»، «سامانه اژدر بومی والفجر» و «موتور دریایی بنیان ۱» رونمایی کرد. احمدینژاد در این مراسم که دیروز در دانشگاه صنعتی مالک اشتر و با حضور سردار احمد وحیدی وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح و برخی مسوولان و فرماندهان نیروهای مسلح برگزار شد، با تاکید بر اینکه سیاست دفاعی ایران بازدارندگی است، گفت: ما نمیخواهیم از قدرت نظامی برای فتح سرزمینها و تسلط بر بشریت استفاده کنیم.
عکس: president.ir
احمدینژاد: پاسخ ایران به هر تجاوزی کوبنده خواهد بود
محمود احمدینژاد، رییسجمهور به مناسبت روز صنعت دفاعی طی مراسمی از ۳ دستاورد جدید دفاعی «موشک قادر»، «سامانه اژدر بومی والفجر» و «موتور دریایی بنیان ۱» رونمایی کرد. احمدینژاد در این مراسم که دیروز در دانشگاه صنعتی مالک اشتر و با حضور سردار احمد وحیدی وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح و برخی مسوولان و فرماندهان نیروهای مسلح برگزار شد، با تاکید بر اینکه سیاست دفاعی ایران بازدارندگی است، گفت: ما نمیخواهیم از قدرت نظامی برای فتح سرزمینها و تسلط بر بشریت استفاده کنیم. به گزارش ایرنا، وی افزود: ما میخواهیم از قدرت نظامی خود برای جلوگیری از تجاوزها و بیعدالتیها استفاده کنیم و این طرز استفاده از سلاح متفاوت است با کسانی که از آن برای فتح سرزمین و غارت دارایی ملتها استفاده میکنند. وی اظهار کرد: بهترین بازدارندگی آن است که دشمن جرات تجاوز به خود ندهد و باید آن چنان از پاسخ کوبنده و پشیمان کننده مطمئن باشد که در برنامهریزیها و تصمیمگیریهای خود به نقطه تصمیم نرسد.
رییسجمهور افزود: تجهیزات دفاعی دشمن یا خود دشمن باید در نقطه عزیمت زمینگیر شود نه در آسمان تهران.
وی تاکید کرد: باید به گونهای عمل و برنامهریزی کنیم که تجهیزات دشمن را از کار بیندازیم تا قادر به عمل کردن نباشد.
وی همچنین گفت: بخش دفاعی کشور باید به گونهای عمل کند تا اگر دشمن موفق به عمل شد در برابر آن به پدافند بپردازد.
پیشرفتهای دفاعی ستمدیدگان جهان را خوشحال میکند
احمدینژاد در بخشی دیگر از سخنان خود گفت: دستاوردهای دفاعی ما در سطح جهان قابل رقابت است و موجب افتخار و عزت برای کشور و همچنین موجب دلگرمی برای همه مظلومان عالم است.
رییسجمهور تصریح کرد: وقتی مردم مظلوم و ستمدیده جهان خبرهای مربوط به پیشرفتهای ایران بویژه در بخش دفاعی را میشنوند، خوشحال میشوند، احساس دلگرمی میکنند و امید به عدالت در دل آنها زنده میشود.
احمدی نژاد با تاکید بر اینکه بخش دفاعی باید از همه علوم و فناوریهای موجود در کشور بهرهمند باشد و همه فناوریها در کشور باید در بخش دفاعی خود را نشان دهند، این موضوع را یکی از ویژگیهای صنعت دفاعی ایران دانست. وی همچنین گفت: صنعت دفاعی موتور پیشران حرکت علم و فناوری کشور است و میتواند علوم و فناوری کشور را جهتدهی کند.
احمدینژاد افزود: خوشبختانه دستاوردها در کشور و به ویژه در بخش دفاعی افتخارآمیز بوده و کارهای بسیار بزرگ و هدفمند صورت گرفته است.
ویژگیهای دستاوردهای جدید
به گزارش خبرگزاری فارس، سردار وحیدی نیز در این مراسم ویژگیهای پروژههای یاد شده را تشریح کرد. به گفته وی، موشک قادر از نوع موشکهای کروز دریایی با برد حدود ۲۰۰ کیلومتر است که با قابلیت بالای تخریب میتواند علیه اهداف دریایی از جمله ناوچهها و ناوهای جنگی و همچنین اهداف ساحلی دشمن مورد استفاده قرار گیرد. وزیر دفاع با بیان اینکه ارتفاع کروز پایین، قابلیت تخریب بالا، وزن و ابعاد کم و همچنین دقت بالا از جمله ویژگیهای موشک قادر است، تاکید کرد: موشک قادر قابل شلیک از ساحل به کشتی بوده که با تجهیز مرزهای دریایی کشور به این موشک پیشرفته گامی مؤثر در جهت بازدارندگی، اقتدار ملی و دفاع از تمامیت ارزی کشور برداشته شده است.
سردار وحیدی همچنین در ارتباط با سامانه اژدر بومی والفجر گفت: این اژدر و زیرسیستمهایی که توسط متخصصان صنایع دفاعی ساخته شده با سر جنگی ۲۲۰ کیلوگرمی توانایی انهدام شناور سنگین دشمن را دارد.
وی یادآور شد: اژدر والفجر از شناورهای زیردریایی پرتاب میشود و دارای قابلیت عملیات در شرایط ناپایدار دریایی و کاربرد در آبهای کم عمق دریا بوده و مجهز به سیستم ایمنی و تسهیل پیشرفته است.
وزیر دفاع با بیان اینکه سامانه اژدر والفجر در فرآیند طراحی و تولید خود انواع آزمایشهای مهم میدانی دریایی شامل تستهای کنترلی و فرمانپذیری و تستهای دریایی آشیانهیابی و تستهای آشکارسازی را با موفقیت انجام داده است، گفت: این اژدر یکی از پیچیدهترین سلاحهای دریایی است و مسلما نقش مهم و تعیین کنندهای در ارتقای توان دریایی و کارآمدی شناورها و زیردریاییهای جمهوری اسلامی ایران خواهد داشت.
سردار وحیدی همچنین در تشریح ویژگیهای موتور دریایی بنیان یک اظهار کرد: عملیات اجرایی موتور در سال ۸۸ توسط سازمان دریایی وزارت دفاع با هدف تامین نیاز روزافزون نیروی دریایی به این محصول استراتژیک آغاز شد.
وی ادامه داد: امروز به یاری خداند متعال و با مجاهدت و تلاش کارشناسان و متخصصان بخش دریایی دفاعی توانستهایم تمامی تجهیزات، مجموعهها و زیرمجموعهها و حتی مواد اولیه انواع شناورهای سطحی و زیرسطحی و اثر سطحی را در داخل کشور بومی کرده و با ساخت نخستین موتور دریایی گام مهمی در زنجیره خوداتکایی برداریم.
وزیر دفاع گفت: ساخت این موتور با استفاده از ظرفیتهای داخلی کشور انجام گرفته و پس از انجام محاسبات و طرحهای لازم اقدامات مربوط برای ساخت مجموعهها و قطعات آن شروع شد. موتور بنیان یک در آزمایشهای مربوطه در توان ۸۵۰ اسب بخار، کلیه مراحل را با موفقیت طی کرده و انشاءالله در آیندهای نزدیک در شناورهای نظامی و غیرنظامی مورد استفاده قرار خواهد گرفت.
سردار وحیدی همچنین گفت: این موتور از نظر عملکرد در مقایسه با بسیاری از موتورهای خارجی از وضعیت مناسبی برخوردار بوده و نیاز ما را در این بخش تامین خواهد کرد.
سردار وحیدی با قدردانی از همه کسانی که وزارت دفاع را در ماموریتهای مهمی که بر عهده دارد یاری میدهند، تاکید کرد: مدیران، متخصصان، نخبگان، دانشمندان و کارکنان وزارت دفاع و سازمانهای تابعه آن به عنوان مجموعهای خدوم، ولایی، انقلابی، مخلص و مولد قدرت دفاعی جمهوری اسلامی ایران در اجرای رسالت خطیری که بر عهده دارند آماده فداکاری و جانبازی در راه انقلاب اسلامی هستند.
ارسال نظر