معاون سازمان امور مالیاتی کشور با تاکید بر اینکه حتی یک ریال از درآمدهای مالیاتی کشور جابه‌جا نمی‌شود، گفت: احتمالا حدود ۳۰ درصد معاملات در کشور از پرداخت مالیات فرار می‌کند. حسین وکیلی در گفت‌وگو با خبرگزاری فارس در پاسخ به این پرسش که چند درصد درآمدهای جامعه ثبت نمی‌شود و در تور مالیاتی قرار نمی‌گیرد، گفت: آمار دقیقی وجود ندارد. احتمالا حدود ۳۰ درصد معاملات را نمی‌بینیم و در تور مالیاتی قرار نمی‌‌گیرد. به گفته وکیلی، مالیات حقوق حدود ۱۵ درصد، مالیات کسبه بندهای الف و ب و ج ماده ۹۵ حدود ۸ درصد و مالیات اشخاص حقوقی حدود ۷۰ درصد مالیات‌های مستقیم است. همچنین مالیات بر کالا و خدمات در سال ۸۹ حدود ۳/۱۸ درصد از کل درآمدهای مالیات بوده است.

وی در مورد رابطه خمس و زکات با مالیات و این که اگر کسی خمس و زکات بدهد، آیا از مالیات معاف می‌شود، گفت:کسانی که هم خمس و زکات می‌دهند و هم مالیات، بدانند که مالیات هزینه‌ زندگی در اجتماع است. وی گفت: اگر کسی در آپارتمان یا مجتمع زندگی می‌کند، هزینه شارژ را می‌پردازد، آیا می‌شود به‌دلیل پرداخت خمس و زکات مالیات ندهد.

مالیات هم مثل هزینه شارژ ساختمان، ولی در بعد کشوری است، پرداخت مالیات توسط حقوقبگیر انجام می‌شود، ولی اگر دیگران ندهند، از عدالت به دور است. وی ‌گفت: درآمد مالیاتی ملی به صورت کشوری و درآمد مالیاتی استانی در استان‌ها خرج می‌شود.