انتقاد رییس دیوان عدالت از توقف تفکیک جنسیتی دانشگاهها
رییس دیوان عدالت اداری گفت: اگر مسوولی برای جلب رضایت گروهی موضعی گرفت که در تطبیق و بررسیها درست در نقطه مقابل اسلام بود، قابل توجیه و پذیرفتنی نیست.
منتظری: نمیدانیم این درد را به کجا باید برد که اجرای یک دستور الهی و حکم شرعی را به عنوان یک امر سطحی و غیرعالمانه تلقی میکنند
رییس دیوان عدالت اداری گفت: اگر مسوولی برای جلب رضایت گروهی موضعی گرفت که در تطبیق و بررسیها درست در نقطه مقابل اسلام بود، قابل توجیه و پذیرفتنی نیست. به گزارش ایسنا، محمدجعفر منتظری در جلسه هیات عمومی دیوان عدالت اداری تصریح کرد: اگر ملاک و معیار ما این باشد که صرفا افکار عمومی را در نظر بگیریم، بدون توجه به اینکه آیا در جهت معارف و تعالیم اسلامی است یا خیر، این روش مذموم است و چنین امری برای یک مسلمان پسندیده نیست.
وی با اشاره به حدیثی از حضرت رسول اکرم (ص) در این ارتباط ادامه داد: در اصول کافی به نقل از امام باقر (ع) از قول پیامبر اکرم (ص) آمده است که خداوند فرمود: هر کس رضایت و خشنودی مردم را در امری که موجب نارضایتی خداوند متعال میشود، بجوید، کسانی که وی را تشویق میکردند، دشمن، مذمتکننده و توبیخکننده او میشوند و در مقابل کسی که به دنبال اطاعت خدا بوده و هدفش به دست آوردن رضای او باشد، اگر این امر مستلزم آن باشد که عدهای از مردم بر وی غضب کرده، دشمنی کنند، خداوند برای چنین فردی کفایت میکند و دشمنی دشمنان، رشک بردن حسودان و ظلم و ستم ستمکاران را از او باز میدارد.
رییس دیوان عدالت اداری افزود: گاهی از برخی مسوولان حرکتی در نقطه مقابل فرمایش پیامبر اکرم (ص)، ائمه معصومین (ع) و امام راحل (ره) مشاهده میشود. اگر مسوولی نامهای بدهد یا سخنی بگوید که خلاف تعالیم و معارف اسلامی است، این سخن به هیچ روی قابل قبول نیست.
وی محرم و نامحرم را در اسلام یکی از مسائل اساسی دانست که در تربیت فردی و اجتماعی تاثیر فراوان دارد و تصریح کرد: احکام نورانی اسلام را در این ارتباط میتوان در قرآن کریم و روایات و همچنین روش و منش ائمه معصومین (ع) دید. آیا در نظام اسلامی نباید به گونهای سیاستگذاری و برنامهریزی شود که این امر الهی و خواست خداوند و دستور مسلم اسلام تا آنجایی که برایمان مقدور است و امکان دارد، عملی و اجرایی شود؟
منتظری با بیان اینکه حتی در برخی کشورهای غربی به این نتیجه رسیدهاند که برای ایجاد فضای مناسب به منظور ارتقای علمی دانشجویان، باید محیطی آرام و محدود برایشان فراهم شود، خاطرنشان کرد: دنیای غرب و مدعیان پیشرفت علمی هم با آن آزادیهای کذایی که داشته و دارند، امروز به این نتیجه رسیدهاند که اگر بخواهند از برخی آسیبهای اجتماعی در میان مردم بهویژه دختران و پسران مصون بمانند، باید کاری کنند که ارتباطات آنها محدود شود.
وی افزود: حالا در کشور ما اگر مسوولی بخواهد برای اینکه محیط دانشگاه آرامتر، اسلامیتر و با فرهنگ و دینمان متناسبتر باشد، با در نظرگرفتن امکانات، به نحوی که خیلی هم حساسیتی ایجاد نکند، مساله تفکیک دانشجویان را مطرح کند، آیا ما باید بگوییم شما بیخود تفکیک را مطرح میکنید و این حرفها سطحی و غیرعالمانه است؟
رییس دیوان عدالت اداری گفت: نمیدانیم این درد را به کجا باید برد که اجرای یک دستور الهی و حکم شرعی را به عنوان یک امر سطحی و غیرعالمانه تلقی میکنند.
ارسال نظر