قطره‌ای آب اضافه از سد کرج به تهران نمی‌دهیم

موضوع انتقال آب سد کرج (سد امیرکبیر) به تهران با ساخت تونل‌های انتقال آب در میان کوه‌ها طی چند ماه اخیر به مناقشه نمایندگان مردم این شهرستان در مجلس و وزارت نیرو تبدیل شده است. این نمایندگان معتقدند که با وجود نیاز بالای شهر کرج به آب این سد با وجود کم‌آبی چاه‌های زیرزمینی از یک سو و آسیب وارد شدن به اکوسیستم منطقه با خشک شدن رودخانه کرج، این شهرستان در برخورداری از آب سد امیرکبیر محق‌تر از تهران است. در همین رابطه رسول زرگر، معاون وزیر نیرو در امور آب، در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: قرار نیست هیچ تخصیص اضافه‌ای از آب کرج به تهران داده شود و تخصیص کنونی همان مقداری است که از ۳۰ سال پیش تاکنون وجود داشته است. وی افزود: این طرح قرار است نحوه کیفیت انتقال آب از کرج به تهران را بهبود بخشد و با ادامه بحث‌های کارشناسی درباره این طرح امیدواریم ضمن حفظ زیست بوم کرج بتوانیم آب سالمی‌ را به تهران منتقل کنیم. وی درباره مباحث طرح شده درخصوص آلودگی آب کرج گفت: در این رابطه تاکنون تعدادی از ساختمان‌هایی که در مسیر رودخانه کرج ساخته شده بودند و فاضلاب خود را به این رودخانه می‌ریختند، تخریب شده‌اند که هتل دولتی واریان نمونه‌ای از آن است.

زرگر، نگرانی‌ مردم و نمایندگان کرج در مجلس را منطقی دانست و ابراز اطمینان کرد که کرج با هیچ مشکلی در زمینه کمبود آب مواجه نمی‌شود.

این در حالی است که پیش‌تر، فاطمه آجرلو - نماینده‌ مردم کرج و اشتهارد در مجلس - در این باره گفته بود: کرج که تامین‌کننده آب شرب تهران است، خود از آلوده‌ترین آب استان استفاده می‌کند و هم‌اکنون مردم این شهر از آب بی‌کیفیت و آلوده برخوردارند. وی این مساله را زنگ خطری برای مسوولان ذکر کرده و تصریح کرده بود: در آخرین گزارش رسیده از وضعیت افت آبخوان‌ها در کرج با ‌۷۴/۱ متر افت آبخوان مواجه بودیم.

نماینده مردم کرج همچنین اظهار داشت: با اختصاص بودجه‌ای بالغ بر ‌۳ میلیارد تومان برای توسعه تصفیه‌خانه شماره‌ ‌۲ و ورود ‌۱۵میلیون مترمکعب آب به مدار و تحت پوشش قرار دادن ‌۲۲۰هزار نفر از ساکنان منطقه‌ رجایی‌شهر می‌توان تا حدودی از تبعات این معضل کاست.