۹۸‌درصد آب کرج از منابع زیرزمینی برداشت می‌شود.

اصغر ریاضتی، مدیرکل آبفای غرب استان تهران، در گفت‌وگو با ایسنا با اعلام این مطلب افزود: در حال حاضر از ۲۸۶ حلقه چاه کرج سالانه حدود ۱۷۰‌میلیون مترمکعب آب برداشت می‌شود و این در حالی است که میزان استاندارد برداشت آب از این ۲۸۶ حلقه چاه فقط ۹۰‌میلیون مترمکعب است. وی با اشاره به تبعات برداشت بیش از اندازه آب از چاه‌های زیرزمینی گفت: به دلیل برداشت بیش از اندازه در ۱۴سال گذشته هشت حلقه چاه خشک شده است. مدیرکل آبفای غرب استان تهران تصریح کرد: در حال حاضر ۹۳‌درصد از مردم کرج تحت پوشش امکانات آب و فاضلاب شهری هستند و در چشم‌انداز برنامه چهارم توسعه این رقم باید به ۹۹‌درصد برسد، در حال حاضر به ۹۳‌درصد از مردم کرج با ۲۲۰‌هزار انشعاب فعال روزانه ۵۲۰‌هزار مترمکعب آبرسانی می‌شود.

وی با اشاره به تصفیه‌خانه رجایی‌شهر کرج گفت: با اختصاص سه میلیارد تومان می‌توان از تصفیه‌خانه شماره دو حدود ۱۵‌میلیون مترمکعب آب برداشت و به ظرفیت آب موجود اضافه کرد. وی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: با توجه به مجوز وزارت نیرو در جهت تامین آب غرب استان تهران مبنی بر انتقال آب به میزان ۱۰‌میلیون مترمکعب از آب کردان نیز می‌توان به ظرفیت آب افزود.

ریاضتی تصریح کرد: متاسفانه این طرح به دلیل محدودیت مالی و عدم وجود دیدگاه ویژه به مدیریت یکپارچه تامین آب استان با مخالفت شهرستان ساوجبلاغ مواجه شده است و به این دلیل این طرح در حدود ۱۲ سال تنها ۳۵‌درصد پیشرفت داشته است. وی در خاتمه به نیاز ضربتی کمالشهر به مخزن ذخیره آب اشاره کرد و گفت: کمالشهر در نزدیکی کرج و پایتخت، در حال حاضر و به صورت ضربتی به یک مخزن پنج‌میلیون مترمکعب نیاز دارد.