سال ۱۲۸۵- از طرف مجلس شورای ملی عده‌ای از نمایندگان تعیین شدند تا نسبت به تعدیل بودجه و توازن دخل و خرج مملکت طرحی تهیه و از اسراف و تبذیر جلوگیری کنند. وثوق‌الدوله به ریاست این کمیسیون انتخاب شد، همچنین تقی‌زاده نیز به عنوان یکی از اعضا برگزیده شد. سال ۱۲۹۳- ستارخان سردار ملی در تهران درگذشت. جنازه وی با تشریفات کامل نظامی و مشارکت جمع کثیری از مردم و سران تشییع و در باغ طوطی واقع در شهر ری مجاور حرم حضرت عبدالعظیم (ع) به خاک سپرده شد.

سال ۱۲۹۴- وزیر مختار آلمان در قم با مهاجرین ملاقات کرد.

سال ۱۲۹۴- اوکانر کنسول انگلیس در شیراز که توسط ایرانیان طرفدار آلمان دستگیر شده بود از شیراز به تنگستان منتقل شد و شیراز به تصرف ایرانیان ضدانگلیس درآمد.

سال ۱۲۹۶- علاء‌السلطنه رییس‌الوزرا همراه با سایر اعضای کابینه استعفا کرد. احمدشاه نیز عین‌الدوله را به رییس‌الوزرایی انتخاب و مامور تشکیل کابینه کرد.

سال ۱۲۹۹- دولت انگلیس طی یادداشتی به وزارت امور خارجه ایران درخواست کرد که ایران قرارداد ۱۹۱۹ را تصویب و اجرا کند.

سال ۱۳۰۱- جعفرقلی اسعد (سردار اسعد) وزیر جنگ که در معیت رضاشاه برای مراسم اسب‌دوانی به شمال رفته بود در بابل توسط سرهنگ سیاسی رییس اداره تامینات بازداشت و تحویل زندان قصر شد.

سال ۱۳۱۳- فرمان برگزاری انتخابات دوره دهم مجلس شورای ملی صادر شد.

سال ۱۳۲۴- وزارت امور خارجه طی یادداشتی که به سفارت شوروی فرستاد متذکر شد که دخالت نیروهای ارتشی شوروی موجب شده است در استان‌های شمالی و کردستان وقایعی به وجود آید که موجبات ناامنی و اختلاف در امور شده است. در این نامه درخواست شد به مقامات نظامی شوروی دستور دهند که با آزادی عمل ارتش و قوای تامینه ایران در استان‌های شمالی موافقت نمایند.

سال ۱۳۳۶- انگلستان و کشورهای غربی به مساله الحاق بحرین به ایران به شدت اعتراض کردند و در رسانه‌های خود جنجال‌آفرینی کردند.

سال ۱۳۳۵- ایران بخشی از بازار مصرفی شیخ‌نشین‌های سواحل جنوبی خلیج فارس را به دست گرفت.

سال ۱۳۴۰- شرکت نفت ایران و پان‌امریکن در ۵ کیلومتری جزیره خارک به نفت رسیدند.

سال ۱۳۴۱- عده زیادی از مخالفین دولت در فارس دستگیر شدند.

سال ۱۳۴۳- بزرگ‌ترین کنفرانس بین‌المللی توسعه صنایع پتروشیمی با شرکت سیصد تن از کارشناسان و نمایندگان سی و دو کشور در هتل هیلتون تهران افتتاح شد.

سال ۱۳۴۳- ایران ۲۵ هزار تن ذرت از آمریکا خرید.

سال ۱۳۴۶- بارندگی شدید ارتباط اکثر شهرهای شمالی را با هم قطع کرد.

سال ۱۳۴۷- رهی معیری شاعر نامی ایران در سن ۵۷ سالگی بر اثر ابتلا به سرطان درگذشت.

سال ۱۳۴۸- رییس‌جمهور مجارستان وارد تهران شد.

سال ۱۳۵۲- عضویت چین در بازی‌های آسیایی مورد تصویب قرار گرفت.

سال ۱۳۵۳- وزیر صنایع فرانسه در راس هیاتی وارد تهران شد.

سال ۱۳۵۳- رییس شورای وزیران جمهوری دموکراتیک آلمان وارد تهران شد.

سال ۱۳۵۴- شورای دانشگاه به دکتر کمال‌الدین جناب، نصرالله فلسفی، دکتر حسین کشی‌افشار، دکتر محمدحسن گنجی و سیدمحمد عصار عنوان استاد ممتاز داد.

سال ۱۳۵۶- شاه پس از مدت‌ها مقاومت در مقابل کاهش بهای نفت سرانجام به کارتر قول داد که در تثبیت قیمت فعلی نفت اقدام کند.

سال ۱۳۵۷- هنری کیسینجر وزیر سابق امور خارجه آمریکا در پاسخ کارتر گفت که احتمال تشکیل یک دولت ائتلافی در ایران منطبق با واقعیت نیست.

سال ۱۳۵۷- یونایتدپرس اعلام کرد: تا به حال ۴ هزار آمریکایی خاک ایران را ترک کرده‌اند، ولی همچنان سی و هفت هزار آمریکایی دیگر در ایران باقی مانده‌اند.

سال ۱۳۵۷- درگیری نیروهای نظامی با تظاهرات‌کنندگان در سنندج و مریوان به خشونت کشیده شد.