تنها راه پایین آمدن قیمت گوشت، تعاونی شدن کشتارگاه‌ها است. سیدکاظم صمدی، رییس اتحادیه گوشت گوسفندی با اعلام این خبر گفت: طبق اطلاعات اتحادیه ۲۲کشتارگاه در سطح شهر تهران وجود دارد که از این تعداد تنها ۴-۵کشتارگاه صنعتی بوده و درخصوص کشتار سلیقه‌ای عمل می‌کنند.

وی افزود: کشتارگاه‌های فوق هر روز برای کشتار هر راس دام عوارض مختلفی مانند ۵۰۰تومان برای پوست دام، ۲۰۰تومان برای کله دام و... از کشتارها دریافت می‌کنند که خود مهم‌ترین عامل گرانی‌های اخیر گوشت شده است.

وی مبلغ هزارتومان حق واسطه بین چوبدار و فروشنده را از دیگر عوامل تاثیرگذار در قیمت گوشت دانست و اظهار داشت: بازار دام در دست افراد دلال و سودجو قرار گرفته که بازار دام را شیرین نگه می‌دارند و با یک تلفن به چوبدار می‌گویند که چه موقع دام را وارد بازار کند و این در حالی است که واحدهای صنفی ما که در روز ۵لاشه فروش داشتند امروز یک عدد لاشه هم نمی‌توانند بفروشند.

صمدی تشکیل شورای خرید گوسفند زنده را بهترین راه‌حل تعادل قیمت گوشت در بازار عنوان کرد و افزود: در حال حاضر نرخ توسط واسطه‌ها و چوبدار تعیین می‌شود و این در حالی است که باید از میدان دام با این وسعت که حدود ۴۰ تا ۵۰ میدان در سطح شهر است جلوگیری شود و همه در یکجا متمرکز شوند و صورت گیرد توسط افراد کارشناس و زیر نظر دامپزشک قیمت‌گذاری و به بازار عرضه شود.

وی ایام عید قربان،‌ محرم و سفر حج را بی‌تاثیر در قیمت گوشت ندانست و گفت: افزایش قیمت گوشت با اعلام خبر ارسال۲۰۰هزار راس گوسفند برای حجاج ایرانی به عربستان شروع شد و از آن زمان به بعد هفته‌ای ۱۰۰تومان افزایش قیمت گوشت گوسفند زنده را شاهد هستیم.

وی با تشکر از اقدام شبکه دامپزشکی برای عرضه دام بهداشتی در محله‌های مناسب تصریح کرد: ما خواستار ادامه این روند در سراسر کشور و به صورت دائم هستیم و این در حالی است که به دلیل دریافت عوارض کشتارگاه‌ها، کشتار دام به صورت قاچاق در باغ‌ها صورت می‌گیرد.

صمدی درباره نظارت اتحادیه بر کشتارگاه‌ها و واحدهای صنفی عرضه گوشت به مردم گفت: اتحادیه تا حدود توان خود در سطح شهر تهران بر واحدهای صنفی نظارت دارد ولی از نظر کشتارگاه‌ها اتحادیه هیچ نظارتی ندارد که امیدواریم به صورت قانونمند این نظارت به اتحادیه واگذار شود.