پارچه ملانژ: این پارچه بیشتر به خاطر اینکه از الیاف ترکیبی با طرح‌های مختلف تشکیل شده، نام ملانژ برای آن برگزیده شده است.

در پارچه ملانژ ۳۵درصد نخ پنبه و ۶۵درصد نرخ پلی‌استر به کار رفته است که به خاطر بیشتر بودن نخ مصنوعی در این پارچه به آن پارچه مصنوعی یا پارچه نایلونی نیز گفته می‌شود.
از پارچه ملانژ برای تهیه بلوز، پیراهن و به خصوص دامن زنانه استفاده می‌شود.
وجود الیاف پلی‌استر در این پارچه باعث درخشندگی و شفافیت رنگ‌های به کار رفته در پارچه می‌شود که این خاصیت بسیار مورد توجه خانم‌ها است.
پارچه وال: این پارچه هم برای تهیه لباس‌های زیر و هم برای تهیه پیراهن و دامن و چادر به کار می‌رود.
وال پارچه‌ای سبک و خنک در عین حال لطیف است. سطح زیردست این پارچه بسیار نرم است.
پارچه وال هم از نوع پارچه طبیعی (با درصد پنبه بیشتر) و هم از نوع پارچه مصنوعی(با درصد الیاف پلی‌استر بیشتر) در بازار وجود دارد.
نوعی از پارچه وال حالت توری شکل دارد که این لطافت پارچه را افزایش می‌دهد. خانم‌ها پارچه وال را اغلب برای تهیه لباس میهمانی انتخاب می‌کنند.
پارچه کودری: الیاف به کار رفته در پارچه کودری اغلب الیاف مصنوعی است. از این پارچه هم برای تهیه لباس میهمانی و هم برای تهیه چادر استفاده می‌شود.
پارچه تترون: فروشندگان پارچه می‌گویند پارچه تترون بیشتر از هر نوع پارچه دیگر مشتری دارد.
پارچه تترون دو نوع دارد. در نوع اول این پارچه درصد الیاف پنبه بیشتر است. از این نوع تترون در پیراهن‌های مردانه استفاده می‌شود.
تترون نوع اول خنک و جذاب عرق بدن است اما عیب بزرگ پارچه تترون نوع اول چروک‌پذیری آن است. این پارچه خیلی زود چروک می‌شود.
در تترون نوع دوم درصد الیاف مصنوعی بیشتر از الیاف پنبه است، این نوع از پارچه تترون برای تهیه پیراهن و چادر زنانه استفاده می‌شود. در تترون نوع دوم مدل‌های فانتزی بر روی پارچه زیاد دیده می‌شود.
پارچه ترگال: از پارچه ترگال برای دوخت لحاف، تشک و روبالشتی استفاده می‌شود.
پارچه ترگال ارزانتر از سایر پارچه‌ها است. این پارچه دارای رنگ‌های شاد با زمینه سفیدرنگ است.


نرخ انواع پارچه‌های نازک و تابستانی در بازار