ایسنا- معاون سازمان خصوصی‌سازی گفت: مجموعه عواملی مانند وضعیت بازار، بزرگ بودن شرکت و نیاز به نقدینگی ۶۰۰ میلیارد تومانی باعث به فروش نرفتن سهام بلوکی فولاد خوزستان شد.

محمود افضلی، درخصوص علت به فروش نرفتن بلوک ۵/۵۰ درصدی فولاد خوزستان برای دومین بار گفت: معمولا شرکت‌های بزرگ تعداد مشتریان کمتری دارند و تعداد معدودی می‌توانند این بلوک را خریداری کنند. وی با بیان اینکه شرکت فولاد خوزستان شرکت خوبی است و شرایط مطلوبی برای خرید دارد، در پاسخ به این سوال که چرا سازمان خصوصی‌سازی قبل از عرضه نسبت به بازاریابی سهم اقدام نمی‌کند، گفت: سازمان خصوصی‌سازی سعی می‌کند که بازاریابی کرده و خریدارانی را مدنظر قرار دهد، ولی دست سازمان خصوصی‌سازی در این خصوص زیاد باز نیست. وی توضیح داد: این درحالی است که در عرضه فولاد خوزستان یک صندوق سرمایه‌گذاری تمایل به خریداری بلوک ۵/۵۰ درصدی داشت و تا مرز سفارش پیش رفت اما در روز عرضه وارد نشد به این ترتیب برای فروش این شرکت تلاش کردیم ولی موفق به فروش نشدیم.

افضلی با بیان اینکه خریداری این سهم به نقدینگی

۶۰۰ میلیارد تومانی نیاز داشت، عنوان کرد: فولاد خوزستان شرکتی نیست که نگران عرضه آن باشیم؛ زیرا این شرکت یک شرکت بزرگ و سودآور است. این مقام مسوول در خصوص عاقبت بلوک ۵/۵۰ درصدی فولاد خوزستان گفت: هیات واگذاری باید تصمیم‌گیری کند که در مرحله بعدی این شرکت را به چه صورت و با چه میزانی و با چه روشی واگذار کند واین از اختیارات هیات واگذاری است. افضلی در مورد اینکه آیا در مرحله بعدی، این شرکت در ۲ بلوک واگذار می‌شود، گفت: هیات واگذاری در جلسه‌های آینده در این خصوص تصمیم‌گیری می‌کند. این در حالی است که بلوک‌بندی شرکت‌ها کار آسانی نیست و صدها متغیر مدنظر قرار می‌گیرد. این مسوول‌ سازمان خصوصی‌سازی در مورد تاثیر بدهی ۲۵۰ میلیون دلاری در به فروش نرفتن این شرکت گفت: وضعیت بدهی فولاد اکسین خوزستان مشخص است اما مجموعه عواملی مانند وضعیت بازار، بزرگ بودن شرکت و نیاز به نقدینگی ۶۰۰ میلیارد تومانی باعث به فروش نرفتن بلوک فولاد خوزستان شد. وی درخصوص قیمت‌گذاری این شرکت گفت: قیمت سه هزار تومانی تعیین شده با توجه به آخرین اطلاعات شرکت مناسب بود و هر قیمت جدیدی که تعیین شود نیز مناسب خواهد بود؛ زیرا این قیمت براساس اطلاعات و وضعیت شرکت است.