موج - به‌رغم پیش بینی عرضه سهام شرکت‌‌های بیمه آسیا، البرز و دانا به بورس در آبان ماه سال جاری، با سپری شدن آخرین روزهای سال، هنوز هیچ گونه اقدامی‌‌‌جهت این حضور در بازار صورت نگرفته است.

نادر صفاجو مدیر سرمایه‌‌گذاری و بودجه بیمه آسیا به پیش‌بینی‌‌های صورت گرفته برای ورود شرکت‌‌های بیمه‌‌ای به بورس در آینده‌‌ای نزدیک اشاره کرد. وی گفت: شرکت بیمه آسیا در راستای برنامه‌‌های پیش بینی شده در حال انجام آخرین اقدامات و برنامه‌ریزی‌‌ها برای ورود به بورس است.

بیمه آسیا پشت درب بورس

وی در خصوص تهیه آخرین مدارک، به ارائه صورت‌‌های مالی میاندوره‌‌ای این شرکت به بورس اشاره کرد.

صفاجو گفت: صورت‌‌های مالی بیمه آسیا در حال حسابرسی است.

دومین شرکت بیمه

صفاجو با اشاره به سرمایه ۴۵‌‌میلیارد و ۵۰۰‌‌میلیون تومانی بیمه آسیا، از این شرکت به عنوان بزرگترین شرکت بیمه‌‌ای بعد از بیمه ایران نام برد. وی با اشاره به شبکه نمایندگی این شرکت، اظهار داشت: این شرکت دارای بیش از هزار نمایندگی فعال در سطح کشور و ۱۰۰ شعبه است.

بازدهی بیمه آسیا

وی اظهار داشت: بیمه شخص ثالث طی سه سال اخیر فشارهای زیادی را در پرداخت خسارت به این شرکت بیمه‌‌ای وارد کرده است.مدیر سرمایه‌‌گذاری و بودجه بیمه آسیا تاکید کرد: اما با اصلاح پرتفوی بیمه ای، شرکت از وضعیت بازدهی بالاتری برخوردار خواهد شد.

دست‌‌های بیمه آسیا در بورس

وی با اشاره به لزوم سرمایه‌‌گذاری بخشی از ذخائر فنی این شرکت در بورس، گفت: بر اساس آیین نامه ۴۲، حدود ۳۰ درصد از ذخائر فنی بیمه آسیا باید در بورس سرمایه‌‌گذاری شود.

اصلاح پرتفوی

صفاجو در اعلام برنامه‌‌های این شرکت در بهینه کردن پرتفوی، هماهنگی با شبکه فروش، بازاریابی در رشته‌‌های مختلف بیمه، توسعه شبکه خدمات رسانی اشاره کرد.

سهامداران بیمه آسیا

وی درخصوص عرضه سهام بیمه آسیا و ترکیب سهامداری این شرکت بیمه‌‌ای گفت: ۲۰ درصد از سهام این شرکت به عنوان رد دیون به سازمان‌‌های تامین اجتماعی، بازنشستگی کشوری، تامین اجتماعی ارتش و صندوق ذخیره فرهنگیان واگذار شده است. مدیر سرمایه‌‌گذاری و بودجه بیمه آسیا ادامه داد: ۵۰ درصد از سهام این شرکت قابل عرضه در بورس است که این میزان با توجه به تصمیم مراجع ذی‌ربط تا ۷۰ درصد قابل افزایش است.