کارت امتیازی متوازن ابزاری برای افزایش منافع ذینفعان
موج- اجرای سیاستهای کلی اصل ۴۴ قانون اساسی، افزایش رقابتپذیری در ساختار سازمانهای مالی، رشد و توسعه صنایع داخلی و تحول گسترده در نیازمندیها و الزامات ذی نفعان و مشتریان باعث شده که بانکهای دولتی و خصوصی، شرکتهای سرمایهگذاری، شرکتهای بیمه و سایر موسسات خدمات مالی، استراتژیها، سیاستها و برنامههای عملیاتی متفاوتی را طراحی و تدوین کنند.
مشخص است که در این شرایط در نظر گرفتن رویکردی پویا و نظاممند برای تخصیص بهینه منابع و بودجه و بهبود مستمر عملکرد جهت ایجاد مزیت رقابتی و پیشبرد اهداف، الزامی است.
سیستم مدیریتی کارت امتیازی متوازن (Balanced Scorecard) موثرترین و کارآمدترین تکنیک حال حاضر دنیا در اجرای برنامه راهبردی، تحقق اهداف و مدیریت جامع عملکرد به شمار میرود که در راس رویکردهای موفق استقرار نظام جامع مدیریت و کسب مزیت رقابتی به حساب آمده و به سازمانها و نهادهای مالی کمک میکند با پیوند استراتژی به عملیات، مبنایی را برای تحقق اهداف عملکردی و ارتقای کیفیت خدمات به دست آورند. تاکید کارت امتیازی متوازن در ایجاد ارزش افزوده برای ذینفعان و کسب حداکثر رضایت سهامداران، به استقبال و گسترش روزافزون آن در صنعت خدمات مالی جلوه ویژهای بخشیده و دستاوردهای ارزش آفرینی در بانکها، شرکتهای سرمایهگذاری، بیمه، لیزینگ و موسسات خدمات مالی به یادگار گذاشته است.
ارسال نظر