برگزاری دوره آموزش جامع تحلیل تکنیکال
گروه بنگاههای اقتصادی: دوره آموزش جامع تحلیل تکنیکال C. T. A از ابتدای آذر توسط شرکت مشاور سرمایهگذاری آرمان آتی در روزهای جمعه هر هفته برگزار میشود. علیرضا مهدیپور در این خصوص اظهار کرد: دوره جامع شامل یک دوره مقدماتی و پنج سطح اصلی است که در ۸۴ساعت آموزشی، در روز های جمعه برگزار میشود.
وی ادامه داد: دوره مقدماتی پیش نیاز دوره اصلی بوده و مخصوص علاقهمندانی است که تاکنون در بازارهای سهام یا قراردادهای آتی سکه طلا تجربه معاملاتی نداشتهاند. در این دوره مفاهیم و ساز و کارهای بازارهای سهام و قراردادهای آتی سهام و سکه طلا آموزش داده میشود.
گروه بنگاههای اقتصادی: دوره آموزش جامع تحلیل تکنیکال C.T.A از ابتدای آذر توسط شرکت مشاور سرمایهگذاری آرمان آتی در روزهای جمعه هر هفته برگزار میشود. علیرضا مهدیپور در این خصوص اظهار کرد: دوره جامع شامل یک دوره مقدماتی و پنج سطح اصلی است که در ۸۴ساعت آموزشی، در روز های جمعه برگزار میشود.
وی ادامه داد: دوره مقدماتی پیش نیاز دوره اصلی بوده و مخصوص علاقهمندانی است که تاکنون در بازارهای سهام یا قراردادهای آتی سکه طلا تجربه معاملاتی نداشتهاند. در این دوره مفاهیم و ساز و کارهای بازارهای سهام و قراردادهای آتی سهام و سکه طلا آموزش داده میشود. در سطح اول اصول تحلیل تکنیکال به شیوهای کاملا کاربردی مورد بحث قرار میگیرد و عناصر پایه به تفصیل مورد بحث قرار میگیرند که عملا سنگ بنای سطوح بعدی به شمار میرود.
به گفته وی درسطح دوم هم ۳۷ استراتژی معاملاتی قرارداد آتی و ۱۶ استراتژی معاملاتی سهام مورد بحث قرار میگیرد. استراتژیهای معاملاتی به بررسی نقاط بهینه ورود و ارزیابی میزان ریسک هر معامله میپردازند. هدف از سطح سوم، تشخیص محیط معاملاتی براساس نظریه الیوت و تعیین هدف قیمتی محصولات مالی بوده و در این دوره کاربرد نرم افزار Advanced Get آموزش داده میشود.
این مدرس دورههای تخصصی هدف از سطح چهارم را تحلیل بازار براساس احساسات معاملهگران و درک روان شناسی بازار با بهرهگیری از نمودارهای شمعی، رنکو، کاگی و سه خط شکست اعلام کرد که در مدیریت ریسک و مدیریت بحران نقش اساسی ایفا میکند.
مهدیزاده درباره سطح پنجم با دو بخش هم توضیح داد: در بخش اول معاملهگران با سیستم معاملهگر منطقی بازارهای سرمایه ACD آشنا میشوند. این سیستم وضعیت محصول مالی را با توجه به عرضه و تقاضای موثر هر جلسه معاملاتی بررسی کرده و سطوحی را به عنوان نقطه بهینه ورود و سطوحی را جهت متوقف کردن ضرر پیشنهاد میدهد. به علاوه سطوح حمایت و مقاومت کوتاه مدت، میان مدت و بلندمدت محصولات را به روشنی به تصویر میکشد و دیدگاه معاملهگران بازار را در کوتاه مدت و میان مدت و بلندمدت درباره محصول مالی مشخص را نمایش میدهد.
وی ادامه داد: در بخش دوم ۲۰ سیستم معاملاتی براساس اصول مورد آموزش در پنج سطح CTA مورد بررسی قرار میگیرد و طی آن محیط معاملاتی، نقطه ورود، حدضرر، پیشبینی سود و در نهایت نقطه خروج انعطافپذیر را جهت مدیریت بحران در قالب این سیستمهای معاملاتی بیان میکند.
ارسال نظر