یک استاد دانشگاه تاکید کرد
بازار سرمایه نقطه آغاز اقتصاد مقاومتی است
مدرس مدیریت مالی دانشگاه تهران با تشریح ۱۰ کارکرد مهم بازار اوراق بهادار در تحقق اهداف سیاستهای کلی اقتصاد مقاومتی گفت: سهم بازار سرمایه در نظام مالی رایج دنیا همواره بیشتر است. به گزارش خبرگزاری فارس، سعید شیرزادی به تشریح اهداف مهم بازار سرمایه در جریان توسعه نظام اقتصادی کشور و نقش آن در تحقق سیاستهای کلی اقتصاد مقاومتی پرداخت و اظهار کرد: بستر عملیاتی و نقطه آغاز اجرای اقتصاد مقاومتی، بازار سرمایه است. وی با اشاره به اینکه در سیاستهای اقتصاد مقاومتی هدایت منابع مالی سرشار به سمت تولید و در نتیجه ایجاد اشتغال اشاره شده است، افزود: طبق روال رایج در دنیا توسعه اقتصادی و جهتدهی در بورس از طریق بازار سرمایه بهترین راه است.
مدرس مدیریت مالی دانشگاه تهران با تشریح ۱۰ کارکرد مهم بازار اوراق بهادار در تحقق اهداف سیاستهای کلی اقتصاد مقاومتی گفت: سهم بازار سرمایه در نظام مالی رایج دنیا همواره بیشتر است.
به گزارش خبرگزاری فارس، سعید شیرزادی به تشریح اهداف مهم بازار سرمایه در جریان توسعه نظام اقتصادی کشور و نقش آن در تحقق سیاستهای کلی اقتصاد مقاومتی پرداخت و اظهار کرد: بستر عملیاتی و نقطه آغاز اجرای اقتصاد مقاومتی، بازار سرمایه است.
وی با اشاره به اینکه در سیاستهای اقتصاد مقاومتی هدایت منابع مالی سرشار به سمت تولید و در نتیجه ایجاد اشتغال اشاره شده است، افزود: طبق روال رایج در دنیا توسعه اقتصادی و جهتدهی در بورس از طریق بازار سرمایه بهترین راه است.
شیرزادی گفت: به عبارت دیگر بازار سرمایه پل ارتباطی میان مراکز و بخش خصوصی با تامینکنندگان منابع مالی است و رکنی خواهد شد تا تولید و اشتغال را جهت بدهد.
مدرس مدیریت مالی دانشگاه تهران با تاکید بر اینکه اقتصاد مقاومتی منجر به شفافسازی نظام مالی میشود، تصریح کرد: یکی دیگر از اهداف اقتصاد مقاومتی رسیدن به سلامت اقتصادی بر شفافیت اطلاعات مالی است، بنابراین تقویت هرچه بیشتر بازار سرمایه موجب افزایش اطلاعات و تقویت شفافیت خواهد شد.
شیرزادی تاکید کرد: بنابر بیانات مقام معظم رهبری اقتصاد مقاومتی واکسیناسیون کردن اقتصاد است به طوری که اقتصاد آنقدر باید نسبت به بیرون و بحرانها ضریب ثبات خود را حفظ کند که آسیب نبیند؛ بازار سرمایه همان ضریب ثبات است.
وی با اشاره به دیگر کارکردهای بازار سرمایه در اقتصاد تاکید کرد: واگذاری بنگاههای اقتصادی به مردم مصداق کامل واکسینه کردن اقتصاد است، بنابراین اجرای کامل سیاستهای کلی اصل ۴۴ قانون اساسی در همین راستا تعیین شده است.
این کارشناس بازار سرمایه خاطرنشان کرد: یکی از دلایل ناراحتی مردم از افت شاخصهای بورس مالکیت آنان در شرکتها است که این اتفاق را نیز باید به فال نیک بگیریم و در راستای تقویت آن گام برداریم.
وی گفت: تا ۱۵ سال گذشته هیچکس از افت شاخص بورس ناراحت نمیشد، اما اکنون با توجه به گسترش مالکیت عمومی و درصد مالکیت بورس بیشتر نقشآفرینی مردم در اقتصاد، این نوسان با واکنش مردم مواجه میشود. شیرزادی همچنین مبارزه با فساد اقتصادی را از دیگر اهداف اقتصاد مقاومتی برشمرد و گفت: محلی که بتوان بر روی تمام قیمتها نظارت کرد میتواند مصداق جلوگیری از فساد اقتصادی شود؛ دراین خصوص بورس کالا بستری برای معاملات محصولات پتروشیمی و فولادی است که با قیمتهای عادلانهای عرضه و خریداری میشود.
ارسال نظر