در سال مالی ۸۶
فروش پارس سوئیچ ۸۰درصد افزایش مییابد
براساس اطلاعیه نظارت بر ناشران اوراق بهادار، پیشبینی عملکرد شرکت پارس سوئیچ برای سال مالی منتهی به ۲۹ اسفندماه ۸۶ در مقایسه با پیشبینی عملکرد سال مالی قبل به ترتیب فروش ۸۰درصد افزایش، بهای کالای فروش رفته ۹۴درصد افزایش، سود عملیاتی ۴۰درصد افزایش و سود پس از کسر مالیات ۳۷درصد افزایش نشان میدهد.
شرکت دلایل تغییرات در پیشبینی درآمد هرسهم را افزایش تنوع محصولات تولیدی و توسعه شبکههای برق و افزایش بهای تمام شده به دلیل افزایش دستمزد و قیمت مواداولیه اعلام کرده است.
براین اساس، درآمد حاصل از فروش شرکت در سالجاری بیش از ۵۰۴میلیارد ریال پیشبینی شده است.
بنابراین گزارش، «بسوئیچ» پیشبینی درآمد هرسهم برای سال مالی 86 با سرمایه 90میلیارد ریال را مبلغ 658ریال به طور خالص (پس از کسر مالیات) اعلام کرده است. همچنین شرکت اعلام کرد که هیاتمدیره در نظر دارد، توزیع حداقل 50درصد سود قابل تقسیم به مجمع عمومی عادی سالانه سال مالی 86 را پیشنهاد کند.
براساس این گزارش، شرکت پیشبینی درآمد هرسهم سال مالی ۸۵ را در خرداد، مرداد و آبانماه سال گذشته مبلغ ۵۶۳ریال و در آذرماه و بهمنماه سال گذشته مبلغ ۵۱۶ریال اعلام کرده است.
شرکت پارس سوئیچ اولین و بزرگترین تولیدکننده کلیدها و سکسیونرهای فشار قوی در ایران است.
این شرکت همچنین بزرگترین شرکت در نوع خود در خاورمیانه است که هم تجهیزات فشار قوی و هم تجهیزات فشار متوسط را به طور همزمان تولید میکند. شرکت
پارس سوئیچ در سال 1982 به همکاری شرکت آلستوم فرانسه تولید کلیدهای نیمه روغنی تیپ HL620 و سکسیونرهای SL6 با ولتاژ
۲۴ کیلوولت را آغاز کرد و در سال ۱۹۹۰ کلیدهای SL۶ با ولتاژ ۲۴ و ۳۶ کیلووات تا ۲۵۰۰ آمپر را در خط تولید خود قرار داد. در سال ۱۹۸۲ موافقتنامهای با ABB سوئد برای تولید کلیدهای فشار قوی HPL، EDF و سکسیونرهای NSA امضا کرده و نسبت به تولید آنها با آخرین تکنولوژی موجود دنیا اقدام نمود.
به طوری که در حال حاضر تمام رنجها و انواع کلیدها و سکسیونرهای فشار متوسط از 2/7 تا 36کیلوولت و کلیدهای فشار قوی از 5/72کیلوولت تا 420 کیلووات را در برنامه تولید خود دارد. تمام تولیدات پارس سوئیچ مطابق با استانداردهای IEC و با پیشرفتهترین تکنولوژی دنیا است.
با این وصف کلیدهای فشار قوی تولید کلیدهای فشار متوسط در انواع نیمه روغنی - گازی و خلاء، تولید سکسیونرهای فشار متوسط و سکسیونرهای فشار قوی، عمدهترین تولیدات «فسوئیچ» به شمار میروند.
ساتکاب با بیش از 47درصد مالکیت، سهامدار عمده پارس سوئیچ محسوب میشود. شرکت سرمایهگذاری صنعت و معدن نیز با دارا بودن بیش از 25درصد، شرکت سرمایهگذاری ایران و فرانسه با دارا بودن بیش از 12درصد، سرمایهگذاری آب و برق صبا با دارا بودن 5درصد، سرمایهگذاری نیرو با در اختیار داشتن بیش از 2درصد و سرمایهگذاری بوعلی با مالکیت بیش از یک درصد از سهام پارس سوئیچ، ترکیب سهامداران حقوقی شرکت را تشکیل میدهند.
سایر اشخاص حقیقی و حقوقی هم بیش از ۵درصد از سهام «فسوئیچ» را در اختیار دارند.
در سال 1380 به منظور توسعه و تعمیم مالکیت شرکت اقدامات اولیه برای پذیرش شرکت در سازمان بورس اوراق بهادار تهران انجام گرفت و شرکت به سهامی عام تبدیل شد.
در سال ۱۳۸۱ شرکت در سازمان بورس و اوراق بهادار تهران (تالار اصلی- تابلو فرعی) پذیرفته شد.
در سال 1382 بیشاز 4میلیون سهم شرکت به ارزش معاملاتی 30میلیارد ریال توسط سهامداران مختلف مورد خرید و فروش قرار گرفت.
در سال ۱۳۸۳ بیشاز ۶میلیون سهم شرکت در تالار بورس اوراق بهادار معامله شده و در سال مورد نظر سازمان بورس اوراق بهادار موافقت خود را نسبت به افزایش ۱۰۰درصدی سهام شرکت اعلام کرد.
در سال 1384 نیز بیش از 5میلیون سهم شرکت در تالار بورس اوراق بهادار معامله شد.
ارسال نظر