صندوقهای سرمایهگذاری همچنان از بازار سبقت میگیرند
کارشناس مدیریت نظارت بر نهادهای مالی با بیان این مطلب گفت: بازدهی متوسط بازار طی این مدت ۴۱/۱۳ درصد بود و ۲۵ صندوق سرمایهگذاری در سهام توانستند بازدهی بالاتر از بازدهی بازار به دست آورند.
ایمان مقدسیان افزود: در بین 4 صندوق سرمایهگذاری در سهام با اندازه بزرگ، صندوق سرمایهگذاری ممتاز در ماه و هفته پیش بیشترین بازده را به دست آورد. همچنین در دوره یک ساله منتهی به 15 فروردین، صندوق سرمایهگذاری پویا با 71/115 درصد بیشترین بازده را به خود اختصاص داده و پس از آن، صندوقهای سرمایهگذاری فارابی با 61/113 و پیشتاز با 3/106 درصد بیشترین بازدهها را در این دوره یک ساله داشتهاند.
وی افزود: از سوی دیگر بیشترین بازدهها به ترتیب متعلق به صندوقهای سرمایهگذاری کارگزاری بانک ملی، آگاه و پیشتاز بود. این سه صندوق سرمایهگذاری طی مدت فعالیت خود توانستهاند به ترتیب ۳۷۵، ۳۴۸ و ۳۲۲ درصد بازدهی کسب کنند. مقدسیان با اشاره به رشد ارزش صندوقهای سرمایهگذاری تاکید کرد: ارزش صندوقهای سرمایهگذاری تا ۱۵ فروردین به ۸۷۲۴ میلیارد ریال رسید که بیش از ۴۲۶۳ میلیارد ریال از این مقدار متعلق به صندوقهای سرمایهگذاری در سهام است.
وی افزود: بیشترین ارزش در بین صندوقهای سرمایهگذاری در سهام متعلق به صندوق سرمایهگذاری یکم ایرانیان است.
پس از این صندوق، صندوقهای سرمایهگذاری مهر ایرانیان و ممتاز بیشترین ارزش را از آن خود کردهاند.
مقدسیان همچنین با اشاره به اینکه تعداد سرمایهگذاران حقیقی صندوقهای سرمایهگذاری به بیش از 16640 نفر رسیده، گفت: در این میان بیشترین تعداد سرمایهگذار در صندوقهای سرمایهگذاری در سهام با اندازه کوچک در صندوق سرمایهگذاری عقیق و در صندوقهای سرمایهگذاری در سهام با اندازه بزرگ در صندوق ممتاز حضور دارند.
ارسال نظر