ارزش صندوقهای سرمایهگذاری از مرز ۶۵۰ میلیارد تومان فراتر رفت
«ایمان مقدسیان» گفت: در هفته منتهی به هشتم دیماه امسال، بازده صندوقهای سرمایهگذاری در سهام بین منفی ۰۲/۰ تا مثبت ۷۶/۵ درصد در نوسان بود. وی افزود: بازدهی متوسط بورس تهران در این هفته منفی ۴۸/۲ درصد بود و ۱۵ صندوق سرمایهگذاری در سهام توانستند بازدهی افزون بر بازدهی بازار کسب کنند. وی ادامه داد: صندوقهای سرمایهگذاری در سهام، ماه منتهی به هشتم دیماه ۸۹ را در حالی به پایان رساندند که طی این ماه بیشترین بازده آنها به ۷۶/۱۳ درصد رسید. وی اظهار داشت: بازدهی متوسط بازار طی این مدت ۱۲/۳ درصد بود و ۳۳ صندوق سرمایهگذاری در سهام توانستند بازدهی بالاتر از بازدهی بازار به دست آورند. وی در مورد عملکرد صندوقهای با اندازه بزرگ گفت: در بین ۴ صندوق سرمایهگذاری در سهام با اندازه بزرگ، صندوق سرمایهگذاری ممتاز در ماه و هفته گذشته بیشترین بازده را به دست آورد.
همچنین در دوره یک ساله منتهی به هشتم دیماه، صندوق سرمایهگذاری پویا با 43/88 درصد، بیشترین بازده را به خود اختصاص داد. وی افزود: پس از این صندوقها، صندوقهای سرمایهگذاری با پیشتاز 89/80 و آگاه با 36/80 درصد بیشترین بازدهها را در این دوره یک ساله داشتهاند.
«مقدسیان» در مورد بیشترین بازدهی صندوقها از ابتدا تاکنون گفت: تا تاریخ هشتم دیماه، بیشترین بازدهها به ترتیب متعلق به صندوقهای سرمایهگذاری کارگزاری بانک ملی، آگاه و سهم آشنا بود. این سه صندوق سرمایهگذاری طی مدت فعالیت خود توانستهاند به ترتیب ۲۶۰، ۲۲۷ و ۲۲۴ درصد بازدهی کسب کنند. وی ادامه داد: ارزش صندوقهای سرمایهگذاری تا تاریخ هشتم دیماه، ۶ هزار و ۶۳۸ میلیارد ریال بود که بیش از ۲ هزار و ۶۹۰ میلیارد ریال از این مقدار متعلق به صندوقهای سرمایهگذاری در سهام است. وی گفت: بیشترین ارزش در بین صندوقهای سرمایهگذاری در سهام متعلق به صندوق سرمایهگذاری یکم ایرانیان است. پس از این صندوق، صندوقهای سرمایهگذاری مهر ایرانیان و ممتاز بیشترین ارزش را از آن خود کردهاند.
وی در مورد ترکیب سرمایهگذاران صندوقها گفت: سرمایهگذاران حقیقی، 69 درصد واحدهای سرمایهگذاری صندوقها را به خود اختصاص دادهاند. در بین صندوقهای سرمایهگذاری، سرمایهگذاران حقیقی در صندوقهای سرمایهگذاری پارس، فیروزه و کارآفرین بیشترین درصد تملک را به خود اختصاص دادهاند.
ارسال نظر