خبر- همزمان با دیدار رییسجمهور بولیوی از تراکتورسازی ایران صورت گرفت
خرید یک هزار دستگاه تراکتور از ایران
کشور بولیوی یک هزار دستگاه تراکتور از گروه صنعتی تراکتورسازی ایران خریداری میکند. به گزارش روابط عمومی و امور بینالملل گروه صنعتی تراکتورسازی ایران، مدیرعامل این گروه صنعتی درباره مذاکرات صورت گرفته در این بازدید گفت: تا پایان سال ۲۰۱۱، یک هزار دستگاه تراکتور به بولیوی صادر میشود تا ضمن شناسایی نوع تراکتورهای مورد نیاز، قابلیت مزارع این کشور نیز مورد سنجش قرار گیرد.
مهندس ابوالفتح ابراهیمی افزود: بنا به درخواست او و مورالس بعد از مدت یاد شده در صورت نیاز به محصولات تراکتورسازی به میزان قابل توجه و شناسایی بازارهای مناسب، خط مونتاژ تراکتور با مشارکت دو کشور راهاندازی میشود تا علاوه بر تامین نیاز خود بولیوی نیاز کشورهایی نظیر پرو نیز از طریق این خط مونتاژ تامین شود.
ابراهیمی اضافه کرد: موافقت نامههای لازم برای مذاکرات اشاره شده با حضور نمایندگان وزارت صنایع ایران، وزیر اقتصاد و دارایی بولیوی و نماینده گروه صنعتی تراکتورسازی ایران در تبریز منعقد میشود.
وی افزود: براساس مذاکرات صورت گرفته، داخلی سازی تعدادی از قطعات تراکتور در کشور بولیوی، آموزش کارشناسان و دانشجویان مورد نیاز در حوزه ادوات کشاورزی در دانشگاه تراکتورسازی و راهاندازی نمایندگی خدمات پس از فروش در بولیوی در دستور کار طرفین
خواهد بود.
رییسجمهور بولیوی نیز در این مذاکرات که با حضور استاندار آذربایجان شرقی در گروه صنعتی تراکتورسازی ایران انجام شد با تاکید مکرر بر تداوم و افزایش مناسبات اقتصادی بین دو کشور بهخصوص در بخش صنعت اظهار کرد: امکانات موجود در مجموعه تراکتورسازی ایران میتواند تمام نیاز مزارع بولیوی به ادوات کشاورزی را تامین کند و با توجه به تجربه این کشور در استفاده از تولیدات کارخانه ونیران در ونزوئلا، محصولات این مجموعه مطابق با نیاز کشاورزان بولیویایی است.
از طرف دولت جمهوری اسلامی ایران در حدود ۲۵۰ میلیون دلار خط اعتبار برای مبادلات اقتصادی با بولیوی اختصاص داده شده است.
رشد ۵/۳ برابری تولید تراکتور
از سوی دیگر تولید تراکتور در گروه صنعتی تراکتورسازی ایران ۵/۳ برابر رشد داشته است.
مدیرعامل این گروه صنعتی با اعلام این خبر گفت: مقایسه آمار تولید در نیمه نخست امسال و سال گذشته رشد بیش از۵/۳ برابری معادل ۲۶۳ درصد را نشان میدهد.
مهندس ابوالفتح ابراهیمی افزود: در نیمه نخست امسال بیش از ۷ هزار و ۵۰۰ دستگاه انواع تراکتور در این مجموعه تولید شده که این تعداد تولید در مدت مشابه سال قبل کمتر از دو هزار و ۱۰۰ دستگاه بوده است.
وی با اشاره به برنامهریزی صورت گرفته برای تولید در گروه صنعتی تراکتورسازی ایران گفت: ۷۳ درصد از برنامه تولید پیشبینی شده در مجمع گروه تحقق یافته است.
ابراهیمی اضافه کرد: بیشترین تولید تراکتور در خطوط تولیدی گروه، مربوط به تراکتورسازی تبریز با بیش از ۷ هزار دستگاه است که از نظر رشد تولید نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۲۶۳ درصد رشد داشته است.
عضو هیات مدیره گروه صنعتی تراکتورسازی ایران درباره درصد تحقق برنامه پیشبینی شده برای تراکتورسازی تبریز نیز گفت: تحقق این بخش در تراکتورسازی تبریز ۷۴ درصد است.
ابراهیمی شرکتهای گروه را در داخل کشور که در تولید محصول تراکتور فعال هستند تراکتورسازی تبریز، کردستان و ارومیه عنوان کرد و گفت: در این مجموعهها بیش از ۱۲ نوع محصول عمده تولید میشود که شامل تراکتورهای MF۲۸۵،MF۳۹۹، ITM ۲۹۹، ITM۸۰۰ در دو نوع تک و دو دیفرانسیل، ITM۲۴۰ و تراکتورهای باغی در سه نوع است.
وی خاطرنشان کرد: براساس برنامهریزی صورت گرفته با همت کلیه کارکنان گروه صنعتی تراکتورسازی ایران امسال بیش از ۲۰ هزار دستگاه در مجموعه تولید میشود.
گروه صنعتی تراکتور سازی ایران دارای ۱۲ شرکت است که ۷ شرکت در تبریز و در خود تراکتورسازی مستقر بود و دو شرکت در سنندج و ارومیه و ۳ خط تولید نیز در کشورهای ونزوئلا، اوگاندا و تاجیکستان فعال هستند.
باید اضافه کرد که گروه تراکتورسازی ایران به عنوان یک شرکت هلدینگ، بزرگترین گروه تراکتورسازی کشور را تشکیل میدهد که نقش تاثیرگذاری در اشتغالزایی و رونق اقتصادی منطقه و کشور ایفا میکند.
ارسال نظر