گروه بورس- مجمع عمومی عادی سالانه شرکت تایدواتر با تقسیم ۳۰۰ ریال سود نقدی به ازای هر سهم موافقت کرد. مجمع سالانه تایدواتر خاورمیانه به ریاست محمد کاشانی به نمایندگی از سرمایه‌گذاری مهر اقتصاد ایرانیان و نظارت عباس آرگون، نماینده نگین ساحل رویال و قافله‌باشی نماینده تدبیرگران آتیه ایرانیان و حضور اکثریت سهامداران برگزار شد.

در این مجمع بهزاد اتابکی، مدیرعامل شرکت تایدواتر ضمن ارائه گزارش هیات مدیره شرکت در سال ۸۸ گفت: در سال ۸۸ درآمدهای حاصل از فروش تایدواتر به سه‌هزار و ۱۹۹ میلیارد و ۲۰۱میلیون ریال رسید که افزایش ۸درصدی این بخش در مقایسه با سال مالی قبل مربوط به افزایش حجم تخلیه و بارگیری است. این در حالی است که با اضافه شدن ترمینال ۲ کانتینری بهای تمام شده شرکت نیز ۲۰‌درصد افزایش یافته است. بر این اساس به دلیل عدم رشد درآمد نسبت به بهای تمام شده، سود ناخالص شرکت ۷۳درصد کاهش نشان می‌دهد.

اتابکی خاطرنشان کرد: این در حالی است که اخذ تسهیلات بانکی جهت خرید دارایی‌های ثابت برای انجام پروژه‌های شرکت موجب افزایش ۳۷۵‌درصدی هزینه‌های مالی تایدواتر شده است. وی در بخش دیگری از سخنان خود به افزایش ۶۹‌درصدی خالص درآمدهای متفرقه تایدواتر اشاره کرد و گفت: سود شرکت‌های تابعه تایدواتر طی سال مالی ۸۸ به ۷۰میلیارد و ۵۳۲میلیون ریال رسیده که ۶۹‌درصد افزایش نشان می‌دهد.

شرکت تایدواتر خاورمیانه در سال گذشته موفق به تخلیه و بارگیری ۳/۲‌میلیون TEU کانتینر در بندر شهید رجایی شد.

بر اساس آمار عملکرد سال ۸۸ شرکت تایدواتر، عملیات کانتینری این شرکت در بندر شهید رجایی با ۶/۱۶‌درصد افزایش نسبت به سال ۸۷ به دومیلیون و ۳۱۳هزار و ۷۸۰ TEU کانتینر رسید.

این گزارش حاکی است در بخش عملیات کالای جنرال‌کارگو نیز تایدواتر موفق شد در سال ۸۸، دومیلیون و ۵۳۵هزار تن انواع کالاهای عمومی و متفرقه را در بنادر امام (ره)، شهید رجایی و امیرآباد جابه‌جا کند که نسبت به سال قبل از آن ۸/۱۸‌درصد رشد نشان می‌دهد. همچنین تایدواتر خاورمیانه در سال ۸۸ موفق به تخلیه و بارگیری ۱۱میلیون و ۸۶۳هزار تن کالای فله در بنادر امام (ره)، بندر شهید رجایی و بندر امیرآباد شد.

گفتنی است در سال ۸۸ به ۱۲۶فروند کشتی خدمات کشتیرانی و به ۵‌هزار و ۸۴۱فروند کشتی نیز خدمات یدک‌کشی از سوی شرکت تایدواتر در بنادر شمال و جنوب کشور ارائه شد.

مهندس اتابکی پیگیری جهت تمدید و انعقاد قراردادهای امور بندری، کانتینر، فله، کارگو، ترانزیت در بنادر شهید رجایی، امام خمینی (ره)، امیرآباد، تکمیل شبکه توزیع کانتینرهای ترانشیپی در منطقه خلیج‌فارس و دریای عمان، توسعه فعالیت‌های ترانزیت داخلی و خارجی و حضور در سایر ترمینال‌های کانتینری و مراکز صنعتی کشور، انجام اقدامات مقتضی در خصوص پروژه سالویج اعم از تامین تجهیزات، مشارکت با شرکت‌های خارجی و داخلی و انجام عملیات خارج‌سازی شناورهای مغروق، برنامه‌ریزی در خصوص استفاده از وام‌های کم بهره جهت توسعه فعالیت‌ها، قراردادها و سرمایه‌گذاری‌ها و برنامه‌ریزی به منظور امکان حضور موثرتر در بازار سرمایه را از اهداف مهم شرکت تایدواتر در سال ۸۹ عنوان کرد.

در ادامه مجمع ضمن تصویب صورت‌های مالی به تصمیم‌گیری در خصوص تقسیم سود پرداخته شد. در این باره محمد کاشانی، رییس مجمع با اشاره به اینکه پیشنهاد هیات مدیره تقسیم ۲۵۰ ریال سود است، گفت: سود قابل تقسیم شرکت ۳۱ تومان است، در همین حال برای توجه بیشتر به سهامداران حقیقی شرکت در نظر داریم بالاترین رقمی را که در توان شرکت است میان سهامداران تقسیم کنیم تا کارکنان شرکت که سهامداران اصلی تایدواتر هستند با رضایتمندی بیشتری در بنادر فعالیت کنند.

بر این اساس تقسیم سود ۳۰ تومانی به ازای هر سهم در مجمع تصویب شد.

همچنین کاشانی در خصوص زمان اجرای افزایش سرمایه تایدواتر گفت: در جلسه دوم مرداد ماه افزایش سرمایه شرکت را نهایی می‌کنیم. به این ترتیب سرمایه‌ تایدواتر با ۱۹۱‌درصد افزایش از ۲۱۶میلیون سهم به ۶۲۸‌میلیون سهم خواهد رسید. کاشانی در همین حال خاطرنشان کرد: تلاش مدیران شرکت نیز در بودجه امسال با توجه به افزایش سرمایه تایدواتر باید درجهت افزایش سه برابری سود شود.

وی افزود: در افزایش سرمایه تایدواتر ۱۲۰ تومان از طریق مطالبات سهامداران در سال ۸۷، ۵۰ تومان از محل سود انباشته و ۲۱ تومان از محل سود سال ۸۸ تامین می‌شود.

بنابراین سهامدارانی که در افزایش سرمایه تایدواتر مشارکت کنند ۹ تومان از سود امسال شرکت طلب خواهند داشت.

همچنین در ادامه حق حضور اعضای غیرموظف هیات مدیره ۴۵۰ هزار تومان تعیین شد. رقم پاداش هیات مدیره نیز از ۷۰میلیون تومان به ۲۵میلیون تومان کاهش یافت. این در حالی است که پیش‌بینی سود هر سهم سال ۸۹ شرکت تایدواتر بر اساس سرمایه جدید در حدود ۱۶۴ریال از سوی مدیرمالی شرکت اعلام شد.