افزایش در پیش‌بینی زیان صدرا
گروه بورس- پیش‌بینی زیان صدرا افزایش یافت. به گزارش بورس و اوراق بهادار صنعتی دریایی ایران، پیش‌بینی زیان سال 88 را برای هر سهم 187ریال اعلام کرده است.

این زیان اول اردیبهشت ماه امسال ۱۲۵ریال و ۱۰تیر ماه امسال ۱۸۴ریال پیش‌بینی شده بود.
شرکت دلایل تغییر اخیر را تغییرات در ارزش پیمان و بهای تمام شده برآوردی بابت تغییر در الحاقیه‌ها و شرایط قراردادها اعلام کرده است.
صدرا در سه ماه اول امسال توانست با کسب ۲۳ریال زیان برای هر سهم ۱۲درصد پیش‌بینی خود را محقق کند.
بنابراین گزارش، صنعتی دریایی ایران فروش و درآمد ارائه خدمات سال 88 را دوهزار و 81میلیارد ریال پیش‌بینی کرده که سه ماهه با کسب 271میلیارد ریال 13درصد آن را به تحقق رسانده است.
همچنین شرکت از ۲۵۲میلیارد ریال سود ناخالص ۵۲میلیارد و ۹۳۷میلیون ریال آن را سه ماهه محقق ساخت.
پیش‌بینی سود عملیاتی شرکت 5/115میلیاردریال اعلام شده که شرکت با کنار گذاشتن 36میلیارد و 985میلیون ریال آن سه ماهه 32درصد این پیش‌بینی را پوشش داد.
شرکت همچنین زیان پس از کسر مالیات امسال را ۲۸۰میلیارد ریال پیش‌بینی کرد که سه ماهه با تحقق ۳۴میلیارد ریال ۱۲درصد پیش‌بینی خود را پوشش داد. شرکت پیش‌بینی عملکرد سال ۸۸ را در مقایسه با عملکرد واقعی سال مالی قبل به ترتیب با ۲۵۸درصد افزایش فروش، ۵۰درصد افزایش بهای تمام شده کالای فروش رفته، ۱۲۶درصد افزایش سود عملیاتی و ۶۱درصد کاهش سود پس از کسر مالیات اعلام کرده است. بنابراین گزارش؛ مدیرعامل شرکت صنعتی دریایی ایران در نامه‌ای به اداره نظارت بر ناشران بورس یادآور شده که با توجه به مشکلات عدیده‌ای که در گذشته برای شرکت صدرا به وجود آمده و به منظور استفاده بهینه از این ظرفیت ملی به طور طبیعی با قائل شدن اولویت‌بندی برای برطرف کردن مشکلات اقداماتی در دستور کار هیات‌مدیره و مدیرعامل شرکت قرار گرفته است. بر این اساس، پیگیری‌های مستمر و گسترده برای کم کردن فشار مالی روی شرکت و متوقف کردن پیگیری‌های قضایی طلب‌کاران از طریق گرفتن مجوزهای لازم، مذاکره و توافق با آنان و تامین مالی از طریق وصول مطالبات از برنامه‌های اعلام شده است.
همچنین اصلاح ساختارهای درونی شرکت برای ایجاد پویایی و چابکی سازمانی به گونه‌ای که اجرای پروژه‌های آتی به هنگام، با کیفیت مناسب و اقتصادی میسر ‌شود، تلاش و پیگیری برای اتمام هر چه سریع‌تر پروژه‌های در دست اجرا رو به اتمام، تعیین تکلیف پروژه‌های راکد و متوقف شرکت، ظرفیت‌سازی‌های جدید برای افزایش توان کاری و اجرایی، تلاش مستمر برای گرفتن پروژه‌های جدید به گونه‌ای که تمام ظرفیت‌ها و توانمندی‌های شرکت به کار گرفته شود نیز از دیگر برنامه‌های شرکت است.