نوبت دوم مجمع عمومی عادی سالانه شرکت فارسیت دورود (سهامی عام) با استقبال سهامداران حقیقی و حقوقی شرکت صبح روز سوم مردادماه در تهران برگزار شد.

به گزارش خبرنگار ما، در مجمع «سفارود» که به ریاست نصرت‌ا... توکل و نظارت نادر گودرزی و سهراب اسماعیلی برگزار شد، مهندس مجید خاموردی مدیرعامل شرکت در مقام منشی مجمع به قرائت گزارش هیات‌مدیره پرداخت و از آخرین تحولات رخ داده در این شرکت بورسی سخن گفت. قرائت گزارش هیات‌مدیره از سوی مدیرعامل که از عملکرد مناسب شرکت و افزایش سودآوری آن به‌رغم وقوع بحران اقتصاد جهانی حکایت داشت، با تشویق جامعه سهامداری مواجه شد. فارسیت دورود در حالی در سال 87 به سود 420ریالی هر سهم دست می‌یابد که بسیاری از واحدهای تولیدی مشابه با مشکلاتی از قبیل کاهش قابل توجه سود و حتی شناسایی زیان به دلیل وقوع بحران اقتصاد جهانی مواجه شده‌اند.مدیرعامل شرکت در اظهارات خود از بهره‌برداری از طرح توسعه لوله‌های کامپوزیتی «GRP» خبر داد، اتفاقی که حاشیه سود شرکت را افزایش داده و یکی از گام‌های اساسی شرکت برای ورود به تکنولوژی برتر محسوب می‌شود.این طرح با مشارکت طرف خارجی و فارسیت دورود احتمالا اوایل نیمه دوم سال جاری به بهر‌ه‌برداری خواهد رسید. به نظر می‌رسد، یکی از دلایل توجه بازار سرمایه به سهام این شرکت بورسی نیز بهره‌برداری از این طرح است که می‌تواند «سفارود» را از دیگر شرکت‌های همکار متمایز کند.پس از قرائت گزارش هیات‌مدیره، حسابرس شرکت به قرائت گزارش خود پرداخت که عدم وجود بند حسابرسی غیرشفاف و مبهم تحسین سهامداران را برانگیخت و موجب شد که سهامداران شرکت از این بابت از هیات‌مدیره و مدیرعامل تشکر و قدردانی کنند.مجمع فارسیت دورود پس از استماع گزارش هیات‌مدیره و حسابرس قانونی، صورت‌های مالی و ترازنامه شرکت برای سال مالی منتهی به پایان اسفند 87 را مورد تصویب قرار دادند، ضمن این که مجمع با درنظر گرفتن منافع سهامداران جزء سود نقدی 340ریالی توزیع کرد.فارسیت دورود یکی از مردمی‌ترین شرکت‌های بورس محسوب می‌شود به طوری که بیش از 65درصد از سهام آن در اختیار اشخاص حقیقی یا حقوقی‌های زیر یک درصد است.اما این موضوع باعث نشده که به دلیل کثرت سهامداران، شرکت پاسخگوی جامعه سهامداری نباشد، بلکه واحدی ویژه امور سهام با چند پرسنل از سال 86 ایجاد شده و این واحد پاسخگوی هرگونه پرسش و همچنین انجام امور سهامداران است.همه این اتفاقات در کنار عملکرد بسیار خوب شرکت موجب شد تا سهامداران فارسیت دورود در پایان جلسه بار دیگر هیات‌مدیره و مدیرعامل و تمام کارکنان فارسیت را به دلیل این عملکرد مناسب با تشویق مورد تقدیر قرار دهند.
تاریخچه فعالیت
شرکت در تاریخ 11/9/77 تحت شماره 408 و با نام شرکت‌ «سهامی خاص» کارخانه فارسیت دورود در اداره ثبت شرکت‌ها و مالکیت صنعتی شهرستان دورود به ثبت رسیده است. به موجب صورت جلسه مجمع عمومی فوق‌العاده مورخه 25/6/81 به سهامی عام تبدیل و در تاریخ 28/7/82 در سازمان بورس اوراق بهادار تهران پذیرفته شده است. مرکز اصلی شرکت و کارخانه آن در شهرستان دورود واقع است.
فعالیت اصلی شرکت
فعالیت اصلی شرکت طبق ماده 2 اساسنامه عبارت است از: تولید انواع مصالح ساختمانی، محصولات بتنی و محصولات آزبستی می‌باشد. به موجب پروانه بهره‌برداری شماره 6004-14/12/78 که توسط اداره کل صنایع استان لرستان صادر شده، بهره‌برداری از کارخانه شرکت با ظرفیت 200تن لوله، 175تن ورق، 6/9تن لوله چهارگوش، 6/21تن محصولات لاستیکی و 1 تن تیزه آغاز شده است.