دارندگان 86درصد سهام شرکت سیمان غرب(سهامی عام) ساعت 16 روز چهارشنبه 20/3/88در محل هتل سیمرغ مجمع عمومی عادی سالانه شرکت را جهت رسیدگی به صورت‌های مالی به عملکرد شرکت در سال مالی منتهی به 30/12/88 تشکیل دادند.

به گزارش خبرنگار ما، ابتدا آقایان توکل به نمایندگی از سیمان فارس و خوزستان به عنوان رییس، نامداری و مشتری‌دوست به عنوان ناظرین و آقای آزرده‌دست به عنوان دبیر، هیات‌رییسه مجمع عمومی را تشکیل دادند. مجمع عمومی پس از استماع گزارش هیات‌مدیره که توسط آقای مهندس میرزایی، مدیرعامل شرکت قرائت شد و اظهارنظر بازرس قانونی به شرح زیر اتخاذ تصمیم کرد.
1 - صورت‌های مالی به شرح پیشنهادی هیات‌مدیره تصویب شد. 2- برای هر سهم مبلغ 120ریال سود تخصیص یافت. 3- موسسه حسابرسی آریان فراز به عنوان بازرس قانونی و روزنامه اطلاعات و اقتصاد پویا تواما یا به تنهایی به عنوان روزنامه کثیرالانتشار شرکت در سال مالی جاری انتخاب شدند.
تاریخچه
شرکت صنایع سیمان غرب(سهامی عام) در تاریخ 24 مرداد ماه 1353 تحت شماره 437 در اداره ثبت شرکت‌ها و مالکیت صنعتی کرمانشاه به ثبت رسید. شرکت در تاریخ 13/3/1358 مشمول بند (ج) قانون حفاظت و توسعه صنایع ایران شناخته و از تاریخ 2/4/1359 هیات‌مدیره منتخب سازمان ملی ایران اداره امور آن را به عهده گرفت. در اجرای رای مورخ 4/9/1364 صادره از سوی هیات‌مدیره پنج نفره موضع ماده (2) متمم قانون حفاظت و توسعه صنایع ایران مطالبات بانک‌ها در ابتدای سال 85 به سرمایه تبدیل و از تاریخ 24/2/1365 اداره امور شرکت توسط هیات‌مدیره منتخب سهامداران (بانک صنعت و معدن) صورت پذیرفت. متعاقبا با عنایت به آگهی واگذاری سهام بانک صنعت و معدن مبنی بر واگذاری 6325010 سهم متعلقه (حدودا 81/64درصد از کل سهام شرکت)، پیشنهادهای واصله در مورخ 23/11/1373 مفتوح و در نتیجه شرکت سیمان فارس و خوزستان با توجه به توافقنامه شماره 977/مسا مورخ 18/11/1373 موفق به خرید سهام مزبور و از تاریخ 23/11/1373 اداره امور شرکت توسط هیات‌مدیره منتخب در تاریخ 21/8/1373 موفق به خرید سهام مزبور و از تاریخ 23/11/1373 اداره امور شرکت توسط هیات‌مدیره منتخب در تاریخ 21/8/1374 سهام شرکت صنایع سیمان غرب در بورس اوراق بهادار تهران پذیرفته شد. شرکت جزو واحدهای تجاری اصلی گروه شرکت‌ سهامی عام سیمان فارس و خوزستان می‌باشد. دفتر مرکزی شرکت در تهران، انتهای خیابان سید جمال‌الدین اسدآبادی (یوسف‌آباد)، نبش خیابان 72، شماره 522، طبقه سوم، کارخانه در کیلومتر 15 جاده کرمانشاه/ همدان واقع است.
پروژه افزایش ظرفیت
پروژه بهینه‌سازی و افزایش ظرفیت شرکت (از مبلغ 2000 تن به 4000 تن در روز) با هدف افزایش توان تولید و جذب بازارهای داخل و خارج و بازسازی خط تولید موجود از اسفند ماه 1381 با اقدامات اولیه گشایش اعتبارات اسنادی و با استفاده از تسهیلات صندوق ذخیره‌ارزی و تسهیلات ریالی و آورده سهامداران و منابع داخلی شروع گردید. پروژه در اردیبهشت ماه 1387 افتتاح رسمی گردیده و پس از آن طی دوران آزمایشی (از اردیبهشت ماه الی مرداد ماه 1387) در شهریور ماه 1387 تولید در وضعیت ظرفیت مناسب قرار گرفت. بهای تمام شده پروژه به مبلغ 832/079/1میلیون ریال می‌باشد. با اجرای پروژه افزایش ظرفیت، ظرفیت تولیدی دپارتمان‌ها به شرح زیر افزایش یافت.
۱ - سنگ‌شکن از ۶۰۰۰ تن در ساعت به ۱۲۰۰ تن در ساعت. ۲- سالن مواد خام از ۱۸۰۰۰ * ۲تن به ۲۵۰۰۰*۲ تن. ۳- آسیاب مواد خام از ۱۷۵ تن در ساعت به ۷۵۳ تن در ساعت. ۴- با اضافه نمودن یک سیلوی مواد خام ظرفیت سیلوها از ۱۲۰۰۰ تن به ۲۷۰۰۰ تن افزایش یافته است. ۵- با اضافه نمودن پیش گرمکن و کلساینر جدید ظرفیت پیش گرمکن از ۲۰۰۰ تن به ۴۰۰۰ تن افزایش یافته است. ۶- ظرفیت کوره از ۲۰۰۰ تن به ۴۰۰۰ تن در روز افزایش یافته است (به این منظور تعویض کامل بنده کوره و سیستم درایو آن انجام گردیده). ۷- تعویض کامل کولر جهت افزایش ظرفیت از ۲۰۰۰ تن در روز به ۴۰۰۰ تن در روز. ۸- احداث دو سیلوی بتنی جدید کلینکر ۲۵۰۰۰*۲ تن که مجموعا ظرفیت سیلوها به ۱۰۰هزار تن رسیده است. ۹- با احداث یک دستگاه آسیاب سیمان جدید با ظرفیت ۱۳۰ تن در ساعت ظرفیت آسیاب‌ها به ۲۴۰ تن در ساعت رسیده است. ۱۰- جایگزینی دو دستگاه پکرده شیره در بارگیر خانه.
ضمنا در بخش‌های باقیمانده از خط قدیم فعالیت‌های زیر انجام گرفته است.
۱ - بازسازی و بهینه‌نمودن الکترو فیلتر مواد خام، آسیاب مواد خام، آسیاب سیمان. ۲- اضافه نمودن تجهیزات پست برق اصلی شامل دو دستگاه ترانس MVAا۱۵مگاوات، فیوزهای ۶۳ کیلوولت. ۳- پست‌های فرعی برق شامل شش دستگاه ترانس‌های توزیع KVAا۲۰۰۰ و تابلوهای MCC و افزایش دیماند برق ۵/۱۲ مگاوات به تعویض خطوط لوله تاسیساتی حدود ۹ کیلومتر و کابل‌کشی خط تولید حدود ۳۹۰ کیلومتر. ۴- پس از طی دوران بهره‌برداری و تولید آزمایشی و رفع مسائل فنی و تولیدی، کارخانه به تولید در حد ظرفیت اسمی (۴۰۰۰ تن) در روز دسترسی پیدا کرد.