رییس سازمان خصوصیسازی اعلام کرد:
بازاریابی بینالمللی واگذاری بلوکی شرکتهای بزرگ
فارس- رییس سازمان خصوصیسازی از تصویب ۱۷ آئیننامه قانون اصل ۴۴ و برنامه واگذاری ۱۱ شرکت در آذرماه خبر داد.
غلامرضا حیدری کرد زنگنه از بازاریابی بینالمللی برای واگذاری بلوکی سهام چند شرکت بزرگ، تصویب هیات واگذاری در خصوص پرداخت سود سالانه فولاد خوزستان به خریدار بلوک ۵/۳۰ درصدی، تصویب ۱۷ آئین نامه قانونی سیاستهای اجرایی اصل ۴۴ و واگذاری ۱۱ شرکت در آذرماه خبر داد.
بازاریابی بینالمللی برای شرکتهای بزرگ
وی گفت: برای واگذاری بلوکی سهام چند شرکت بزرگ، سازمان خصوصیسازی آغاز به فعالیتهایی برای بازاریابی بینالمللی کرده که تا چند وقت دیگر نتیجه برخی مذاکرات اعلام خواهد شد.
وی ادامه داد: اسامی شرکتهای قابل واگذاری و همچنین سرمایهگذارانی که با آنها مذاکراتی شده بعد از پخته شدن مذاکرات اولیه و نتایج اعلام خواهد شد.
معاون وزیر اقتصاد در رابطه با آخرین وضعیت آییننامههای مربوط به قانون سیاستهای اجرایی اصل ۴۴ نیز خاطرنشان کرد: ۱۷ آییننامه به سازمان خصوصیسازی مربوط بوده که تمام این آییننامهها تهیه و به وزارت اقتصاد ارائه شد.
کرد زنگنه ادامه داد: به جز ۵ - ۶ آیین نامه که مربوط به حوزههای خارج از وزارت اقتصاد است، باقی آئین نامهها توسط وزارت اقتصاد تهیه میشود که تعداد کمی از آنها باقی مانده است.
مصوبه هیات واگذاری درخصوص سود سالانه فولاد خوزستان
وی درباره نتیجه جلسه واگذاری درباره تعیین تکلیف سود سالانه فولاد خوزستان به خریدار بلوک ۵/۳۰درصدی آن تصریح کرد: براساس مستندات و مدارک موجود، هیات واگذاری تصویب کرد تا سود سالانه ۴۴ میلیارد تومانی فولاد خوزستان باید به خریدار آن برسد و در این رابطه ایمیدرو باید همکاریهای لازم را داشته باشد.
وی ادامه داد: در رابطه با دیگر مشکلات خریدار بلوک مدیریتی فولاد خوزستان نیز ظرف چند روز آینده اقداماتی انجام خواهد شد.
واگذاری ۱۱ شرکت در آذرماه
کرد زنگنه در آخرین بخش از اظهارات خود اظهار داشت: براساس آخرین مصوبات هیات واگذاری، ۱۱ شرکت دولتی و نیمه خصوصی به دو صورت مزایده و بورس واگذار خواهند شد.
وی گفت: بر این اساس، ۵/۲درصد از سیمان سپاهان و ۷/۸درصد از سهام پمپسازی ایران از طریق بورس واگذار میشوند که زمان این دو واگذاری ۲۴ و ۲۵ آذر ماه تعیین شده است.
رییس سازمان خصوصیسازی ادامه داد: از سوی دیگر ۴۹درصد از سه شرکت بهرهبرداری از شبکههای آبیاری زرین رود و وحدت و مدیریت تولید و بهرهبرداری سد نیروگاه کرخه و همچنین ۱۰۰درصد از سهام توسعه پتروایران، ۴۸درصد شرکت مطالعاتی طرحهای جامع فلزات و ۶/۲۵درصد از سهام روغن نباتی شیراز به صورت مزایده به فروش خواهند رسید.
کرد زنگنه افزود: این در حالی است که ۶/۳۴درصد از سهام تکنیکال، ۸/۱۵درصد از تهران نیرو و ۲/۹۲ درصد از سهام زیاران به دلیل عدم پرداخت اقساط واگذار خواهند شد.
به گفته رییس سازمان خصوصیسازی مزایده این دسته از شرکتها در ۲۴ آذر ماه برگزار خواهد شد.
جایزه صادراتی از فروش سهام فولاد مبارکه
درهمین حال به گزارش فارس هیات وزیران به وزارت بازرگانی اجازه داد، نسبت به فروش تدریجی باقیمانده سهام فولاد مبارکه موضوع تصویب نامه شماره ۶۳/ت۳۹۴۸۵ ه مورخ ۵/۱/۱۳۸۷ از طریق کارگزار معرفی شده از سوی سازمان بورس اقدام کند.
براساس این مصوبه، وجوه حاصل از فروش سهام فولاد مبارکه به حساب سازمان توسعه تجارت ایران واریز و آن سازمان نسبت به پرداخت جوایز و مشوقهای صادراتی صادرکنندگان به صورت نقدی اقدام خواهد نمود.
بررسی میزان کسراقساط دولت از سود سهام عدالت
همچنین در حالی که مدیرعامل کارگزاری سهام عدالت اعلام کرده بود که امسال دولت از دریافت قسط خود صرفنظر کرده و مبلغی بابت قسط بدهی از مشمولان سهام عدالت کسر نمیشود و همه دهکها کل سود سهام عدالت را دریافت میکنند، ولی رییس سازمان خصوصی سازی از بررسی میزان کسر اقساط دولت از سود سهام عدالت خبر داد و گفت: این سازمان در حال بررسی میزان کسر اقساط دولت از سود سهام عدالت مشمولان بوده و در حال حاضر اقساط دولت از سود سهام عدالت کسر میشود. غلامرضا حیدری کرد زنگنه، رییس سازمان خصوصیسازی، در گفتوگو با ایسنا، از امضای قرارداد توزیع سود سهام عدالت با بانکها خبر داد و گفت: در حال حاضر قرارداد توزیع سود ۱۸۰۰میلیارد تومانی سهام عدالت بین پنج بانک سپه، تجارت، صادرات، کشاورزی و پستبانک امضا شده است و این هفته نحوه کسر اقساط دولت و نیز میزان پرداخت سود به دهکها مشخص میشود.
وی با بیان اینکه اقساط دولت از کل سود سهام عدالت کسر میشود، اظهار کرد: میزان پرداخت سود شرکتها مشخص شده و در حال حاضر کسر اقساط دولت از سود سهام عدالت در حال بررسی است و حداکثر تا این هفته مبلغ قسط توزیع سود مشخص میشود.
وی خاطرنشان کرد: همچنین این موضوع در دست بررسی است که آیا به همه دهکها اقساط مساوی پرداخت شود یا نه؛ زیرا در حال حاضر این بحث مطرح است که دو دهکی که از تخفیف برخوردارند (اول و دوم) مبلغ بیشتری به آنها پرداخت شود.
کارگزاری سهام عدالت در سال گذشته ۱۰۰میلیارد تومان بابت بدهی سود سهام عدالت به دولت قسط پرداخت کرده است.
ارسال نظر