مدیرعامل «وسدید»:
گروه صنعتی سدید یک میلیارد یورو سفارش تولید گرفت
گروه بورس - مدیرعامل گروه صنعتی سدید گفت: پیشبینیهای سال ۸۷ را محقق خواهیم کرد. محمد مهدی طوفانینژاد در پاسخ به سوال خبرنگار ما مبنیبر اینکه چرا شرکت در نیمه اول امسال نتوانسته درآمد حاصل از فروش و سود ناخالص خود را پوشش دهد؟ افزود: شرکت گاز طی این مدت در پرداخت مطالبات ما دچار مشکل بود.
وی ادامه داد: بهرغم اینکه ما قرارداد بسته بودیم و جنس را تحویل داده بودیم و باید در مقابل آن پول دریافت میکردیم اما به دلیل مشکلات کارفرما یعنی شرکت گاز در زمینه فاینانس، ما نیز با مشکل مواجه شدیم.
طوفانینژاد با اشاره به اینکه عمده طلب شرکت در نیمه اول سال از طریق LC داخلی وصول شد، اضافه کرد: با وجود اینکه تا قبل از این نتوانسته بودیم از ظرفیتهای تولیدی خود به طور کامل استفاده کنیم اما پس از وصول مطالبات، ورق موردنیاز را حتی برای ۴ماه ابتدایی سال آینده تامین کردیم.
به گفته وی، در حال حاضر کارخانه تهران در دو نوبت ۲۴ساعته و کارخانه ماهشهر در دو نوبت ۱۰ساعته مشغول به کار هستند.
طوفانینژاد در جمع خبرنگاران گفت: گروه صنعتی سدید و شرکتهای لولهسازان هماکنون بیش از یک میلیارد یورو سفارش کار در دست اجرا دارند.
وی افزود: شرکتهای تحت پوشش این گروه از ابتدای سال جاری تاکنون در مناقصههای بینالمللی و داخلی به میزان یک میلیارد و ۱۵۹میلیون یورو سفارش تولید و پیمانکاری دریافت کردهاند. به گفته وی بالغ بر ۳۵۰میلیون یورو از این رقم قراردادهای پروژهای در دست اجرا است و ۸۰۹ میلیون یورو مربوط به قراردادهای تولید لولههای قطور انتقال گاز است.
طوفانینژاد ادامه داد: فروش تحقق یافته شش ماه اول سال جاری گروه صنعتی سدید دو هزار و ۲۵۰ میلیارد ریال بوده که پیشبینی میشود این رقم در شش ماه دوم امسال به ۳هزار میلیارد ریال افزایش یابد. وی میزان فروش تحقق یافته در شش ماه اول را ۷۵درصد ذکر کرد و افزود: پیشبینی میشود، فروش سال ۱۳۸۷ این گروه به ۶هزار و ۵۰۰میلیارد ریال برسد.
وی میزان تولید لولههای قطور در نیمه اول سال گذشته در گروه سدید را بالغ بر ۱۱۲هزار تن عنوان کرد و اظهار داشت: برنامه تولید لولههای قطور در نیمه اول امسال ۱۵۵هزار تن پیشبینی شده بود که از این میزان ۸۰درصد یعنی ۱۲۵هزار تن محقق شد.
وی همچنین برنامه تولید لولههای قطور در سال جاری را بیش از ۳۱۰هزار تن اعلام کرد و گفت: پیشبینی میشود این رقم بهطور صد درصد محقق شود.
طوفانینژاد حضور جدی در مزایدههای واگذاری سهام شرکتهای مشمول اصل ۴۴ قانون اساسی را از دیگر برنامههای گروه صنعتی سدید عنوان کرد و افزود: این گروه در کمتر از یکسال گذشته به رغم مشکلات نقدینگی، موفق به خرید ۴۵درصد از سهام شرکت فولاد گسترش، ۹۵درصد سهام شرکت تولید پمپ و توربینهای بزرگ صنعتی (پتکو) و ۳۸درصد سهام شرکت تجهیزات ایمنی راهها شد. به گفته وی، این امر علاوه بر افزایش توان تکنولوژیکی، تاثیر خوبی بر تقویت پرتفوی سهام گروه خواهد داشت. وی همچنین پیشبینی سود هر سهم گروه صنعتی سدید در سال جاری را ۵۱۰ ریال پیشبینی کرد.
وی اظهار کرد: هماکنون گروه صنعتی سدید و شرکتهای لولهساز آن در چندین مناقصه به ارزش دو میلیارد و ۲۵۶میلیون یورو شرکت کردهاند که ۵/۱میلیارد یورو از این رقم مربوط به پروژههای پیمانکاری و ۷۵۶میلیون یورو تولید لولههای قطور فولادی است.
مدیرعامل گروه صنعتی سدید در پاسخ به سوال دیگر خبرنگار ما درباره علل افزایش هزینههای مالی شرکت تصریح کرد: طرف خارجی شرکت بسیار منظم است و ما باید در زمان تعیین شده LC باز کرده و سرمایه در گردش را تامین کنیم. این در حالی است که کارفرما بدون اینکه درگیر چنین مسائلی باشد، مشکلات خود را به ما منتقل میکند و همین امر به بالا رفتن هزینههای مالی شرکت میانجامد.
مدیرعامل گروه صنعتی سدید در پایان درباره مالیات بر ارزش افزوده گفت: با اینکه سدید برای واردات خود مجبور به پرداخت ۳درصد ارزش افزوده است اما شرکت گاز به دلیل اینکه قراردادها را با قیمت نهایی بسته، لحاظ این درصد را در پرداختها قبول نمیکند.
وی تصریح کرد: براساس مصوبه دولت، شرکتهای دولتی مجبور به پذیرش درصد مالیات مزبور هستند و در نهایت در این مساله باید به نتیجه رسید.
ارسال نظر